Röviden: A szobatárs (The Roommate)

Ilyen amikor a bomba nők semmire nem bizonyulnak elégnek. A film főszereplője Leighton Meester és Minka Kelly (és feltűnik még rengeteg tinisorozatos arc), eddig rendben vagyunk, aztán valami olyan gagyi jön, hogy a fejed vakarod a befektetőn, kivéve ha cserébe az ágyba is befektette a lányokat. Bár még akkor is furcsa, hiszen kicsit túlfizette őket.

A Roommate főszereplő párosa

Először azt hittem, hogy csak a sok kisképernyőről ismert színész miatt olyan, mintha valami gagyi sorozatot néznék, de aztán ezt elhessegettem, ez bizony mindenkivel gagyi lett volna. Nagyon. Odaírják, hogy thriller, csak mert a két szobatársból az egyik megszállottan ragaszkodik a másikhoz, mindent megtesz, hogy vele maradjon. Ezt a mindent úgy kell elképzelni, hogy akár gyerekek is nyugodtan megnézhetnék a filmet, annyira nulla a bevállalás az író/rendező páros részéről. Tényleg, még a PG-13 is soknak tűnik korhatárbesoroláshoz.

A szinkron pedig, úristen, az Amerika Kapitányé ehhez képest mesterműnek tűnik. A fahang minden változatát hallhatjuk, nem kell aggódni. Messziről érdemes elkerülni a Roommate-et, még akkor is, ha kedveled a színésznőket a többi munkájukban.

14 hozzászólás a “Röviden: A szobatárs (The Roommate)” bejegyzéshez

  1. Egyetértek, eléggé béna film volt. Leighton Meester “játéka” meg kifejezetten idegesített.

  2. Szerintem igenis egy mestermű az alkotás, nem várt csavarral a végén. Én imádtam minden egyes pillanatát. Főleg amikor átbökte a saját fülét a lány mert nem volt fülbevalója. Na így kell kinéznie egy igényes thriller drámának szerintem nem pedig úgy mint a “Forradalmárok útja” c. sz*rkupac.

  3. Nekem is nagyon bejött a film. Az első szó, ami eszembe jutott az, hogy ez beteg. Nem mondom, hogy egy mestermű, de szórakoztató, szerencsére nem estek abba a hibába, hogy 1,5 óránál tovább húzzák a dolgot. 7/10

  4. nemtudom ti mit néztetek de mi tesómmal csak fogtuk a fejünket minden 5. percben akkora hülyeségek vannak benne. a csajokra mehet vagy 3 pont de többet semmiképp sem ér ez a film, igenis ajánlatos elkerülni. még a ratyi (gagyi) mami 3 is jobb ennél igaz az más kategória de akkor is :D

  5. a bomba nők ? merre hol? : D

    (egyébként remélem a kommentek nagyrésze csak irónia, mert ez biza tragédia)

  6. 1 évvel ezelőtt egyik haverom ajánlotta, hogy nézzük meg azóta dolgozik rajta, hogy jóvátegye de egy életre megnyomorított ezzel

  7. Egyszer nézős, 4/10. Nem fogtam a fejem, hogy úristen, és azt sem kívántam, hogy óóóó csak legyen már vége ennek a fosnak, pedig néztem már olyan filmet is.

    Kicsit off is: a szinkronhoz meg csak annyit, örüljünk, hogy legalább megjelent bluray-en 5.1-es hanggal, nem úgy mint mostanában, amikor egy Limitless vagy egy Forráskód csak dvd-n jön ki stereo hanggal. Hová süllyednek a kiadók/szinkronstúdiók?!

  8. fricsi: most nem azért, de ennek a fahangnak aztán marhára mindegy, hogy hány pont hány

  9. Kár, hogy mindenki lehúzza ezt a filmet.
    Szerintem nagyon jó volt az ötlet, és Leighton igenis jól eljátszotta a depressziós-ragaszkodós beteg lányt. Aki tudja milyen is az, az megértené ezt a filmet..

    Én angolul láttam, nem bírom elviselni a magyarok undorító szinkronját.

    Ez nemtől is függhet, én a transformersnél könyörögtem legyen már vége, olyan szarnak találtam.

  10. Misslilo

    Én mindkét filmnél többször adtam magamnak facepalmot, hogy ki és milyen indokkal volt képes engem rá venni, hogy az életem egy részét ezekkel töltsem (a transformersnél csak a harmadik részt találtam elviselhetetlennek, a többi legalább egyben volt). A film meg akár Disney is lehetett volna, a Hófehérkében a gonosz királynőről jobban elhiszem a megszállottságot, mint itt a csajról.

  11. Meg akartam nézni valamelyik nap, mert szeretem Leighton miatt, de beleolvastam és azonnal leesett, hogy ez a ” Egyedülálló nő megosztaná ” c. film modernebb változata, más címmel. Meg persze egy kiváló kis thrillerből csináltak egy tininyál dráma-thriller popcornt…kár érte. Így maradt az “inkább hagyjuk” kategóriában. Valószínűleg nem fogom megbánni. Amúgy az eredeti 1992-es verziót ajánlom mindenkinek! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.