Conan the Barbarian-előzetes

Most ne üssetek meg nagyon, de ez eléggé tetszetős. És akkor csak a PG-13 verziót láttuk az előzetesből, a film pedig Rated R lesz.

Az előző kommentem igazából nem is a főszereplő Conant alakító Jason Momoa-nak szólt, hanem úgy egészében véve, első ránézésre ezt nem gagyizták el annyira. A fiatal, játékos Conan is elmehet, ha a fantasy-akciót ennyire komolyan veszik. Legalábbis ezen két perc alapján.

HD a nagyoknak.

Elbírja a kardot?

human
írta
2011. 05. 05. 06:13
megjelenés
57
hozzászolás


57 hozzászólás a “Conan the Barbarian-előzetes” bejegyzéshez

  1. Jól néz ki, de nekem mindenképpen hiányozni fog Basil Pouledouris (remélem jól írtam le) oltárian zseniális zenéje. Persze, lehet, hogy felhasználják, mintegy tisztelet gyanánt :)

  2. Igazából akármi kisülhet belőle. A sok embert megjelenítő képkockák kapcsán valahogy olyan B filmes vagy sorozatos érzésem van, viszont a pörgős részek egész jónak tűnnek. Van egy olyan érzésem, hogy a filmben nem a főszereplő lesz a gyenge pont.

  3. Teljesen jó fantasynak nézz ki (azt hittem sima kaland film lesz, de így még jobban tetszik, a tájas, kastélyos képek már most megfogtak + még dark is, ami még ritkább. Várós, nálam a legjobban. Momoa meg teljesen rendben van, de ezt már a Trónok harcának részeiből lehetett látni, hogy Conanként, barbárként rendben lesz.

  4. Kevés trailert nézek mostanában, de ezt meg kellett, vártam már.
    Jól néz ki, már csak a film kéne.

  5. hát…nekem Prince of Perzsia szerű, kb annak is ilyen volt a bemutatója, de aztán az amekkora sz@r lett. reméljük ez nem. csak nehogy váll-könyök-kardhegy-lebenőruha-szemöldök-ellenség a földön féle semmitselátsz, kapkodós harc lesz benne, mert annál rosszabb nincs.

  6. Titánok harca és PoP keveréknek tűnik, amitől még lehet jó. :D De hát Arnoldhoz senki nem érhet fel. :)

  7. Kár, hogy túl sok mindent akartak belezsúfolni a trailerbe és így nem lett túl szimpatikus a kapkodás miatt. A tájképek ettől függetlenül első osztályúak.

  8. Nagyon brutális ez a Momoa gyerek. Trailer alapján (is) teljesen jó választásnak tűnik. Az itt látott jelenetekhez még hozzáadunk pár liter vért, és egy teljesen jó filmet fogunk kapni!

  9. Jónak tűnik, főleg a látványvilág. Remélem valami emészthető story is kerül alá. Az idősebb korosztálynál azért jókora hátránnyal indul, aki anno az eredeti Conant vhs kazettán, alámondással nézte, annak mindig az lesz a CONAN.

  10. Nekem is kissé titánok harcás feeling volt megnézni, de tetszett.

    Az amikor hátra elhajlik a lövedék kés vagy mirák elől az szerintem jogdíjas:D

  11. A trailer összevissza mutatja a képeket és egyáltalán még csak hasonlítani sem hasonlít a Conan ra !!! SZERINTEM GÁZ A TRAILER ÉS A FILM IS AZ LESZ!!! Eleve a főszereplő kis nyikhaj és nem egy Barbár alkat!!! Szóval ez olyan B kategóriás kis egyszerű fantasy filmnek nézz ki amit meg lehet nézni és lehet jó film , de mivel ott van hogy Conan a a barbár ezért mindenki csak utálni fogja és jogosan!!!

  12. Kiki_Zuzu: Conan regényeket olvastál? Mert a könyvekben szereplő Conanhoz meg Arnold nem illik, Momoa annál inkább…

  13. Nem tűnik ez rossznak, és mivel R-es besorolású, ha mégis rossz, akkor lesz elég vér és cici a képernyőn ahhoz, hogy ez ne zavarjon senkit. – Nem moziban nézős, azért…

    Amúgy szerintem Arnie nem volt egy nagy eresztés abban a két filmben, ahogy maga a két film sem volt az. Mai szemmel nézve meg egyenesen röhejes! A kedvenc részem az, amikor Arnie, kivont karddal, összesen 400 kiló izommal – lopakodik egy alagsorban, másodpercenként forgolódva, azzal a bamba arckifejezésével – ó, remélem nincs itt mögöttem… – hát az óriási volt! Azon szakadtam!

