The Dark Knight Rises trailer!

Eddig kellett kihúzni a modern Batman trilógia lezáró részének a friss traileréig. Most már a kamerás verziókat nem kedvelők is bevizsgálhatják, hogy mekkora metropolisz a The Dark Knight Rises.

This is peacetime. Csak HD-ben, katt a képre.

Aki a flashnél maradna mégis:

Szinkronosan is megnézhető.

105 hozzászólás a “The Dark Knight Rises trailer!” bejegyzéshez

  1. 5 perce: “megnézzem? ne nézzem? megnézzem? ne nézzem? megnézzem? ne nézzem?… a fa. najó legyen.” holy shit. ez mi volt :O

  2. Király, bár amikor a rabok kiszabadulnak egyelőre elég gagyi, amúgy végig nagyon sajátos feszültsége van. Úgy tűnik Hathaway iszonyatosan jó nő lesz benne. Bane meg egy állat, a végén a “permission to die” rész durva nagyon.

  3. Eszelős! Szerintem ez lesz a valaha készült legjobb remake. Felülmúlhatatlan! Nolan egy oltári nagy rendező!

  4. Cooper, azért ez annyira nem meglepő. Bane a képregényben is nagyon elbánt Batmannel, a Batman & Robin változatot felejtsük is el, közük sincs egymáshoz…

    viszont engem nagyon érdekelne mások véleménye arról amit láthattunk

    Akkor Gotham úgymond vezetői és/vagy a tehetőség rács mögé kerülnek, és Bruce Wayne onnan fog megtorló hadjáratot indítani?

    Én eddig nem Brucera gondoltam amikor a teaserben a fekvőtámaszokat, illetve a szökést láttam, Bane háttértörténete alapján (egy börtönben nőtt fel). De akkor az ő.

    plusz (ez már lehet SPOILERES azoknak akik a prológról nem tudnak semmit):
    a Fire Rises mozgalom(?) amit elkezdenek és az amit a Anne a fülébe súg (és akkor ebből kiindulva, simán lehet a Bane mozgalom oszlopos tagja) lehet egy metafora a napjaink 99% megmozdulásaira

    ahogy most gondolok erre, ilyen keretes szerkezetűnek látom a trilógiát, a 3. rész első felét simán el tudom képzelni olyannak, hogy felkészül arra, hogy újra Batman legyen…

    ezeket más hogy gondolja?

    nagyon felpörgetett a trailer!

  5. Sajnos nekem nem jön be. A végén a zene a Batman hangulatát egyedül idéző motívum. Sosem szerettem Bane-t, és az egész trailer alatt egyszer sem gondoltam azt amit az előzőnél (Joker-H.L.), hogy hűha.

  6. narem007: Nálam mocskosúl bejön Bane karaktere így a trailer alapján, jobban mint anno Jokeré.

  7. Aki szereti a szinkront, annak itt a magyar előzetes(viccelek). Szerintem Wayne le fog lepleződni, lecsukják. És majd onnan lesz a felemelkedés. Lehet a halálba, ki tudja.

  8. Gergő: nekem is azok jutottak eszembe :))
    egyébként a film nekem tiszta Inception 2 feeling :) a színek, a színészek,az egész Nolan-érzés :) várós.

  9. Az a fura, hogy nem vagyok biztos benne, hogy Macskanő a “jó” oldalon lesz a filmben. Simán lehet, hogy Bane-párti, de az is, hogy független és önérdekű. Valószínűleg ő fogja megbonyolítani a cselekményt, nélküle nem lenne benne semmi “fűszer”, Dent is a fő ütközési pont volt az előzőben, már ami az ideológiákat illeti.

  10. Hát benne van a gerinctörés! :) Ezt a filmet várom a legjobban. Bane karaktere annyira felcsigázott mint anno Jokeré, ha nem jobban! :) Eszméletlen.

