Gáz a Gázt?

Először is: tényleg kellett oda az a GÁZT!?

Az viszont remek, hogy a film legjobb poszterét, a Vice City-re hajazót magyarosították. Vannak még hősök. A magyar dátumot pedig ti is látjátok.

A Drive magyar posztere

human
írta
2011. 08. 16. 19:43
megjelenés
27
hozzászolás


27 hozzászólás a “Gáz a Gázt?” bejegyzéshez

  1. Nem azért, de szerintem a poszterrel is “gáz” van… azt a painttel odab*szott Drive feliratot komolyan gondolták? Igaza van az előző kommentelőnek, tényleg mint egy melegbár…

  2. Hát ez gáz. De a poszter is, legutoljára Charles Bronson hordott ilyen pólót… A kormánynál ülős sokkal jobb.

  3. Tényleg érthetetlen, hogy miért oltja mindenki ezt a plakátot… Ahogy olvasom a kommenteket, olyan, mintha ti valami egészen mást látnátok, mint amit én… Ez a plakát egyszerűen kurvára cool és iszonyú laza. És igen, leginkább a betűtípus miatt.

  4. jah laza, cool kép aminek az alján ott világít a tünci kis rózsaszív, de inkább magenta felirat… tényleg semmi gáz nincs benne…*sarcasm*

  5. Én a cuki pink szívecskéket azért hiányolom.Kellett volna a felirat mellé.Esetleg egy tünci fénykép ami még feldobta volna.Egyébként korrekt:D

  6. Am azért örülök,hogy fészbúkon nem mondjuk “A napfény íze” címadásra írtak ki szavazást.Ott a “Gázt!” jobban ütött volna.(Ez nem volt politikailag teljesen korrekt,ugye?)

  7. Na, ezt a gáztot moziban kéne nézni. Gondolom mindenki elmegy moziba a gáztra… (de roppant hülyén hangzik ez :D)

  8. szerintem inkább a nézzük meg a gázt fog kialakulni.. első blikkre nem tetszett a poszter de mostmár valamivel hangulatosabb, kicsit olyan mintha egy képeslapot néznék:D

  9. A plakát baromi jó, az a “Gázt” pedig egyáltalán nem passzol, se a betűtípus, se úgy általában.
    Amúgy az miért “Vicy” City? Valaki homályosítson fel..

  10. Mondtam én hogy buzoid, a magyarral együtt meg már tényleg gáz. A gyengébbeknek a buziod nem buzi, csak buzis. Mint mikor látod a srácot rózsaszín ingben az utszán, szerinte laza, meg menő, szerintem buzoid.

  11. Arról nem is beszélve, hogy a rózsaszín szín a férfi divatban 2003-2005-ig volt trendi kábé, később már cinkes. Viszont plakáton még nem virított ilyen szín, ez lehet figyelemfelkeltő, meg egyben taszító is.

  12. Szerintem a Fővárosi Gázművek bújtatott reklámja ez:)
    Amúgy meg jut eszembe a Drive Angry magyar címe akkor mértnem Mérges Gáz lett?:)

  13. Azt mondjátok meg, mi értelme van kötőjellel az angol címhez egy magyar szót hozzátenni?

  14. A legjelentéktelenebb részleten megy itt csevej, a poszter legfontosabb része a szeptember 15. :) Be is csináltam, amikor láttam, hogy előbb nézhetjük meg, mint az amerikaiak. Már csak azért is, mert a tavalyi filmjét is csak holnaptól játszák a mozikban. Ráadásul feliratosan, ami az utóbbi időben igencsak kihaló félben van itthon.

  15. Az egész poszterről üvölt a lazaság, tényleg tisztára olyan az egész, mint valami McQueen-film promója.

  16. szerintem jó poszter, lehet, hogy én is buzoid vagyok?

    evil9: kösz, ezen felröhögtem! :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.