10 hozzászólás a “Horcruxes” bejegyzéshez

  1. Amíg a kulcsjelenetet – mindennek az értelmét – nem mutatják, addig az ilyen töltelékekkel el lehet lenni egy darabig. Az élményből az ilyen jelenetek nem vesznek el.
    Remélem, azt a bizonyos jelenetet nem fogják megmutatni. Bár, már egy “poént” lelőttek az egyik előzetesben. Nyilván észre sem vették, csak pont

    SPOILER

    Lupin állt Harry mögött az erdőben.

    SPOILER VÉGE

  2. basszus ez az kinozzanak még minketXDXD nagyon várom már és mindjárt itt van!!!!:D:D:D

    SPOILER

    így akarják majd magyarázni, hogy Harry is egy horcrux, mert érzi a többi jelenlétét? ez a képesség nem volt a könyvben ugye?

    SPOILER VÉGE

  3. Nagyon jó moziélmény az előzetesek alapján.

    Akit érdekel majd esetleg, a szám ami alatta megy a Two Steps From Hell – Black Blade.

  4. SPOILER

    Amikor Voldermortot a 4. részben újraélesztették, akkor harry-t hazsnálták nem? Kelett egy archenemy vére, és ugye a horcruxokat azért verik szét mert akkor nem éleszthető megint újra Voldemort.
    ez volt a könyvben, ez igy sztem elég ‘magyarázat’.

    Amúgy a Horcruxok mint Voldemort darabjai a múltjának fontos mérföldköveit jelképezik, kevés elvont gondolkodási képesség melett ez nem szorul sok magyarázatra, h miért Harry (sebhelye?) az egyik horcrux, ami gyakorlailag visszataszította a topról a mélybe…

    Spoiler off

  5. Petya

    SPOILER

    “Kelett egy archenemy vére, és ugye a horcruxokat azért verik szét mert akkor nem éleszthető megint újra Voldemort.”

    Fordítva. Nem azért kell elpusztítani a horcruxokat, hogy ne lehessen újra éleszteni, hanem, hogy meg lehessen ölni. Amíg van legalább egy horcurxa, addig max a testét lehet megölni, de a lelke, így maga a személy életben marad.

    A negyedik részben csak a régi testét, és ezáltal teljes varázserejét kapta vissza. Előtte is életben volt, csak embereket kellett megszállnia (1. rész), aztán 2. rész után meg abban az összevarázsolt apró testben élt, ami a 4. részben is van.

  6. SPOILER

    Harry sebhelye a horcrux??? dehogyis, a horcrux maga Harry, mármint benne van, nem a sebhelyében, ez olyan mintha lézeres műtéttel leszedni a sebhelyet és kész Harry megszabadult tőle… a villám az a hely ahol Voldemort eltalálta az átokkal 1 éves korában

    SPOILER VÉGE

  7. Az a jelenet mi akar lenni, amikor Hermione valamit csepegtet Harry meg Ron kezére?:S Nem rémlik a könyvből.

  8. SPOILER

    amikor betörnek a széfbe, a tárgyakon gemini- ill. piroinitio-bűbáj van és ugye megégnek, amit éppen csepegtet az boszorkányfű, amivel Ront gyogyította amikor amputoportált 7/1-ben:)

    SPOILER VÉGE

  9. Jaj, pár kiválasztott moziban 2Dben is menni fog? :)

    Mikor maradtam le arról a pillanatról, amikortól már a 2D rendelkezik ezzel a kiváltsággal a 3D helyett?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.