    Jason Momoa viszont jónak tűnik. Vele nincs bajom. Arnie meg a Terminátor, és kész.

    Ha film maga pedig lesz olyan jó, mint mondjuk a Solomon Kane – mínusz a Balrogos-rész, akkor már teljesen nézhető kategória…

  14. Kár, hogy mindenki csak azt felejti el, hogy a Schwarzeneggeres filmnek volt kevesebb köze az eredeti Conanhez mitn amennyi elvielg ennek lesz, mert ez nem a Conan filmeket hanem a regényeket dolgozza fel. Amugy sztem az “eredeti” Conan film elég gyenge, akármennyire is bírom Shcwarzit.
    A trailer szerintem is kapkodós és sokat akar, de érdekel a film, Momoa meg cool.

  15. Szerintem ez teljesen korrekt, a Momoa srác tényleg jobban passzol a tolvajként is kiváló regénybeli Conanhoz. Persze egy bizonyos korosztálynak Conan=Arnie mert azért mégis.

    Kiki_Zuzu: Egyébként az hogy egy nyikhaj lenne ez a Momoa, hát én nem vállalnék tőle be egy nyaklevest, de te tudod

  16. Kíváncsian várom. Bár még esetleg John Cena-t is el tudtam volna képzelni Connanként. :)

  17. Bizony, én is úgy tudom, hogy Schwarzenegger Conan karakterének nem sok köze volt ahhoz, amiről Robert E. Howard írt a regényekben.
    Ennek egyik oka asszem az volt, Schwarzenegger akkoriban még nagyon akcentussal beszélte az angolt, és ezért nagyon kevés szöveget adtak neki. Csak így a karakter sokak szerint kicsit butának tűnt, pedig a regényben egyáltalán nem volt az.

    Azt meg kijelenteni, hogy mindenki utálni fogja a filmet szerintem teljesen értelmetlen, már csak azért is (és most baromi nagy közhely következik), ahogy olyan film, amit mindenki szeretne, szerintem olyan sincs, amit mindenki utálna.

    A trailer alapján szerintem kifejezetten érdekesnek tűnik, de majd meglátjuk a kész művet.

  18. A trailer alapján ez a Momoa gyerek nálam, simán lepöckölte Conan trónjáról Arnit. Jó film lesz ez, ha a pörgés és látvány megmarad, és nem csak 2 perc lesz amit most láttunk.

  19. Nem akarja megváltani a világot ez a film, de nem is kell neki. Csak ne legyen nagyon ostoba, vagy nagyon gagyi a történet és megvalósítás, és akkor rendben leszünk.

    Továbbá egy kicsit közelebb lehetne hangulatban a régi Conan filmekhez, de ezt persze trailer alapján úgysem lehet rendesen megállapítani. Plusz ha valamilyen formában felcsendülnek majd a klasszikus filmek dallamai, akkor az már elég lehet alaphangulatnak.

    Reméljük, hogy jól sikerül, és akkor jöhet belőle még több rész is:)

  20. Ebben a trailerben ugyanazt az üvöltést háromszor sütötték el, hát gratulálok ehhez. Amúgy látványra tényleg nagyon tetszetős.

  21. Számomra ez a trailer élvezhetetlen volt a másodpercenkénti “elsötétítős” vágások miatt :/

  22. Nem tudom a film milyen lesz, de ez a trailer nagyon szar lett. Bár én a filmhez se fűzök sok reményt, de egy-két jelenet és díszlet ebből a bemutatóból nem tűnik rossznak.

  23. az Immortals tréler után ez egyenesen felüdülés. egyáltalán nem vártam, nem érdekelt, de ez a Momoa gyerek egész jó – ebben a 2 percben és a Trónok harcában legalábbis – az előzetes meg eszetlenül pörög és ha ehhez még hozzájön 300liter vér, akkor öröm lesz a hűvös moziteremben popcornt majszolni.

    RATED : R – rulz

  24. Engem momoa a thrones-ban győzött meg.
    Addig én is ellene voltam!
    jó lesz ez!

  25. Ezt a nyikhajozást el kellene felejteni, én kicsit kisebb paraméterekkel rendelkezek mint Momoa, a környezetem még is “nagy darabnak” tart. Momoa-tól nagyobb emberek már szörnyek és Conan nem volt sose szörny. A trailerben meggyőző, pörög-forog, ugrik, ügyes harcos benyomását kelti még is nagydarab barbár(pl: Trónok harca).

  26. >Momoa nyikhaj

    majdnem 2 méter és 100 kiló. a nyikhajság mintapéldája.

