7 hozzászólás a “Fly with me” bejegyzéshez

  1. tüsmester: ha figyelted volna mit ír ki human akkor tudnád, hogy a warner nem mert hozzá nyúlni a legnagyobb fejős tehenéhez, így ezen a filmen marad a premier. a többit fogják majd csúsztatni pár nappal, héttel.

  2. Heh, első blikkre azt hittem Végtelen Történet remake-ről lesz szó, mert ez a fehér sárkány tisztára olyan, mint amilyen abban volt..

  3. 1nappal csúsztatja el!!! ügye Londonban lesz először !!! ott July 7!!! Aztán Nálunk July 14 lett volna csütörtökön , de mivel az Usaban 15én pénteken van premier így mi is hozzá igazodtunk!!! Annyi csak hogy premier előtti vetítés nem lehet !!! Éhfeles pl és előbb nem jelenhet meg film mint amcsiban !!! Nagyobb filmeknél minimális lesz a csúszás lásd HP , de másnál akár 1 hónap is lehet!! Nos csak bennfentes vagyok így gondoltam tisztába teszem a fölös kérdéseket és helytelen válaszokat!!!

  4. Jah, komoly felkiáltások, visszhangzik bele az éter. Szerintem helyesírást elhagyó filmváró transz, és a szobában kakival felmázolt premier dátumok… Pár hónapja még baromira nem érdekelt, de aztán elkezdtem éjszakás műszakban hangoskönyvben meghallgatni a részeit, aztán újranéztem a filmeket, és meg kell hagyni, mostanra kifejezetten érdekel a befejező rész.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.