7 hozzászólás a “Terrence Malick-filmek poszterei” bejegyzéshez

  1. A magam részéről én inkább az örület határán minimálposzterét nézem három órán keresztül mint a filmet. Nagyon egy szar giccsfilm, ami mindent nélkülöz amitől egy háborúsfilm háborúsfilm. Valahogy a Szakasznál nem voltak szükségesek hosszú szájbarágós nyavalygások ahhoz, hogy az ember megértse milyen szar dolog is a háború. A sztárszinészek meg semmit sem értek, mert mindnek csak két mondat jutott, aztán mindenki aki életben maradt sáros lett és mindenki ugyanúgy nézett ki.
    No story, no főhős, no harc, no feeling. Akkor meg minek, néhol remek természetfilm lehetett volna susog a fű címmel.
    Bocsánat, hogy így kikeltem magamból, de velem életemben egyszer fordult elő hogy majdnem kijöttem a moziból film alatt és az ez volt. Persze mire az ember a végére ért addigra már valóban az örület határán volt. Adtam neki a tévében még egy esélyt, hátha csak rosszkor kapott el, de másodjára is szar volt.

  2. kokuryu:
    Hát a vélemény szabad.

    Nekem az egyik kedvenc filmem. És a kedvenc háború témájú filmem. A Szakasz meg más, Az apokalipszis most is- de ahhoz talán jobban hasonlít.
    Persze sokan másra számítottak akik beültek rá. Szakasz helyett tömény pszichét kapni elkedvetleníthető is lehet.

  3. Hát a vélemény szabad….Szerintem is óriási film…FILM …Felejthetetlen film a háború embertelenségéről…hálisten’ moziban láttam…igaz kegyetlen hosszú…de akkor is…Ez nem a Michael Dudicoff vagy akár a jó öreg C.Norris vonal….”sajnos”…:)))

  4. Én bírom a súlyos filmeket az olyanokat is amit mások már nagyon unalmasnak tartanak, de az Őrület határán szerintem sem nagy valami… mondjuk a világ egyik legunalmasabb fimje.

  5. Full Metal Jacket (what is your major malfunction,numbnuts?!) , Apokalipszis most, Szarvasvadász, Jó reggelt Vietnam: Nálam ezek voltak a meghatározó háborús filmek (már ami Vietnam-ot illeti)
    Osztom kokuryu véleményét.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.