Star Trek 2 és GI Joe 2

Nem kell megijedni, csak az időpontok kavarása miatt került ez a két cím egy sorba itt. Nagyon úgy néz ki, hogy J.J. Abrams még messze van attól, hogy nekiálljon a tényleges forgatásnak, így az a helyzet, hogy a vártnál később jön a Star Trek 2. Roberto Orci, Alex Kurtzman és Damon Lindelof gőzerővel dolgozik egy rendes forgatókönyvön, a szereplők is vissza fognak térni, csak többet kell várnunk.

A filmet gyártó Paramount vakarhatta is a fejét, de aztán találtak egy méltó helyettest a Star Treknek kibérelt 2012 június 28-i időpontra, méghozzá a G.I. Joe: Retaliation személyében. Főbb szerepekben Channing Tatum, Dwayne Johnson és Adrianne Palicki, pár visszatérő, a rendező pedig Jon M. Chu.

Hogy mennyit csúszhat a Trek? Legkorábban 2012 tele, de valószínű a 2013-as nyár is.

8 hozzászólás a “Star Trek 2 és GI Joe 2” bejegyzéshez

  1. Minden fórumon, ahol ez szóba kerül, elmondom, úgyhogy itt is: BASSZUS, BASSZUS, BASSZUS. Azért remélem, lesz valami a 2012-ből, mert még így is túl késő. 2013-ra már a harmadikat terveztem.

  2. Sajnos valószínűbbnek tartom a 2013 nyarat, mert mégiscsak a nyár a főszezon, és szakítani akarnak a filmmel…

  3. Én az első rész után mindkét filmet nagyon vártam, de a G.I. Joe-s lelkesedésemet rendesen aláásták. Adrianne Palicki? Most komolyan? Szerintem az a csaj nagyon rossz ómen, én még egy normális filmben sem láttam. Azt meg főleg nem értem, hogy hova lett Marlon Wayans, aki a legjobb karakter volt az első részben. Bár Rachel Nichols szintén jó volt, de átfutva az imdb-s stáblistát őt sem láttam. Arról nem is beszélve, hogy simán maradhatott volna a korábbi rendező :S

  4. Te jó ég!! Úgy “örülök” hogy kapjuk a “Joe”-t a képünkbe….jaj de “jo”! ugyan kit érdekel a Star Trek….?

  5. Az első G.I. Joe alkotóit lehúznám a wc-n,mert egy nagy rakás kaki volt a film.
    Bár a Star Trek rebootolása az idővonal megkavarásával morcossá tett,de nem volt rossz.Inkább abba húzzanak bele.

  6. Star Trek folytatását várom. James T Kirk szerepére nem ezt a gyereket választottam volna. Bár tegyük hozzá, William Shatner nem sok van az utcán. Az ő színészi játéka egyedi volt, úh megbarátkozom inkább a gondolattal h vkit kellett keríteni a szerepre :)
    G.I Joe folytatását is! Nekem az nem jött be a G. I. Joeban h Far Cryszerű baromsággal ruházták fel a katonákat a Kobra oldalon. Ami a film fő erénye volt, az a látványosság. Kobráék főnökétől eddig nem voltam elájulva, de G I Joeék parancsnoka tökéletes választás volt Dennis Quaid személyében.
    A történetet és a karaktereket “G I Joe-sabbra” fogtam volna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.