Green Lantern még még egyszer

A legújabb trailerben pont azt teszik, amit még tenniük kell a bemutató közeledtével: elmagyarázzák kik a Green Lanternek. Meg azt is, hogy először választott embert a gyűrű. Nagyon CGI és epic trailer.

HD a nagyoknak.

26 hozzászólás a “Green Lantern még még egyszer” bejegyzéshez

  1. Jó sokat költenek marketingre. Ez a trailer eddig lazán az év legjobb előzetese. Úgy olvastam nálunk vagy 2 hónap késéssel jön. Ez tényleg igaz? A Thor után kerülöm a konvertált 3d-ket jó messzire.

  2. Nem gondoltam volna hogy felül tudják múlni az előző trailert, de sikerült. :)

  3. Ez tényleg nagyon jól sikerült, az eddigi legfigyelemfelkeltőbb trailer lett.
    És ha jól hallottam, Geoffrey Rush hangja ment alatta, az is jót tett neki.

  4. Bazz, a trailer-ek alapján annyi tartalom van ebben a filmben, hogy csoda, ha beleférnek akár a 2 és fél órába. Mondjuk, ha jó a film, én nem szoktam bánni a hosszú játékidőt, sőt ilyenkor azt mondom, hogy “néztem volna még”.

    Dean: Imdb szerint is csak augusztusban jön hozzánk.

  5. Nem vagyok a képregény túlzottan nagy olvasója, de a karaktert kedvelem. Ezért is zavart rohadtul a hatásvadász: “első emberi green lantern” szöveg. Úgyhogy muszáj volt utánanézni, és persze, hogy nem. Hal Jordan a második. De ha véletlenül idetéved egy rajongó, javítson ki nyugodtan, én tényleg nem értek hozzá annyira.

  6. Legjobban talán ezt a filmet várom a nyáron :)
    Egyébként Hal Jordan csak abban a második hogy ő a képregények ezüstkorában (60-as éve környéke) lett kitalálva olyan Zöld Lámpásként ahogy a trailerekből ismerjük. Viszont volt egy elődje még régebbről akit szintén Zöld Lámpásnak hívtak, viszont ő mágikus úton szerezte az erejét.
    Szóval végül is Hal Jordan az első aki egy űrlénytől kapta a gyűrűt, tényleg egy kicsit hatásvadász de az eredetibe is így van és hülyék lettek volna nem lecsapni a labdát :D

  7. Dean, nem tudom te milyen Thor-t néztél de én IMAX-ben néztem és kibaszott jó volt a 3D rajta.
    Mellesleg még 1 2 trailer és összelehetne vágni belőle az egész filmet :D nem tudom mi marad így a moziba ha leadnak minden spoilert. 1 fasza trailer kellet volna max 2 de ez már vicces, ettől függetlenül persze megnézem de így már nem lesz annyira izgalmas.

  8. Nelson: a Thor konvertált 3D volt, szal nem lehetett kibaszott jó, max jó. az IMAX része meg csak felkonvertálás, hiszen nem olyan képminőségben forgatták.

  9. Hát igen, nálam a nyár legjobban várt filmje. Martin Campbell neve is megnyugtató a rendezői székben. A Captain America viszont leült mint az iszap.

  10. Jesszus, ebben annyi CGI lesz, mint az Avatárban… Kár, hogy minőségre közel sem olyan szintű…

  11. Nem ismerem a képregényt, de ez miért jó, hogy Reynolds szeme Green Lanternként hupikékre vált?
    Szerintem simán elmenne az is, ha maradna az eredeti szemszíne…ha meg már mindenképpen kék, miért ennyire természetellenes és fura szemet választottak neki?
    Egyébként ezt várom a legjobban a TF3 és az X-men mellett…

  12. LA: Abba még ne legyél biztos, hiszen anno az avatar korai előzeteseiben sem volt olyan a cgi mint amilyen későbbi előzetesben, vagy a filmben lett. Persze ez nem jelenti azt hogy itt is így lesz meg ez nem egy korai előzetes, de reménykedni lehet :)

    Sztem ettől függetlenül nagyon jól néz ki…

  13. A sztori szerint a gyűrű erejét használva zöld színű lesz a szeme. Itt meg ugye az eddig megszokott zöld témát használták. Reméljük vásznon jól fog kinézni. (mármint a szeme) Avatar-hoz hasonló űr-természetfilmekhez meg hadd ne hasonlítsuk már :D

  14. Engem valahogy nem kavar fel ez a film. Pedig jól néz ki.
    Főleg a csávó, akinek a maszkja olyan mint egy zöld tisztasági betét.

  15. tényleg durva mennyiségű CG lesz, a földönkívülis részek bejönnek, a földis részek annyira azért nem, Thornál is ez nem tetszett, gyanítom itt is ez lesz sztem.

  16. Szerintem ez hatalmas bukta lesz. Valahogy eszméletlenül műanyag szaga van és hihetetlenül gagyi ez az egész. Egyáltalán nem várós…

  17. SPOILER

    ez szánalmas…. röviden a film szerintem megkapja a gyűrűt kiképzi őt sinestro megküzd parlaxal a végén pedig megkapja a nőt és persze sinestro átáll a rossz oldalra ahogy annak lennie kell és lesz egy második rész…..pff…S Z Á N A L O M!!! hogy nézz ki az a maszk?! lehet jönni hogy “jaaaj biztos majd a moziba más lesz ne itéljünk előzetes alapján blablabla”…ez akkor is rettenetes és hatalmas bukta lesz….meg isérdemli..kár érte

  18. Szerintem az előzetesben Hal Jordan szeme sárgul be…

    Hm, a Batman filmek után megfogadtam, hogy többet nem kennek a filmesek ilyesféle rágógumit a hajamba… de a fenébe, nagyon ügyesek, mert az előzetes alapján ismét tetszik egy képregény adaptáció. :-)

  19. az előzetesek alapján én már a második részre lennék kiváncsi (ha lesz)…és nem gondolom, hogy a nézők hibája, ha megnéznek minden előzetest, mert érdekli őket, de annyi infót tolnak elénk, mintha ha már láttuk is volna az egész filmet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.