16 hozzászólás a “Hiányoltátok? Tessék.” bejegyzéshez

  1. Hát, már nagyon hiányoltuk/tam. :))) Köszi, human! Elfogultság nélkül állíthatom (talán csak egy picit beszélek haza), hogy ez eddig a legjobb poszter (jó, persze, lehetne jobb is, de ez nem a modelleken múlik :D). Eddig mindenki nagyon félelmetesen, nagyon ijesztően nézett vissza ránk a képekről, mégis hiányzott a pillantásokból a karakter lelke. Egy sémára ment mind. Ez a kép pedig szinte megszólal. Piton tekintetében benne van a félelem, a harag és a düh és még valami, amit itt most nem fogok leírni. :)

    Ami zavar, azok a piros pöttyök, de az mindegyik képen. Olyan, mintha épp egy kitörni készülő vulkánba akarnának leugrani a szereplők.:))) Anélkül is mindenki tudja, hogy háború van meg minden. A háttér vajon az a bizonyos kristálypalota/csónakház lenne? :)

  2. Az egész Harry Potter filmsorozat egy fabatkát sem érne, ha ez a karakter/színész nem lenne benne. Már az első részben is ő volt a legszimpatikusabb.

  3. Inkább talán a szellemszállás. Nincs ebben a részben jelentősége az üvegháznak, ha jól emlékszem.

  4. egyébként ha jól emlékszem azt a bizonyos Pitonos jelenetet változtták meg a végén, h látványosabb legyen. úgy emlékszem a helyszínt.
    egyébként azon gondolkoztam ki nem kapott még posztert a fontosabb szereplők közül? Ginny, Luna, Bellatrix…. de biztos van még pár ember.

  5. mukibaby, azt mondta rendező, hogy

    SPOILER!!!!

    DE TÉNYLEG AZ!

    NE OLVASD EL, HA NEM OLVASTAD A KÖNYVET!

    Piton számára egy új helyszínt kreáltak, mert az sokkal romatikusabb és megindítóbb. Mondjuk, sztem tök mindegy, kivéve, ha valamiért fontos lesz ez a helyszín a filmben (mondjuk, Pitonnak kellemes, talán romantikus emléke fűződik hozzá). Máshogy én nem tudom értelmezni a romantikus helyszínt. :)

    SPOILER VÉGE!

  6. Piton “vége” a könyvben eléggé elhanyagolhatóra sikeredett sajna. Pedig Ö szerepe a legfontosabb HP fejlődésében.

  7. blade78, teljesen igazad van! De remélem, a Herceg meséjét jól fogják megcsinálni, mert az mindennek az alfája és omegája. :) És, mindenki, aki a könyvet olvasta, egyöntetűen állította, hogy az a legjobb fejezet az összes kötetben. Tény, hogy eléggé…”erős”, de nekem vannak azért még legalább ilyen jó fejezetek a hét kötetben. Más kérdés, hogy azok nem kerültek be a filmbe. Ennek meg benne kell lennie, szóval, már nyert ügy.:))

  8. Egyik posztertől se voltam elájulva, nekem mind jellemtelen volt, és mindig a szinészt láttam, és nem a karaktert. Viszont ez… Itt nem elég, hogy Pitont látom, de a szemében érzelmek sokasága tükröződik. Ez nálam absz. a favorit, nagyon eltalálták.

  9. És van Bellatrixos is… nem linkelek, gondolom human is kiteszi hamarosan :)

  10. Vanda! Igazad van. Minden érzelem benne van a szemében! Egy nagyon jól eltalált képről van szó. :-))

  11. csak annyi hogy az elöttem szóló Noriko-chan hozzászólást én kivenném mert erősen spoileres!!! SŐŐŐTTTT
    amúgy a plakát eszméletlen de ez a pali már a robin hoodot is elvitte a hátán

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.