Az éhezők viadala-nyereményjáték folytatódik

A Hunger games, amiből nemsokára érkezik a film, tulajdonképpen egy könyvtrilógia, ami az alábbi regényekből áll: Az éhezők viadala, Futótűz és A kiválasztott. Ezek közül kettő már megjelent, az utolsó pedig november 17-én, tehát a héten kerül a polcokra. Ennek örömére az Agave kiadó támogatásával mindegyik kötetből kisorsolhatok 3 példányt. Az éhezők viadalával ezt már megtettem, úgyhogy most csütörtökig a másodikért, a Futótűzért kell emailt küldeni.

Mit kell tenned? A *** címre küldeni egy emailt, amiben valami hülyeséget írsz arra a kérdésre, hogy “Mennyire szeretnéd magadénak tudni a kötetet?”. Mondok példát: “Legalább annyira kéne, mint egy napsütéses nap” vagy “mint egy hatalmas sajtburger”, vagy ennél sokkal fantáziadúsabbat. Nem kell sokat írni, csak 1 mondat hülyülés. Lehet hogy szemezgetek majd ezekből, szóval nicknevet írj mellé, hogy idézhessem rendesen.

Az előbbi játék hibáiból tanulva pár infó: a címedet, de még a polgári nevedet sem kell elküldened első körben. Örülök, hogy ennyien bíztok bennem, nyilván nem élek vissza vele, de meglepően sokan írták bele a levélbe ezeket az adatokat. Ha te nyersz, akkor írok levelet, és majd csak akkor lesz szükség ezekre. Nem maradsz le. A játék csütörtökig tart, amikor is majd a frissen megjelenő harmadik kötet lesz megnyerhető.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.