  11. Eddig mind a kettő batman filmnek más volt a stílusa, és más a témája. Úgy nézem ez sem lesz kivétel… ÁLLAT!

  12. Most néztem meg 5x a trélert és ISTENI, ez lesz a legjobb film a világon, akinek nemtetszik azt rúgja tökön BANE!!!

  13. Engem még mindig zavar a zene, nem tudok nem odafigyelni rá: “tessék tessék b@ssz@l rá, tessék tessék b@sszal!”

    Egyébként szerintem is ez lehet a csúcspont, a Joker által elindított káosz és anarchia most ölthet testet… Onnan nehéz igazán rendet rakni…

  14. várós meg minden, de TDK trailere sokkal ütősebb volt, bár ott a filmért nem nagyon voltam oda, remélem itt meg a film fog ütni nálam.
    + pont, beginsnél is, tdk-nál és itt is szinte semmit nem tudunk meg a trailerből a sztoriból. jó lesz megnézni, úgy egy filmet, hogy nem lövik el az egészet az előzetesben.

  15. Nekem a Titánok harca 2 jobban ütött…

    Ezt nem azért írom hogy fikázzak, de ütősebb trailere volt azért…

  16. Lehet, hogy csak a nagy elvárás miatt, de a második rész előzeteséhez képest ez sehol sincs. Hiányzik a bizsergés és számomra az aláfestő zene sem annyira hatásos, mint mondjuk a Dark Knight vagy éppen az inception esetében. Persze ettől a film még nagyon várós és lehet minden idők legjobbja. De az előzetessel nem fogtak meg. Az első két rész után persze nem is kell.

  17. Jó lett ez. Nincs tele spoilerrel, de azért mégis ad betekintést. A vége meg brutál hangulatos. Bane valami kegyetlen állat lesz, Tom Hardy-ban nem kell majd csalódni.

  18. ami be van linkelve a posztban szinte az elejétől azt miért linkelitek még most is? ott a szinkronos trailer.

  19. hubie24:
    veled értek egyet, bár simán lehet hogy csak a csillagászati magas elvárásaimnak nem felelt meg – de én nekem a TDK a moziban egyáltalán nem ütött, annál inkább itthon házimozin. szóval ettől még simán lehet az évtized filmje, de ez most nekem így nem tudom… :(

  20. Szerintem ez a trailer annyira gyenge, hogy ha nem imádtam volna a második részt, meg se nézném a filmet. Mások mégis azt írják, hogy ez “BÜNTET”, “üt”, “állat”. Velem van a baj?

  21. A TDK előzetese szerintem is sokkal pörgősebb volt, de ez is üt. Csak sajnálom hogy még mindig nagyon messze van az egész film.
    Mivel az előző kettő részben nem csalódtam, 100%-ig biztos vagyok benne hogy ebben sem fogok.

    I beleive in Christopher Nolan

  22. Azt tudjuk, hogy Nolan-nél a trailer szinte semmit sem mond el a kész filmről. Nem, inkább azt mondanám, hogy semmit, max az alapkoncepciót. És arra is emlékezzünk, hogy a TDK-nál is ugyanekkorák voltak az elvárások, és Nolan mindet felülmúlta. Nem kell félni.

  23. tomika82: az agyonhasznált sweet dreams mellett? rögtön a rossz emlékeket idéző Sucker Punchot hozta.

  24. az angol trailerben alfrednak a hangjában annyi érzelem van. mindent elmond. fel áll a szőr a hátamon… !!!!

  25. Hát ez nem győzött meg. Nagyon nem. LA nem vagy egyedül.

    Valaki pedig szóljon már rá Nolanra, hogy vegyen végre vissza a digitális színezésből, mert nem a metálszürkétől lesz “komoly és sötét” a filmje, és tanulja már meg használni a CGI-t, akármennyire is utálja. A pálya felrobbanásos-valami egyszerűen röhejes. Ez a faszi képtelen mozgatni a kamerát egy CGI-t is tartalmazó jelenetben. Jó. Értem én, hogy ő a praktikus effektek császára, de akkoris. A Batman Begins óta nem tanult bele. És meg is látszik már. Azok a jelenetek ordítva lógnak ki a filmjeiből. Zavaró.

