15 hozzászólás a “Napi Voldemort” bejegyzéshez

  1. De miért nem vörös a szeme?! Megint elszúrják a filmet, mert kihagynak egy csomó “apróságot”, aminek meg összességében nagy jelentősége van…

  2. mukibaby miért kellene hogy vörös legyen a szeme?
    meg amúgy most komolyan neki miért ilyen az orra?
    (egy Harry Pottert se láttam . . . )

  3. Gondolom azért nincs orra mert a könyvben is kígyóarcuként emlegetik. És igen, a könyvben vörös, réspupillás szemei vannak, de azért filmen az hogy nézne már ki. Jó ez így. ( Mindenbe bele lehet ám kötni)

  4. Feliratozhatták volna ahogy üvölt állandoanXDXD

    am a Mike Newell baszta el a vörös szemes dolgot, mert ugye ő rendezte a 4. részt és ott elvetette,azzal az indokkal, hogy ritkán jönnek be a vörös szemes gonoszok a vásznon pff… am meg azért vannak kígyó vonásai, mert a 4. részben szintén mielőtt testet öltött volna Nagini mérgén élt, Féregfark fejte le neki állandóan, és gondolom ez hatással lett rá.

  5. Igen, nekem is nagy fájdalmam, hogy Voldemort egy kicsit sem félelmetes, nem lehet komolyan venni gonoszként, legalábbis az eddigiekben nem lehetett, pedig a könyvben tényleg lehetett tőle félni.

  6. Egyébként ez a vörös szem dolog tényleg apróságnak tűnik, de a könyvben szinte mindig kiemelik ezt, ahogy feltűnik a színen: vörös szempár, kígyóarc, stb. Mondjuk ennek a filmes Voldemortnak aztán tökmindegy. És tényleg: nem lehet tőle “félni”, mert egyáltalán nincs levezetve a filmekben az az eredendő kegyetlenség és embertelenség, ami már gyerekkorától jellemzi. És kapunk egy ilyen kopasz .. izéét, akinek már a hangja is LOL. nnnnyyyyeeeeaaaaah

  7. Szerintem igaza volt Nevellnek… amit ő a 4. résznél létrehozott egy nagyon jó alap lett volna ahhoz, hogy átjöjjön a Voldemort gonoszsága. Az 5. rész volt az ahol el kurták. Ott annyi mindent kihagytak, hogy egyszerűen azt már nem lehet pótolni egy karakter fejlődéséjnél.. ezt úgy látszik a Yates is kezdte belátni és két részre szedték az utolsó könyvet, hogy valamennyire pótolni tudják azt amit elfelejtettek az előző 2 részben. A poster meg nem rossz de valahogy a beállás nem túl ütős, mint az eddigieknél + eddig mindig volt valami izgalom a háttérben, most pedig szinte ugyanazt rakták mint ami az elsőn volt. Azért a filmet várom..:D

  8. A szimpla hüllőszemek is egy emberi arcban jelentősen megváltoztatták volna a Potter könyvek “Hitlerének” ábrázatját. Illetve minek vannak fülkagylói és szempillái? Ha annyira hüllőszerű a fazon, ezek is feleslegesek.
    Mindegy. Valahol a negyedik könyvnél elveszítettem érdeklődésemet eme rideg, közepesen megírt tini regényfolyam iránt.

  9. Algieba: hátha kedvet kapsz rá, szerintem az 5. és 6. könyv a legjobb, megérné tovább olvasni! :-)

  10. saltanus!

    Azért volt vörös a szeme a könyvben, mert ahogy feldarabolta a lelkét, minden emberségét is elvesztette–> lásd: szem a lélek tükre… És ezzel is azt szimbolizálták, nem véletlen, hogy amikor a Ron összetörte a medált, a Voldemort szeme volt benn.
    Na mindegy:) Amúgy a 4. tetszett még nekem is a leginkább, onnantól kezdve a filmek színvonala csak lejjebb ment:( Ettől se várok már túl sokat, a könyvet úgyse tudják visszaadni, arra kevés film volt képes!:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.