360 is képeken

Fernando Meirelles (City of God, Constant Gardener) új filmje. Nagyon sok híres színész lesz benne, gondolom ezt már a képeken is kiszúrtátok, a film témája pedig a különböző osztályok közötti szexuális kapcsolatok.






human
írta
2011. 08. 12. 05:11
megjelenés
11
hozzászolás


11 hozzászólás a “360 is képeken” bejegyzéshez

  1. Épp ezt akartam mondani én is, csak meleg szál ne legyen benne, mert Hopkins miatt szívesen megnézném.

  2. húúú, milyen cast… jude miatt nagyon várós! =)

    off: bástya? mi baj lenne a melegszállal?

  3. bubblegum: öööö nem is tudom, visszataszító,undorító,gyomorforgató? Írjak még pár melléknevet? :)

  4. Bubblegom, Jeol jól körülírta, én egyszerűbben fogalmazok. Nem szeretem, nem akarom látni. Ennyi.

  5. egyetértek Bástyával, szinte már egyben nevetséges és szörnyű is, hogy lassan ebből a meleg “mizériából” divatot teremtenek, mintha csak buzdítanák a fiatalok arra, hogy miért ne, próbáljátok ki (ld. rengeteg tiniket megcélzó film/sorozat rendszeresen felhozza a témát és nem elítélve a dolgot), holott véleményem szerint ez betegség és kezelni kellene őket…egy jó filmben pedig egyenesen visszataszít, simán kikapcsolom miatta

  6. fó 2011. 08. 12. 20:19
    pedig valószínűleg nem véletlenül 360 a film címe.

    az “egészséges” emberek csőlátásúak.

  7. ON:
    Végignézve a szereplőket, és elolvasva a töténetet jó filmnek tűnik

    OFF:
    1: Mégis miből gondolja bárki is, hogy lesz benne meleg szál? Sehol sem írják, és amikor utoljára hallottam az “osztály” szót társadalmi osztályra vonatkozott és nem nemekre.

    2: Azok a sorozatok/filmek nem divattá próbálják tenni a homoszexualitást, hanem bemutatni, hogy attól még, hogy valaki a saját neméhez vonzódik ugyanolyan emberi lény, ugyanolyan érzésekkel.

    3: Ha valaki ezért nem néz meg egy egyébként jó filmet, vagy sorozatot, az csak megfosztja magát az élménytől. És ez szomorú. Életem egyik legjobb filmélménye a “Túl a barátságon” volt, soha korábban filmen még nem sírtam annyit.

    4: Remélem human törli a kommenteket, mert nagyon off-topic lett, és sajnálom, hogy én is hozzátettem, de nem tudtam nem megtenni.

  8. Ha Fernando Meirelles, akkor akárki játszhat benne, akármiről szólhat, azonnal nézős nálam. A Cidade de Deus a 3 kedvenc filmem között van, és az egyik legszebben rendezett darab, amit valaha láttam, szóval én néző leszek ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.