11 hozzászólás a “The Future-előzetes” bejegyzéshez

  1. a Te meg én és minden ismerősünket (a korábbi filmjét) még a Titanicon láttam és szavaztunk is rá, aztán ezek szerint mások is, mert közönségdíjas lett. most megnéztem annak az előzetesét is, hogy legyen viszonyítási pont, de nagyjából én is csak azt tudom mondani, hogy WTF. egy próbát azért megér, végül is ebben is csak fura emberek fura reakcióit látjuk majd egy fura világ fura dolgaira, kb. közben meg lehet majd nevetni vagy mosolyogni vagy szörnyülködni. az előzetes meg olyan, amilyen.

  2. nagyon olyan a sztori, mint a Pacsirta című Kosztolányi könyvben. Arról szól, hogy a házaspár, akinek az életét a lányuk (Pacsirta) töltötte ki, elutazik 2 vagy 3 hétre. Először nem tudják mihez kezdjenek magukkal, de aztán meg igen.
    Na szerintem ez is ugyanaz, csak itt fiatalabb a szereplők és nem a lányuk tűnik el a képből, hanem a macska. Legalábbis nekem ez jött le

  3. De mintha a végén a Hold is beszélne a mukihoz, nem?
    De a nő szeretne gyereket és ezért fogja megcsalni a férjét!
    De akkor miért nem gyereket fogadnak örökbe, nem lehet a férfinek? Bonyolult, bonyolult! De a macska szövege gondolom jó lesz, mint a ‘Nicsak, ki beszél’-ben a gyereké!

  4. Ennek a macskának olyan hangja van mint egy öreg néninek akit egy horrorfilmből kölcsönöztek. Az elején komolyan azt hittem, hogy majd ez fogja a házban lemészárolni őket.
    Értem én, hogy kevés az eredeti ötlet manapság, minden reboot vagy remake, de ha ez a másik lehetőség, akkor én inkább maradok a sablonos hollywood-i filmeknél.

  5. őszintén szólva látatlanban nem akarok ítélkezni, de ez a trailer biztos nem fog arra sarkallni hogy megnézzem ezt a filmet, mindenesetre van egy olyan érzésem hogy ezen műfajban két fajta film létezik: mindfuck (e.g. Lynch), meg ez…

  6. Szörnyű magamnak beismerni, hogy nem értem:| Most már másoknak is, aucs…

  7. A film furának tűnik, és nem értem. De legalább ott van Gáti Kati már az előzetesben is, aminek örülök.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.