Hugo-előzetes

Martin Scorsese rendezett egy családi filmet, 3D-ben. Itt tartunk. A The Invention of Hugo Cabret könyv feldolgozásáról van itt szó. A szereplőgárda is készen áll az ünnepi film hangulathoz: Asa Butterfield, Chloe Moretz,Jude Law, Sacha Baron Cohen, Ben Kingsley, Ray Winstone, Christopher Lee, Richard Griffiths, Michael Stuhlbarg.

Kicsit tipikus gyerekfilmnek tűnik. Nem a történet, csak úgy a trailer azt a hangulatot árasztja. Meglátjuk, hogy mi lesz mégis belőle.

HD a nagyoknak

human
írta
2011. 07. 15. 05:03
megjelenés
10
hozzászolás


10 hozzászólás a “Hugo-előzetes” bejegyzéshez

  1. Hát az, a zene még jobban lehúzza, olyan mint egy chris columbus film. Elcsúszik a földön, meg nekimegy a tortának ?????? Viszont a látvány az a helyén lesz, talán.

  2. Chloë Moretz miatt biztos megnézem.

    Amúgy csak én vagyok béna vagy tényleg nem működik a letöltés az apple’s trailer oldalon. Csak egy néhány bájtos fájl töltődik le mindig.

  3. Nekem sem nyitja meg a videókat apple-n csak akkor ha a megnyitás új oldalont választom…

  4. Scorsese összes tehetsége ellenére sajnos még mindig a nagy haldokló jéghegyek egyike, mint legutóbb Spielberg pacis, képeslapháborút imitáló filmjénél fejtegettem.

    Azonban, és emiatt a kiskapu miatt kész vagyok elfelejteni az olasz mesternek jó másfél évtizednyi elpazarolt lehetőséget is, ha a készülő Sinatra hozza azt, amit joggal elvárhatok tőle minden meg van bocsájtva.

    Tényleg minden, még ez a nagyon nyálasnak tűnő, Én, Pán Péter koppintás is (ami szerintem közel sem lesz annyira megható, mint az előd).

    Sinatra 2013, a mester visszatérése a kaptafához akkor már 18 év után először egy olyan témához, ami tényleg a sajátja lehet.

  5. Szerintem egyáltalán nem nézett ki rosszul. Már csak azért is megnézem, mert kíváncsi vagyok arra, hogy Cohen elbír-e egy hozzá képest normális szereppel.

  6. sajnos Scorsese kénytelen ilyen rendezésekkel “biztosítani” a saját, vagy inkább a neki fontos projekteknek a zöld utat, pl. After Hours, bár az nem is volt rossz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.