Iron Sky teaser

We come in peace. Újra előkerült a hold sötét oldalára menekült náci sereg egész estés film változata. Az Iron SKy jövőre kerül bemutatásra, és a trükkökön dolgoznak ezerrel addig is.

Poszter is van, az gagyibb.

Iron Sky teaser posztere

human
írta
2011. 05. 14. 12:41
megjelenés
22
hozzászolás


22 hozzászólás a “Iron Sky teaser” bejegyzéshez

  1. Én már várom ezt a filmet, mióta az első bemutatót láttam :D

    Remélem sok jót kihoznak belőle, annak ellenére, h borítékolható a vége; Happy End a Föld javára. Meg hogy csupa dományból készül…

    Ha lesz moziban, ott, ha nem akkor dvd, ha az sem, akkor internet…

  2. Első perctől várom, nagyon jó lesz!
    meneghwo Egyáltalán nem borítékolható a vége, nem tudom, hogy láttad-e az alkotók másik filmjét, a Star Wreck In to the Pirkining-et, abban is elfoglalja Pirk kapitány a földet, csakhogy legyáthassa az alkatrészeket, hogy visszajuthason a jövőbe. Részben ezért is várom a filmet, hogy ebből mit hoznak ki.
    Ezt a filmet az alkotók a saját elvárásaik szerint csinálják, így nem feltétlenül kell számítani nyálas holliwood-i befejezésre.

  3. Ez most vagy nagyon jó lesz vagy nagyon silány. De van egy olyan érzésem, hogy az egész arról fog szólni, hogy a nácik mekkora gyökerek. Ami számomra már elég unalmas…

  4. Csak Udo Kier ne lenne benne…
    Egy kollégám látta már, leszedte valahonnan. Szerinte gagyi, nekem viszont tetszik az ötlet.
    Udo látványa viszont kifejezetten fáj, kevés ilyen taszító figurát ismerek, aki filmekben szokott szerepelni..

  5. Hát nem tudom honnan szedhette le, mikor elvileg még gyártás alatt van. Én várom, remélem nem lesz túl ostoba az árja űrgárda sztori, szerintem remek kis mozi lehet.

  6. Human:

    Az a baj, hogy megszoktuk, hogy veszítenek.
    Talán most nem, de egy föld elfoglalása(ami abszolút fiktív egyenlőre) korántsem olyan érzékeny téma, mint a nácik. Azaz a fiktív dolgokkal jól el lehet poénkodni, de a náci témával szerintem óvatosabban fognak bánni… mert muszáj, ha valakire rásütik a rasszista bélyeget az nagyjából elvágta magát filmes körökben–> lásd Mel Gibson…

  7. Jaj, már megint a gonosz nácik…
    De azér ezt is meg lehetne frankón csinálni, csak nem kéne mindig a németeket hülyének beállítani

  8. Még mindig a nácikat nyomatják. Nyomathaták a kommunistákat is néha, vagy az amcsikat mumusnak, akik külön-külön is több embert irtottak ki politikai okokból, mint a nácik.

  9. Nem gonoszak ezek, csak jönnek az új iPad-ekért.
    Letöltötte? Háppersze, mikor még kész sincs. Azok a zeppelin forma anya-űrhajók nagyon jól néznek ki, legyen akármilyen gagyi a sztori, már csak emiatt meg fogom nézni.

  10. A nácikból könnyebb filmet csinálni, nem tudom miért de náluk a cool faktor magasabban van. Lemmy (Motörhead) mondta amikor számon kérték rajta a vaskeresztet, hogy a rosszfiúk mindig jobban öltöztek. Talán ezért. Vagy mert kicsit régebben volt. Élő német nácit nem láttam (szerencsémre), kommunistát viszont igen. Elég szánalmas társaság volt, és szabadidőmben nem szívesen néznék filmeket róluk.

  11. Én meg nem tudom, honnan veszitek, hogy a nácik veszítettek. :DDD

    Fú, erre kíváncsi leszek… amúgy… :P

  12. Van olyan hely, ahová még nem képzelték bele a nácikat? :D

    Amúgy én még mindig kiguvadt szemmel ülök, és azon gondolkozom, hogy mi az Istent láttam az előbb!!
    Oké, odáig eljutottam, hogy Udo Kier…:DD

  13. Nézzétek meg youtubon az előző spotokat, azok sokkal kellemesebbek. Remélem tényleg nem veszik hülyére a németeket nagyon. Bár ahogy az a tábornok jáccik, mint valami GYP-s, az elég gyanús.

  14. Előző videókban is jön a galamb és lesz*rja a birodalmi sast szóval gyanús hogy megint a nácik vesztenek :S

  15. Szerintem ilyen erővel ugyanúgy le lehetne rasszistázni a szövetségeseket, amiért csak olyan filmek léteznek amiben a nácik veszítenek. Oké tényleg veszítettek, naés? Attól még lehet olyan film amiben nem. Győzzenek csak a nácik!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.