Act of Valor másodszor

Ez az Navy SEAL-es akciófilm, aminek az első előzetese elég fasza lett. Hát úgy tűnik, hogy a második sem okoz csalódást. Az Act of Valor a semmiből az egyik legjobban várt katonás akciófilm lett.

human
írta
2011. 11. 12. 04:02
megjelenés
16
hozzászolás


16 hozzászólás a “Act of Valor másodszor” bejegyzéshez

  1. Van egy olyan érzésem, hogy ezt a kormány rendelte meg. Profi a kivitelezés, de mégis egy kis stúdió csinálja, noname színészekkel. Üres lesz a forgatókönyv, de menő az akció. Mit nem adtam volna egy ilyenért tizenéves koromban…

  2. Csillivilli meg minden.Szeretem az ilyen katonás filmeket,de annyire gáz ez a “For Family – For Country…meg az anyám kínja”.Ezek a barmok annyira be vannak etetve.A sok mocskos *****csögnek szerzik az olajat,meg a pénzt a saját vérükkel….

  3. Igen, eléggé Call of Duty feeling…
    abból Bay milyen cool filmet csinálhatna a MW1-2-3ból :)

  4. For family és for country.
    Oké, tehát ez lenne a két ok, amiért illegálisan megsértik más államok szuverenitását és titkos operációkat hajtanak végre idegen földön engedély nélkül.

    Persze egyáltalán nem azért csinálják, hogy az állam hatalmasabb és gazdagabb legyen.

    Agymosott banda.

    Gondolom az átlag redneck meghatódva, könnyes szemmel fog kijönni a moziból, és otthon, tiszteletből, eldurrogtat egy sorozatot a gépfegyverével a zászló előtt.

  5. Annyira lerí róla, hogy valami egyszernézős amerikaimegmentiavilágot film lesz, hogy ihaj-csuhaj. Az a mini UAV repülő meg már most szúrja a szemem.

    btw a BF3-al marketingelik a filmet, szóval remélem nem fog a film közepén megjelenni egy “A program hibát észlelt ezért leállt” felirat.

  6. Egyértelműen military-propaganda az egész, de ettől még miért ne lehetne élvezni a mozit.

    Anno a Navy Seal is az volt, a még komolyan vehető Charlie Sheen-el és a skatulyakatona Michael Biehnnel, mégis nagyon szerettem, mint akciómozit.

    Bár ebből az előzetesből az jön le, hogy kicsit papírízűbbé tették hozzá képest (bár már abban se volt túl nagy karaktertanulmány) a szereplőket. Ha a valós cselekmény legalább annyira rendben lesz, mint annál (pl. a libanoni jeleneteknél) volt nagyon is jöhet ez a film.

    Mindenképp létszik rajta a profi megvalósítás, néha azonban kicsit elvetik a sulykot. A videojátékos beállításokat remélem nem erőltetik majd túl, ahogy a robbanások is elég gagyira sikerültek. A kocsit nem kellett volna megpörgetni a levegőben (ilyen legfeljebb ha aknára fut fordul elő, bár az sem mindig szökkenő bukfencben). A másik az, hogy nem minden expónációt kell olyanná tenni, mintha napalmtámadás történt volna. Léteznek ugyan gyújtógránátok is, de még azok sem égnek ilyen intenzíven.

    Ezek az apróságok itt csak azért tűnnek fel, mert ez is amolyan “etető” film, hogy “ha kemény kihívásra vágysz, a haza szolgálata vár rád, legyél Amerika sárkánylovagja” (létező spotból merítve). Ha pedig már reklám, akkor legalább ne tegyék meseszerűvé a robbanásokat. A tűzharcjelenetek sokkal inkább rendben vannak, a többi maszlagot meg el lehet viselni az akció kedvéért.

    Végül is jó előzetesnek tűnik, ha nem is minden tekintetben, de várós :)

  7. blade78: “Igen, eléggé Call of Duty feeling…
    abból Bay milyen cool filmet csinálhatna a MW1-2-3ból :)”

    Ha semmit nem szeretnél látni az akciókból akkor igen….cool filmet csinálna…..

  8. bb: “Az a mini UAV repülő meg már most szúrja a szemem.”

    Miert? A gep letezik, aktivan hasznaljak is:
    http://en.wikipedia.org/wiki/AeroVironment_RQ-11_Raven
    A kep, amit tol, a valosagban ilyen:
    http://www.globalsecurity.org/intell/systems/images/raven-uav_above-view.jpg
    Nem vitas, ez azert gyengebb kepet produkal, mint ami a trailerben lathato, de azt azert lassuk be: ez egy (akcio)film, abban nem allna meg a helyet egy zizegos kep, amirol agy egyszeri nezo azt se latna, mi az isten van rajta.

  9. Vajon miért nem csinál egy amerikai stúdió, amerikai szinészekkel olyan filmet, hogy Németország megmenti a világot? Ja mert, hogy senki le sem szarná náluk?

  10. nem a filmet értékelték, hanem a trailert. és abból tényleg ez jön át: USAUSAUSA és a propaganda.

    más ország nem készít ilyen (legalábbis nem ennyi ilyen) filmeket – kérdés, hogy a pénz hiánya miatt vagy az igényességük miatt.

  11. “nem a filmet értékelték, hanem a trailert. és abból tényleg ez jön át: USAUSAUSA és a propaganda.”

    Nem igaz, hogy ezen nem tudjátok túl tenni magatok. De hogy mondjak egy konrét példát is.
    9.Rota: orosz film az orosz katonákról. Ez kinek nem logikus?

  12. Engem egy pillanatra elkapott a Sólyom Végveszélyben feeling, ha csak fele olyan jó háborús film lesz belőle, akkor már örülni fogok.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.