10 hozzászólás a “Jöhet a The Girl With Dragon Tattoo soundtrack?” bejegyzéshez

  1. na megint kezdodik az “ilyen minimal kattogast en is osszerakok egy hetvege alatt, / bezzeg hans zimmer”…

  2. blake99 az ilyen filmzenéket általában én sem szeretem, legalábbis addig nem, amíg nem látom magát a filmet. ettől függetlenül már 3 órája hallgatom a második számot :)

  3. nincs ezzel semmi baj, a filmben tuti hozzáad majd a hangulathoz. Zimmert, meg nem bántani!:D

  4. nem bantom, csipem az o scorejait is, csak azt nem, ha valaki ennyire konzervativan all hozza a temahoz. a social network ala nagyon ment reznorek zeneje, ellentetben valami epic nagyzenekari cuccal. ez is jo lesz, en elhallgatom ezt is magaban, de tuti, hogy vagni fog a filmhez is. ertekelni kell az ilyesmit is. :)

  5. Mire végighallgatja az ember addigra idegileg rá is megy. Ebbe a rakás szarba bele lehet őrülni. Égetnivaló mocsok. Ilyen rossz szoundtracket életemben nem hallottam. Nem sok ész kellett egy ilyen kalimpa összerakásához. Cubase 5 ben kezdőként kihívás ilyen “zörgést” összabarmolni.

  6. Gyenge és kész, akinek tetszik izlésficamos. A filmzenének kapásból meg kell fognia az embert, hogy utána még csomószor meg lehessen hallgatni, pl. Terminator. Mindenki ismeri, ezeket soha senki nem fogja, mert egy teljesen átlag zenei aláfestés, ami nem állja meg a helyét önmagában. Ennyi.

  7. Blake99:
    A filmzene a feladata, hogy hozzáadjon a film élményhez, nem az, hogy magában megállja a helyét. Az csak egy dolog, hogy a Terminator fő témáját ismeri mindenki attól még szerintem kevesen emlékeznek a többi aláfestésre a filmből.

  8. A film zene nem azért van, hogy utánna hallgathasd, hanem, hogy passzoljon a filmhez éshozzáadjon velemit, ALATTA…

  9. Figyeljetek már ide: Blake99 és Terror!
    Akkor ne hallgassátok! Hallgassatok csak pl. John Williams-t, lehet nektek az tetszik. Szerencsére Fincher tudja, milyen zenészt kell keresni a filmjeihez.
    Végül is Trent Reznor még csak olyan díjakat hozott el, mint Grammy jó párszor, vagy RMS Music Society, meg valami Oscar dolgot is. Plusz futtat egy projektet, mint a Nine Inch Nails, ami az indusztriál rock legnagyobbja.
    És valószínűleg túléli azt is, hogy ti nem szeretitek a zenéjét.
    Én csak ma 3x hallgattam végig az előzetesre kitett számokat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.