Battleship másodszor

A torpedó játékon alapuló film friss trailerét vizsgálhatjuk most be. Van egy új poszter is, amin kiderül hogy tulajdonképpen Megatronnal küzdenek a tengeren. Na jó, nem oltom tovább, mert Peter Berget kedvelem, nem lesz teljesen Michael Bay kopi az egész. Konkrétan vannak nagyon fasza mozzanatok a trailerben. A történet annyi, hogy a tengerészeknek le kell nyomni az idegeneket.

2012 nagyon Taylor Kitsch éve lesz, meglátjuk mit kezd a két blockbuster filmje után, mennyire bizonyít ezekben.

HD a nagyoknak.

Akkor jöhet a poszter.

A Battleship nagyon posztere

human
írta
2011. 12. 09. 21:41
megjelenés
14
hozzászolás


14 hozzászólás a “Battleship másodszor” bejegyzéshez

  1. kb. annyit vettem ki a sztoríból… hogy a pofátlan élienek kilőnek a pajzsuk alól. És a 3 hajó van bent aki lenyomhatja őket.
    Mondjuk inkább az amcsik mint a Honvéd Folyami Flottilla
    mondom úgy mint AM-23-as hajó A1-s irányzója :D
    (AD 1998)

  2. Ha lesz benne olyan látványorgia, mint a TF3-ban, akkor jöhet. Márpedig úgy néz ki. A többi (pl. sztori) részletkérdés. :)

  3. Minesweeper kamu trailer volt pár éve

    Megkockáztatom, hogy jobban sikerült mint amilyen ez a komplett film lesz…

  4. Ős butaság lesz ez, nagyon szépen megcsinálva. Nekem nem fog tetszeni az biztos, de a kasszáknál szépen fog hozni a látvány miatt.

  5. remélem az idegenek megtanulták már hogy a számítogépeiken ne windows fusson, tehát virust nem tudunk rá feltölteni, ne legyen egy központi mag amibe ha belelövünk egy rakétát felrobban az egész űrhajó és akkor talán végre nyerhetnek egyszer a Föld ellen, én nekik szurkolok, hajrá űrtechnolgia és idegenek le a puskaporral durrogtató földiekkel :)

  6. “Az Aknakeresőről vagy a Passziánszról is csinálhatnának filmet…”

    bármilyen filmnek adhatnak ilyen címet. annyira csak nem vagy buta, hogy azt hidd, hogy a játéknak volt története. írtak neki. ahelyett, hogy örülnél, hogy végre valami eredeti.

  7. “Az Aknakeresőről vagy a Passziánszról is csinálhatnának filmet…”

    Én azért jót nevettem ezen. :)

    A film maga hidegen hagy, de jók voltak a hangeffectek a vidi elején.

  8. Crysis, Halo, Mass Effect, Ez a három járék ugrott be elsőre a látványvilág alapján, zenének dubstep, meg amerikai világvége elhárítás ezerrel.

    Szóval meglovagolnak minden aktuális áramlatot, hogy becsalják az embereket a moziba, hogy bent már mit kapnak, az kit érdekel.

    Az utóbbi években csak ez megy.
    http://www.youtube.com/watch?v=OTRt1p5l22A

  9. Alapvetően minden film nevetségessé teszi magát azzal, ha azt mutatja be, hogy egy csillagközi inváziós sereget hogyan nyom le az USA hadigépezete. Gondoljunk már bele, könyörgöm… Jön egy, a mienkénél évezredekkel fejlettebb faj, ami olyan technológiával rendelkezik, amit mi max mágiaként tudnánk értelmezni. Ráadásul katonai erővel jönnek, mi meg leagyaljuk őket a csúzlikkal. :D Röhej…

    Egy értelmesebb alien-inváziós film a következőről szólna: Megjelennek, és a legkisebb veszteséget sem szenvedve elvégzik a dolgukat. A film hossza – real time mutatva az eseményeket – max három óra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.