Röviden: Larry Crowne

Nem tökölök, nincs időm, ez filmként gyenge. A főszereplőt kirúgják, mert nincs diplomája, úgyhogy beiratkozik egy főiskolára, ahol gyorsan befogadják a furcsa tanulók, és még a tanárnővel is van valami, de erről nem beszél, mert úriember.

A két főszereplő robog

Azt mondtam gyenge? Mégis rengeteget mosolyogtam rajta. Van egy szál, hogy robogóra vált a sokat fogyasztó kocsiról, aminek kapcsán egy furcsa fiatal feminista be is fogadja a bandájába, és rengeteget segít neki, csak úgy. Az egész bandázás egy sebtapasz a béna történeten, megpróbálja azt összetartani, de mondom, magában foglal mosolygós jeleneteket is bőven.

Az biztos, hogy Tom Hanksből nem lesz nagy rendező. Az alakítása sem volt az igazi, de Julia Roberts mellett nem is kellett megerőltetnie magát sajnos. 6/10 mégis elfér ide.

human
írta
2011. 11. 23. 19:39
megjelenés
12
hozzászolás


12 hozzászólás a “Röviden: Larry Crowne” bejegyzéshez

  1. Én azon akadtam ki, hogy ez a feminista csaj és bandája gyakorlatilag a “hipszterek” Tom Hanks szemében?

  2. néhány napja láttam, leülepedve is kifejezetten jól esett. nincs nagy dráma, nincs óriási fordulat, van két jól ismert szereplő, kiszámítható történet, egy-két poén. néha ilyen könnyed, kifejezetten “feelgood” film is kell, de nem ajánlanám a három-öt-tíz évvel ezelőtti önmagamnak…(tinik messziről kerüljék:))

  3. “Jesszus. Tom Hanks ÉS Julia Roberts… Ki ül be egy ilyenre?”
    Atyaisten GR-44, te milyen filmeket nézel? Ne, ne sorold, nem érdekel :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.