Tomar-Re

Végre ő is külön karakterposztert kapott, nem csak Raynolds CGI ruhájáról lesz szó.

TomarRe a Green Lantern filmből

26 hozzászólás a “Tomar-Re” bejegyzéshez

  1. sajnos nekem is rosszak az előérzeteim a fogadtatással kapcsolatban, pedig én várom a filmet.

  2. Szeretem a képregényfilmeket,és csípem Reynoldsot is…De az idei képregényfilmek közül ezt várom legkevésbé.Aztán lehet kellemes meglepetés lesz,de nem vagyok kibékülve a szereplők kinézetével sajna.

  3. Eddig mindenki ugyanúgy néz ki mint a képregényekben(kivéve Reynolds lába :D) a trailerek jók voltak és a rendező már letett egy fasza kalandfilmet az asztalra. Hogy hol lehet érezni a bukta szagát azt nemtudom.

  4. Basszus néhány ember olyan látnok tud néha lenni, 1 kép alapján már kb megmondják h bukta :)

  5. sztori,képek és trailer alapján bukta.
    például ez a szánalmas plakát lehet megmozgat néhány képregény kockát,de az átlag nézőt elijeszti.

  6. A képregényt nem ismerem, a filmet meg fogom nézni, de a poszter alapján én is egyfajta szárnyasra látom hajazni a delikvenst :)

  7. Ismerem ezt a figurát.
    Ha már egyszer fehér bőrű egyszer meg nem,akkor mit számít az,hogy más alakot is tud ölteni,ha már egyszer földönkívüli?

    Én inkább a Smallville sorozat 10.évadában fogom Őt megnézni és nem a filmben…

  8. vajó peti: ő nem a főszereplő, hanem egy másik Zöld Lámpás, sok van belőlük ezért van néger pl. Egyébként lesz a Smallvilleben is ? Nem is tudtam.

  9. Köszi Balakin.

    Tudom hogy van belőlük sok ilyen Zöld Lámpás,hiszen Ők más bolygón vannak,de azért az egyikük a főszereplő lehet.

    Sajnos nem tudom hogy a Smallville 10.évadában lesz e még Zöld Lámpás,de én csak szinkronosan fogom megnézni a 10.évadot,úgyhogy erre nem tudok válaszolni.Eddig szerepelt a Smallville sorozatban,hogy a 10.évadba benne lesz e azt sajnos nem tudom.

  10. vajó peti:
    Ez már kicsit off, de áruld már el nekem, hol szerepelt a Smallville-ben a Zöld Lámpás???:D

  11. meglepődnék ha nagy budgetű comic-film megbukna USA-ban, a világ többi része meg kit érdekel?

  12. Kifejezzeten pöpec egyébként a CGI, a ragyogós zöld témát, amit képregényekben annyira nem tudtak ábrázolni, csak érzékeltetni, itt remekül meg tudják mutatni. A ruhák, az idegen lámpások, a lámpásbolygó, minden klappol, és jól néz ki együtt. Az hogy ez hogy fog kinézni egészben vásznon, majd megtudjuk. De buktának elkönyvelni egy poszter alapján ostobaság.

  13. vajó peti: nem tudom te melyik bolyóról származó smallville t nézel de amit én nézek abba 1 zöld lámpás nem volt eddig( zöld lámpa valamelyik házba talán:D)

  14. Sztem azzal a zöld ruhás csávóval keveri,aki benne van a sorozatban…De az asszem nyillal futkozik v mi.

  15. A Smallville sorozatban nehéz felismerni a Zöld Lámpást,mert ott nem ez a neve:több álneve is van,de inkább Peter-nek nevezik.Nem azonos a Zöld Íjásszal.Egy fekete bőrű színész alakította azt a Zöld Lámpást,de még a Smallville sorozatban a Clark Superman képességei sem fejlődtek ki rendesen,ezért a Zöld Lámpás is még csak kezdő:nem szerepelt olyan gyakran,azért nehezen lehet felismerni,de amúgy egy fekete bőrű,eléggé kigyúrt személy,az egyik részben egy zölden világító rágógumival lett nyúlékony a karja.

  16. A Zöld Lámpás a gyűrűjéből nyeri a képességeit, a gyűrűt meg a lámpával tölti, így nem “fejlődhetett” ki a képessége, maximum meg kellett tanulnia használni. Gúglizni pedig nem sikerült semmi infot arról hogy megjelent volna a GL a Smallville sorozatban. (Viszont a Smallville: Absolute Justice filmben állítólag benne lesz.)

  17. A Justice League rajzfilmsorozatban a gyűrűvel volt ereje a Zöld Lámpásnak.Viszont a Batman:a bátor és a vakmerő című rajzfilmsorozatban még egy kutya alakú zöld lámpás is szerepelt,mivel a Batman ott elment a bolygólyukra,és ott annyi zöld lámpás volt mint a szemét.
    A Smallville sorozat Zöld Lámpása egy fekete bőrű földönkívüli személy,de csak a zölden világító rágógumitól lett ereje,ezt a képességét ki is próbálta de belebukott.

    A Smallville-nak lesz tv-filmje is?Ezt jó tudni.Én már untam ezt a hosszú sorozatot.A GL a Justice League tagja,ezért a Smallville-ben Ő is benne szerepelt,csak neki nagyon kevés szerepe volt és nehéz felismerni.

  18. Vajó peti: Obi wan is szerepelt a bibliában csak épp nem volt lézerkardja, nem úgy nézett ki ahogy a filmekben és a neve sem az volt…IDIÓTA

  19. Obi wan kenobi lehet hogy a Mózes volt fiatal korában.

    Aki személyeskedni akar itt azt szerintem le fogják innen törölni,csak szólok.Amúgy pedig kellemes húsvéti ünnepeket.

    A Zöld Lámpás a 2.világháborúban már szerepelt,ennyit is tudok róla.

  20. személyeskedni tényleg nem kéne, a tájékozatlanság nem bűn , maximum megmosolyogni való ha az illető még mindig ragaszkodik az igazához pedig már többen is cáfolták :) De ezt se kell feltétlen magára vennie senkinek. Béke.
    Amúgy a 2. VH-ban még egy másik lámpás szerepelt, akinek nincs köze a filmben szereplőkhöz mert mágikus úton szerezte az erejét.

  21. Köszi szépen Balakin.

    Remélem hogy jól teltek a húsvéti ünnepek!

    A Zöld Lámpás figuráját folyamatosan átalakították,formálták,éppen úgy mint a Superman figuráját is.A Pókember,de még a Batman figuráját is folyamatosan fejlesztették az adott kor követelményei szerint.A régi Batman és Superman se hasonlít az újra,viszont én annyiban szeretnék másokat megmosolyogtatni,hogy a földönkívüli figurákat hosszú életűnek tartom.Amúgy pedig tényleg sok Zöld Lámpás van,de ezt már én is leírtam.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.