Conan the Barbarian in 3D a 18+ trailerben

Úgy tűnik a rated R éjszakáján vagyunk túl, mert égre Conan is véren gázolt át a legújabb előzetesében. Nem tudom minek erőltették a gagyi trailereket eddig. Na jó, a műmetál azért nem elég erős, de a film mindenképp város.

HD a nagyoknak.

human
írta
2011. 06. 18. 04:41
megjelenés
22
hozzászolás


22 hozzászólás a “Conan the Barbarian in 3D a 18+ trailerben” bejegyzéshez

  1. Wow, ezt nagyon fogom imádni!!!
    A zene amúgy Hollywood Undead, egy rap-metal csapat. Nem rossz.

  2. Ilyen szép véreffektet még nem láttam, nagyon jól néz ki. Az utolsó bevillanó effekt viszont gagyi lett.

  3. Miért van az hoyg kétszer próbáltam megnézni, és mindkétszer kékhalált kaptam? (eddig soha nem fordult elő)

  4. trebron55: próbálj meg más videót is megnézni. ha ott is kékhalál, akkor a hiba az ön készülékében van, ahogy mondani szokták, mert az hogy eddig még sosem történt, az nem jelenti azt, hogy most nem romlott el.

    Egyébként nem tudom mi okozhatja, nálam tökéletesen végigment gond nélkül.

    A bemutató meg nem rossz, bár személy szerint én “bemutatóként” a korábbiakat jobban értékeltem, de hát ízlések és… :)

    A film ettől még ugyanúgy várós.

  5. Hát emberek komolyan én szoktam az uccsó ember lenni aki a CGI miatt panaszkodik, de már ne is haragudjatok de ez vmi iszonyat fostalicska. Annyira de annyira fhos már itt a “hatásvadász” trailerben is h blehhh…hogy néz már ki az a kettészakadt tag is a végén???

  6. remélem a filmben nem erőltetik a rock-os zenéket és valami fasza szimfonikus zene lesz, amúgy film várós.

  7. Csak nekem tűnik ez az egész halál “ZS” kategóriás borzalomnak!?
    + One more thing: a csávó úgy néz ki mint egy transzvesztita!

  8. Kellő mennyiségű vér folyik ki az emberekből és kellő mennyiségű belet lapátolnak a kamerába. Jóóóóóóóóóóóóóóóó

  9. Nekem is nagyon “zs”, szerintem inkább olyan a feje mintha gorilla hormonnal gyúrták volna fel a szerepre

  10. Az első pillanattól kezdve várom, nekem nem tetszett az Arnold Conanan pedig nagy barbár fan vagyok. Ha a film hozza a bemutató szintjét akkor kapnak egy kevés lóvét a mozira tőlem.

  11. Na, megjött az első elégedetlenkedő, atkakukac személyében. Mert ez “Zs” kat film, mi? :P Ha ez Zs kat, akkor az elmúlt évek minden filmje kábé annak számít. Miért olyan nagy baj, hogy végre egy trailerben nem az Inszepsön zenéje szól, hanem kapott egy karakteres zenei aláfestést, ami rohadtul illik a vérengzéshez és a brutalitáshoz, amit mögé bevágtak. A Crockoshark vs. Megamittoménmi az Zs kat. Ez kérlek szépen minimum B kat mozis vérengzés lesz, de szerintem A is lehet belőle, ezt majd eldönti a film. A csávó meg úgy néz ki, mint egy travi? Akkor még nem láttál transzvesztitát. Arnold sokkal buzisabban nézett ki. Ez a külső legalább illik az eredetileg megírt Conanhoz. Conan a barbár, a kimériai igenis kábé így nézett ki az eredetileg megírt regényekben, és így aprított. És ez jó. Én nagyon várom, és szurkolok, hogy igazán-igazán jó legyen, és vizelje szájba az Arnold-féle mélyborzalom feldolgozást!

  12. Ron Perlman miatt (is) látni kell! nagy arc.

    viszont a trailerben a bevillanó szöveges részek tipója csúnya, minőségben elmarad a film képi világától. tudom, hogy furának tűnik, de ez sajnos sokszor rossz előjel :\

  13. Milyen marhasag mar az hogy A, B, ZS kategoria. Nincsenek kategoriak csak jo es rossz filmek. Attol meg ugyanugy lehet szar egy film, hogy peldaul 100 milliobol keszult es Angelina Jolie jatszik benne. Vagy peldaul a Rambo elso resze az ZS kategoria, mert csak 15 milliobol keszult es az akkor meg viszonylag ismeretlen Stallone jatszott benne?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.