Titanic 3D-előzetes

Cameron alig várja, hogy megtapasztalhassák a nézők a filmet úgy mint eddig soha, 3D-ben! Persze pont a térhatás nem jön le ebből a 2d trailerből, de a filmet felidézhetjük, és A Dalt is.

HD a nagyoknak.

human
írta
2011. 11. 16. 21:35
megjelenés
13
hozzászolás


13 hozzászólás a “Titanic 3D-előzetes” bejegyzéshez

  1. Hát azért még mindig nem ugyanaz a tendencia, mint a zeneiparban, ahol mindent feldolgoznak, remixelnek, de egy kicsit azért fura, hogy ennyi filmet küldenek újra moziba! Mintha fogyna az ötlet? Vagy nem mernek valami újba belevágni; jobb a régi, a jól bevált, ami biztos pénzt hoz? Vagy csak én nem értem? (Amúgy nem tudom mennyire lesznek jók ezek az utólag konvertált 3D filmek, mint ez, vagy a Star Wars???)

  2. kedvet kaptam hozzá, hogy újranézzem, lehet, nem várom be a bd-t mégsem?

    zsolesz1: az eddigi újrák azt mutatják, hogy van érdeklődés irántuk, van, aki nosztalgiából nézi újra, van, akinek meg régen nem volt rá esélye, hogy moziban lássa… néhány filmet még én is szívesen megnéznék ott újra, pedig rég nem járok moziba :) az új filmeket úgysem zavarják annyira, hiszen nem minden héten jön egy régi siker
    a konvertált 3d-t tekintve meg pont ettől a filmtől remélem, hogy meglátjuk a határait, mit lehet kihozni belőle

  3. Itt meg mi volt? Valami tök ötletes kis trailerre számítottam, jó, nyilván nem tudnak újat mutatni, de akkor is. Erre kapunk egy ilyen izét, tök éles váltásokkal, aminél rajongók is jobbakat szoktak feltölteni youtubera.

  4. Azért az érdekelne, hogy csinálnak egy régi filmből 3dset… tényleg érdekelne.

    zsolesz1 2011. 11. 16. 21:59
    Már k*rva régen elfogyott az ötletük: Csak adoptáció, remake, reboot, folytatás, háromdésített eszem f*szom filmeket csinálnak. Néha van tényleg egyedi, de nagyon ritka

  5. Kíváncsi vagyok, hogy vajon feljavítják e, és adnak e hozzá plusz jeleneteket? (Egy kis Avatar cameo pl XD )
    Azok a csónakos tengeres jeleneteknek azért eléggé blue screen szaga van, azokra ráférne egy digitális újramosás, hogy egységesebb legyen.

  6. Bástyának:

    Ami neked blue screen szagú volt, nagyrészt egy bazi nagy medencében forgatták. Szóval…

    Ami miatt esetleg kilóg a lóláb, hogy nem az Atlanti-óceánon készült a felvétel, hanem egy kontrolállható medencében. De nem volt ott sok blue screen, max azzal , hogy osszemostak a ket felvetelt (tengerjaro es csonakok).

    Szerintem pedig a Titanic egyike azon filmeknek, amiknek a technikai megvalósításába, most 14 évvel később sem lehet sok helyen belekötni. Szerintem nagyon szépen megcsinált film…

  7. Kérdés (lehet hülye) (vagy mégsem): Mennyire lesz ez 3D? Ahhoz hogy pozitív-negatív irányban valódi 3D élményt keverjenek gondolom újra kellene forgatni, ha meg csak befelé lesz 3D akkor mitől pisiljem magamat jobban össze mintha megnézem egy 3D konvertáló TV-n a ‘blue’ változatot? Várom a felvilágosítást ha valakinek van infója.

  8. konvertált 3D lesz, szerintem Alice csodaország szintet hozni fog legalább, mégiscsak a pöcsölős Cameron jóváhagyásával készül a változat.

  9. Na nézd már kinek lett igaza.. Csak lesz ez imax3d-ben is adva.. Nem lesz ez olyan rosz, de a Star Wars 1-et is várom!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.