  26. Pörgősebb,akciódusabb akkor…:)
    Tényleg az elvárás lehet a magasabb, a Titánok meg megleptek:)
    Akkor is gyengus vmiért…de ne legyen így

  27. Bad-Joe-Ben-Joe Sixshoota’: Ebben az esetben durván tévedsz, ugyanis a film színezése egy a film keletkezése óta használt technika, éppen egy kívánt hatás, vagy hangulat elérésének céljából. Tehát pontosan a metálszürkétől lesz a filmje komoly és sötét, pontosan ugyanúgy, ahogyan a TDK-ban a szorongáshoz, a jéghideg éj hangulatához hozzátett a kék szűrő.
    A kommented második felére nem nem szükséges érvelnem, ugyanis megteszik helyettem ezt Nolan előző filmjei, speciális effektusai ugyanis olyannyira belesimulnak a filmbe, hogy azt már csak szőrszálhasogatók, vagy kötekedni akarók veszik “a képből kilógónak”.

  28. Hát én is azok táborát erősíteném, akiket nem fogott meg a trailer. Semmi hangulata, nagyon gyenge. A felrobbanó foci pálya CGI tényleg béna!
    Ettől függetlenül biztos, hogy király lesz a film és várom én is!!

  29. br41n-nél a pont.
    Lehet Nolant filmjeit vizuális stílusukért kritizálni, de hogy a történethez, áthallások finom érzékeltetéséhez nagyon ért az nem kérdés.
    Valahol olvastam, hogy a new yorki forgatásnál elsőre a tüntető tömeg okozott problémát, de állítólag statisztáltak végül, ugyanis annyira beleillettek a film koncepciójába.
    Már most is látszik Nolan mennyire kiaknázza a Batman univerzumot, megragadva annak legdrámaibb, legérdekesebb elemeit. Már eleve a Selina/Macskanő ad egy roppant ambivalens, komplex figurát, akivel zseniálisan tudja árnyalni Wayne alakját.
    Ez a mai, válságos napjainkra is jellemző demonstráció hullám, az alsóbb kasztok lázongása elég erősen visszaköszönni látszik itt. Kérdés, hogy Bane hasonlóan örűlt-e, mint Joker és csak pusztulást akar látni, vagy egyfajta “szabadságharcos” a felkelők vezéreként. Nolan nem hiszem, hogy egy muszklis Jokerben gondolkodna Hardy-val. Sokkal inkább egy mindenen átgázoló lázadó kerülhet szembe Batman-el, aki képes lehet tömegeket maga mögé állítani akár. Ergo hős a hőssel szemben. A pikantériát persze a kivülről hanyag, bohém multimilliárdosnak tűnő Wayne saját magával (szülei örökségével) való küzdelme adja. S valószínűleg vagy Bruce-nak vagy Batman-ek pusztulnia kell. Vagy akár mindkettőnek.
    Az biztos, hogy Bane legalább annyira izgalmas, mint Joker aki az ősnemezisként felülmúlhatatlan, de Bane nem tűnik egy szokványos archetípusnak – az őt körbelengő misztikum mindenképp imponáló.

  30. Megpróbálok a trailer lényegére koncentrálni:
    A végén az a repülő ufó az mi a rák? :D
    Az már kicsit túl futurisztikus még Batmanhez is.

  31. Az előző részt sztem nem fogja felülmúlni de ennyire hatásos trailert csak Nolan tud csinálni, vagy 10* megnéztem már. Tényleg vészjósló a hangulata.

  32. Engem kezd meggyőzni, eddig hangulattalannak tartottam, most kezdek kitapintani valamit. Harvey Dent-képek Gordon mögött, peacetime, felépült kastély, vihar előtti csend. Csak kontextusba kell helyezni.

    A TDK szerintem több dolog miatt tudott ütni:
    – Egy meglévő, kultikus figurát (=mindenkinek volt már elképzelése arról ki ő) újragondolt.
    – Batman legyőzte a félelmét és mentorát, jöhet Gotham.
    – Nem abból csinált kérdést, hogy ki a jó és ki a rossz, hanem, hogy ki a hős és ki NEM hős.
    – Talált egy olyan gonoszt, aki bár pszichopata, a karakteréből kifolyólag lehetetlen döntési helyzetekbe kényszeríti Bruce-t, avagy ez már rég nem a bosszúról szól.
    – Valahol írták, hogy Nolan nem ért a CGI-hez, amit meg tudok érteni -bár röhejes túlzás- viszont nézzétek meg mennyit fejlődött a Begins óta, ahol konkrétan a szülő-gyilkosság részleteit baltával vágta meg. A TDK üldözéses-verekedős jelenetei ahhoz képest letisztultabbak, követhetőbbek, kellően zajosak.

