Silent Hill fejlemények

Egyrészt érkezett egy új kép a Silent Hill kettőből, másrészt pedig jött az a hír is, hogy Carrie-Anne Moss és Malcolm McDowell is szerepett kapott a műben.

17 hozzászólás a “Silent Hill fejlemények” bejegyzéshez

  1. Ha az egész film ennyire hű marad a játékhoz, akkor hatalmas sikere lesz. Én csak szurkolni tudok neki. Egyik kedvenc játékom a Silent hill. Az első rész jól sikerült, és ez alapján a kép alapján a 2 még jobb is lehet. :)

  2. Nem szeretek előre ítélni, de erről a képről valami rossz tini horror jut eszembe. :S Teljesen olyan érzés, mint mikor megtudtam, hogy lesz egy véres Piros és a farkas film, erre mikor megnéztem a trailert egy Twillightos nyálas érzés járta át az egészet. :S

  3. Nagyon várom a filmet, nekem az első is bejött, de egyet kell értenem, hogy mindkét szereplő nagyon ellenszenves:D. A csajnak választhattak volna egy vagányabb szereplőt, a srác pedig olyan mintha egy fiúbandából lépett volna ki:D. De persze lehet hogy majd a filmben normálisak lesznek, hiszen egy kép alapján nem lehet megmondani:).

  4. Ha a sráccalösszejön vagy bármilyen legyünk barátok dolog lesz benne én tökön szúrom magam. Bazz ott az eredeti történet, fogják 1 az 1ben áthozznák filmvászonra, és voálá, mindne idők leügőtsebb horrorfilmje, de nem csináljanak tinihorrort mert az még nincs.

  5. Azzal egyetértek, hogy a srác atomgáz, de a csajjal minden ok sztem. Nézzétek meg a Silent hill 3-at (játék). Nem egy vagány csaj van benne. Jó, ok a végére vagánnyá válik, de az eljén kis ártatlan, meg flashel balra-jobbra, hogy “mi a tököm folyik körülöttem?” Szóval teljesen hűek a játékhoz, szinte tökéletes választás.

    A srác az más tészta, az tényleg k**va gagyi, de remélem nem azért van benne, hogy elbassza az élményt… :S :)

  6. Ha a srác kigombolná az ingét akkor elmehetne az alkonyatba lazán. Kicsit kilóg az SH hangulatából de persze ez csak valamiféle promóciós fotó szóval a film remélhetőleg másféle lesz.

  7. Na srác az kellett ám bele, azaz. Gondolom attól lesz hálivúdi… A csajjal viszont nincs gáz, simán elhiszem Heathernek a képeken. Na persze a lényeg a hangulat lesz, arról meg maximum a trailerben fogunk megtudni bármit.

  8. Kis szerencsével a rákövetkező jelenetben Piramisfej simán lerántja a szépfiú ruháját a bűrével együtt…

  9. Semmilyen fiatal srác nincs a harmadik részben… itt sajnos tuti szerelmi szálak fognak bontakozni, és ennek őszintén szólva kicsit sem örülök… és tényleg Kurt Russel huszonévesen, tisztára olyan XD.

    Nagyon várom ezt a filmet (imádom a játék összes részét), jól jönne már egy trailer is belőle!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.