Where you go I go too: vastagon legalább

A Totall Recall remake producere azt akarja, hogy megverjék. Neal Moritz (Green Hornet, Fast Five, Battle: Los Angeles) producer azzal jött, hogy a Starship Troopers remakere is megérett a világ.

Benicio Del Toro nem bírja a feszkót, inkább egyáltalán nem szerepel a Star Trek 2-ben. Közben pedig Peter Weller “Robotzsaru” csatlakozott a film szereplőgárdájához.

James Newton Howard szerzi a The Hunger Games zenéjét.

Ha minden jól megy Mark Bomback még idén benyújtja a 24-film forgatókönyvének végleges változatát, így 2012 tavaszában kezdődhet a folytatás.

Úgy néz ki, hogy a csak 20 millióból készülő Pain and Gain című Michael bay-mozi két főszereplője Dwayne Johnson és Mark Wahlberg lehet.

A New Line Cinema San Andreas: 3D címmel egy földrengéses katasztrófafilmet tervez. Allan Loeb (21, Wall Street 2) írta.

Bradley Cooper a The Hangover Part III-ről. “Már a kezdetektől trilógiának terveztük.” “A harmadik a lezárás lesz.” “Talán felrúgja az eddigi formulát.” “Todd Philips már dolgozik a forgatókönyvön.”

A Carnage weboldalán már jártatok?

Végül After Earth lett M. Night Shyamalan eddig One Thousand A.E. címűként ismert filmjének a címe.

6 hozzászólás a “Where you go I go too: vastagon legalább” bejegyzéshez

  1. Bay és a 20 milliós költségvetés? Nem tudom, mit sikerül majd kihoznia ennyi pénzből: se hatalmas robbanások, se autós üldözések, se teljes kerülteteket tönkretevő utcai harcok. :) Gondolom csak arra lesz elég, hogy a 2 főszereplő 1 lakásban pisztolyozza egymást 120 percen keresztül. A skuló olcsó odaát :)

  2. Wittgen: Ezen nem kell aggódnod, majd kivágja a hiányzó részeket a többi filmjéből, ahogy szokta :D

  3. Szerintem a Straship Troopers remake hülyeség. Az eredeti nagyon jó. Bár Total Recallról is a véleményem, de meglátjuk mit hoznak ki az újból.

  4. Ez a San Andreas cím minimum érdekes. Mivel ilyen város legjobb tudomásom szerint nincs, egyértelmű lopásnak tűnik…

    Ami meg a Másnaposok 3-at illeti, szerintem inkább dobják a kukába az egészet. Volt egy nagyszerű poénos első részük, amit úgy ahogy van elkúrtak a minősíthetetlen másodikkal. Nem kéne tovább rombolni a nimbuszt…

  5. A világ még az eredeti Starship Troopers megértésére sem érett meg, nemhogy egy remake-re.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.