  27. A közepén tetszett a zene…:)
    Hihetetlen, hogy a 300 ennyire korszakalkotó lett az elmúlt pár év akció/fantasy látványvilágot tekintve.
    Ez a csávó már a piszok rossz színészeket felvonultató SG Atlantis sorozatban is mélyen szint alatt volt színészi játékban. Úgy látszik a konditerem elég egy ilyen szerepre. Lehet elkezdem szedni a fehérjét:D

  28. Elég pörgős trailer lett, remélem maradt valami a filmre is. Viszont, amit megvillantottak az elég nagyszabásúnak tűnik. Jónak ígérkezik mint minden, de ez talán hozza is. Momoat már a SG:A-ban is bírtam, szóval vele nem lesz gond.

  29. biker
    Lehet, hogy nem egy Al Pacino, de nézd meg a Game of Thrones-ban, hogy szinte szavak nélkül milyen jól hoz egy hasonló figurát.

  30. Jason Momoa az egyetlen, aki Schwarzeneggeren kívül el tudja játszani Conan-t. Bár az az ugrás visszaidézi Ronon Dex karakterét a Csillagkapu-Atlantiszból!
    Ha maga a történet is ilyen jó lesz, akkor klasszikus születhet!

  31. Láttam pár pörgő forgó suhintást, és semmi újat, kövezzetek meg:P. A klasszikus meg már klasszikus, azzal nem lehet versenybe szállni.

  32. Ez egy egyszerű akciófilmnek tűnik fantasy köntösben, lásd Perzsia hercege, kaszabolunk, ugrálunk, repkedünk, jönnek minél nagyobb szörnyek, minél több ellenfelek, de csak levágjuk őket. A trailer nem ad se többet, se kevesebbet. Hogy mögötte mi van, a látvány mögött, majd meglátjuk, ha már a mozikban lesz. Addig kár arról beszélni, mit ad vissza eredeti Conan karakteréből, meg mennyire jobb mint Arnie.

  33. ez tényleg jónak tűnik, pedig hogy ütöttük Momoa-t, amikor kiderült ő lesz Conan. Azóta a Game of Thrones-ban is rohadt jól hozza a barbárt, ott még inkább az a fazonja. Azt hittem egy kis seggdugasz, aztán kiderült, hogy egy közel 2 méteres állat. jöhet a film, de tuti nem 3D-ben.

  34. Imádom az Arnie féle Conan filmet, de a novellákat is. Ez pedig mocskosul tetszik, a látvány nagyon ütős, Momoa is rendben van és a harcok is jól néznek ki.

    Várom nagyon.

  35. Bad-Joe-Ben-Joe Sixshoota’

    Az első rész hibátlan: a feeling, a zene, a karakterek, a tempó, a hangulatteremtés, a díszlet…
    ( úgy látszik te a bábfilm verziót láttad.. ).
    A második elismerem, hogy el lett kapkodva.
    Az is ostoba aki csak a könyvhöz képest értékeli a filmeket, mert azok önálló alkotások, tehát attól még, hogy a film nem annyira hasonlít a könyvhöz, önmagában lehet még nagyon jó. A Rambó első része is kiváló darab, annak ellenére, hogy a könyv végén meghal Rambó ( ahogy le is forgatták ezt a verziót is… )

  36. két kétkezes kard megpörgetése poén :d
    nekem tetszik. ha nem is moziban, itthon biztos megnézem majd. végre jönnek talán gyűrűk ura után is jó fantasyk

  37. Ütős trailer!!! Momoa badass haha, viszont én a film előtt tuti elolvasom még a Conan regényeket is hogy legyen mihez viszonyítani. :)

  38. Remélem egyre többet láthatjuk, hogy Real3D a film, mert a konvertálós gagyizásból már elegem van…

  39. Én már az első fikázós időszakban is mondtam hogy nem lesz a főszereplővel semmi gond. Teljesen jó Conan szerintem. A szinészi játék meg (annak ellenére hogy nem olyan rossz szinész) egy Conan filmben annyira nem sarkalatos kérdés. Swarci-t sem ezért szerettük.

  40. ..igen-igen, lehetne benne a jó öreg Schwarzi is, pl. egy orgia jelenetnél, miközben beront a neje… :DD

  41. kicsit több kép, és kicsit kevesebb vágás, és még láttam is volna valamit a film előzeteséből.

  42. Ígéretes,ígéretes. Aztán majd meglátjuk… csak remélni merem hogy nem csinálnak limonádé filmet Howard mester remekművéből :)

  43. Én megnéztem tegnap éjjel ezt a filmet és sztem nem fog csalódni az aki végre brutkó Conan-t akart. Az most végtére is megkapta, amúgy a story sem lett rossz. Illik a R.E Howard által felépített CONAN féle fantasy világhoz. Nekem bejött a film, Momoa is eléggé elereszti magát a filmben és sztem élvezi is mint színész, ahahaha…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.