The Vow-előzetes

A nézzünk filmet kategória újabb tagja. Friss házasok autóbalesetet szenvednek, ami után a feleség nem emlékszik a férjére, akinek ezért újra el kell nyernie a szívét. Sikerülhet? 2012 Valentin napján megtudjuk! A főszerepekben Rachel McAdams és Channing “színészisten” Tatum.

HD a nagyoknak.

human
írta
2011. 06. 04. 04:05
megjelenés
9
hozzászolás


9 hozzászólás a “The Vow-előzetes” bejegyzéshez

  1. Ez érdekes élmény lesz. Mikor McAdams lesz a képen, olvadozni fogok, mikor Tatum, őrjöngeni. Mi lesz a közös jeleneteknél? :(

  2. Ez sírós lesz, sőt lehet direkt nővel nézem és utána akkor majd ……. egy jót

  3. Bár ilyen egyszerű lenne egy elvesztett nőt “reset” után visszaszerezni XD

  4. “Friss házasok autóbalesetet szenvednek, ami után a feleség nem emlékszik a férjére, akinek ezért újra el kell nyernie a szívét.” Ez az alaphelyzet nem fordult már elő más filmben? No mind1

  5. Nem Channing Tatum, hanem Seggig Totem. Valamiért nagyon utálhatták a szülei, ha ilyen nevet adtak neki:)

  6. Mondjuk ha elég bátor és vicces lesz a film, akkor Valentin napon leadnak egy olyan filmet melyben az asszony elfelejti a férjét, a férj 90 percen át küzd de nem sikerül. A nő új párt talál a srác meg bánatában meg kisétál a vonat elé:) Persze kissé morbid lenne, de kíváncsi lennék a visszhangjára.

  7. Tatumot rejtélyes okokból ki nem állhatom, a “Kedves John” előzetesben felemlegetett filmje szerintem egy nagy rakás kaka volt. Rachel McAdams-t pedig eddig nagyon komáltam, de ez a filmje szerintem legfeljebb kedvesjohn-szintű csöpögés lesz. Ez van, szar film mindenkinél becsúszik – én erről lemondok, tisztelettel.

  8. Ez meg hogy került ide? 2012 február??? Szokatlan, hogy egy sima romantikus filmet ennyivel korábban elkezdenek reklámozni. McAdams cuki, csak hát neki is fizetnie kell a számláit, az a hapi meg Keanu kaliberű wooden actor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.