    Ehhez képest itt tartunk. A kommentek alapján elég magasra került a léc.

    u.i.: Lefogadom, hogy a trailer snittjeinek 90%-a másképp lesz megvágva a filmben, olyan nincs, hogy a szabaduló rabok ilyen gagyin nézzenek ki. :)

  33. ha nem tudnám, hogy ez a nagy TDK sorozat befejező része, a trailer alapján meg se nézném. Batmant ismerjük, pipa, Bane egyelőre nem fogott meg, én ebből semmi “mindenkinekbeütökjól” brutalitást nem vettem le, Macskanő karaktere viszont már most jónak tűnik, de az kevés.

    a látvány az olyan, amilyen, a moziban legyen jó. a CGI szerintem monitoron mindig csalóka, túl steril, leesik a képernyőről. mozivásznon más. kár előre temetni.

    szóval biztosan lesz még durvább előzetes is, állítólag egy sötét filmet várhatunk, vég, halál, mindmegdöglünk. ez meg egy tucat akciófilm előzetese, amiben feltűnnek a TDK szereplői. képletesen.

  34. 1:42-nél azok Ra’s al Ghul assassinjai akarnak lenni?
    Az előzetes nagyon hangulatos,de messze van még július,áááááááá

  35. Amúgy Bane valami brutál fegyvert fog használni Gotham “felszabadításához”, amit a prológusban elrabolt Dr Pavel fog neki elkészíteni! Igazán sosem értettem, hogy egy 2 perces előzetes alapján egyesek már az egész filmet is tudják értékelni! Rádásul az is eléggé látszik a komolyabb akciójelenetek hiányában, hogy még a forgatást is csak pár hete fejezték be! Szóval türelem mindenkinek!
    A börtönből kikövő rabok jelnete tényleg gáz egy kicsit, de a trailer így is büntet főleg a hangulata miatt! Nálam mindenféleképp az év filmje így előre is!

  36. “Gotham take control. Take control of your city. This… This is the instrument of your liberation. Identify yourself to the world.” ezt mondja Bane a focimeccsen a kis fegyverbemutató után! Tehát nem úgy néz ki, hogy ez egy szimpla kis robbantás volt! Egyébként még van kb 7 hónapja Nolan bácsinak tökéletesre csiszolni a filmet, és persze sikerülni is fog neki! Ebben az egyben biztos vagyok!

  37. “A végén a zene nem a star trek egyik traileréből van?
    Egy az egyben úgy hangzik.”

    Two steps from hell – Freedom fighters

    Amúgy igen,a Star Trek-ben is használták,és kib*szottul Epic,ha végighallgatjátok. Az egész Invincible album nagyon jó trailer zene alapanyag

  38. És már most imádkozom azért, hogy leadjàk IMAX-ben eredeti nyelven! Már az előző részt sem tudtam megnézni szinkronosan, de ez az eddigiek alapján kötelező lesz eredeti nyelven nézni!
    Ha más nincs, akkor irány a BFI Theatre Londonban pont mint a prológusnál!

  39. Joker: Azért én arra is kíváncsi vagyok, hogy mi az a kütyü a jó Batman kezében, és hogy ki is valójában ez a John Bale? Talán ô lesz az a hős, aki miatt Batman végleg szögre akasztja a “ruciját” ?

  40. Az a durva, hogy az átlag nézők is fennakadtak két dolgon: a rabok kijövetelén, és a pálya felrobbantásán. Én VFX-es háttérrel nyugodtan mondhatom, hogy abban a snittben minősíthetetlenül sok hiba van, egy mezei VFX cégtől is jobbat várnak el a stúdiók, nemhogy a világ legjobbjaitól, akik a filmen dolgoznak. És igazából nem az zavar, hogy az gagyi, mert valszeg kijavítják még a bemutatóig, hanem az, hogy erre Nolan rábólintott, hogy lemehet…

    Természetesen a film ettől még nézős, hiszen a második rész olyan magasra tette a lécet, hogy muszáj lesz látni a folytatást.

  41. LA: Még mindig nem tudjuk, hogy mi lesz az a fegyver amit láttunk a forgatási képeken és amit Bane bevet Gotham ellen, és hogy ez a mire képes! Mondjuk én nem igazán értek ehhez a VFX-es dologhoz ez is igaz!
    És persze remélem, hogy ezzel a rabos dologgal azért csinálnak valamit! Hibátlan filmet én még nem láttam, és ha ezen kívül más nem lesz, akkor…..

  42. Nekem ez az egész focis jelenet egy földrengésre emlékeztet! ott szokott így beomlani a föld, bár lehet, hogy csak belemagyarázás és mégis gáz a jelenet! Remélem hogy az utóbbi esetén kijavítják a bemutatóig! Tényleg igaz, hogy még csak most fejezték be a forgatást és van még pontosan 7 hónap a premierig, ami több mint elég!

  43. Nolan nem fog hibázni, főleg nem a trilógiájának záródarabjánál. Egyedül csak azon kell izgulni, hogy eredeti nyelven lesz-e IMAX-ben nálunk.

    foppa! Ezen jót derültem!

    “…Igazán sosem értettem, hogy egy 2 perces előzetes alapján egyesek már az egész filmet is tudják értékelni! …Nálam mindenféleképp az év filmje így előre is!”

  44. JohnnyJoker: Igazad van, mert elég hülyén fogalmaztam! Csak azt akartam ezzel mondani, hogy mennyire nem lehet a fiilmeket az előzetesek alapján értékelni! És ez kivételesen igaz Nolan filmjeire!

  45. A macskanőt máig nem tudom megemészteni, nekem baromira nem hiányzott. Bane viszont nagyon tetszik, kegyetlen, de a maszkja miatt lemaradunk az arcjátékról. Kíváncsi vagyok, ezzel együtt hogyan hozza Hardy a karaktert. A TDK-t szerintem nem fogja űberelni, de egy jó szcenárióval megsúrolhatja a szintet. Nálam az egyetlen elfogadható lezárás az, ha Bane elföldeli Batmant. Más szóba sem jöhet…

  46. Én gondolom egyedül hogy Selina/Catwoman karakterét Nolan elrontja? Én mindíg ugy tudtam hogy Bruce és Selina között volt valami szikra, itt csak kb. bosszút éreztem.. magát Catwomant meg nem tudom..
    Többi karakter miatt nem aggódom, de ezt szerintem elba…ák.

  47. Jó kis trailer, de persze nem a legepikusabb cucc amit el tudunk képzelni, szerintem 2 ok miatt: egyrészt (ahogy írták előttem is), valószínűleg nemrég fejezhették be a forgatást, emiatt van benne kevés akciójelenet, másrészt Nolan nem fogja azt a hibát elkövetni, hogy összedob egy nagyon durva 4 perces előzetest, amiben egy csomó poén ellő. Valószínűleg lesz még 2. és 3. trailer is, de a legnagyobb meglepetések úgyis a moziban fognak minket érni…

    Ez alapján leírni egy olyan filmet, amelynek az előző két része gyakorlatilag mestermű a hollywood-i filmek történetében, eléggé nagy dőreség. Várjuk a filmet, mert tuti !epic! lesz!!!

  48. bocs, h nem egybe írtam, de ez a szinkron…nem vár sokat az ember egy előzetesnél, de amilyen ez a szinkron…urrramatyám :S :D
    caine-nek pl két hangja van XD

  49. Jimnastique: végre egy tömör, de annál többet mondó vélemény! Mindenesetre érdekes olvasni ezt a vitát!
    Én bízom Nolanban, mert eddig minden filmjével egyre magasabbra tette a lécet, és ddim mindig sikerült “átugrania”! Bárcsak 2012. július 19. lenne már!

  50. Ez a trailer szerintem még inkább csak átmenet a teaser és a trailer között. A rabos jelenetet én is észrevettem másokhoz hasonlóan, az tuti nem így lesz a végső változatban. Nolan felhasználta azt ami már elfogadható állapotban van, mert a forgalmazó valszeg cseszegette.

    Viszont a hangulat megvan. Caine amit csinál az elején, az szerintem hatalmas. Aztán hogy annyira jól érzik magukat az emberek hogy Gordont nyugdíjazni akarják, Anne suttog, és közben kirántják az embert a szekrény alól. Bane szövegét viszont 3szor hallgattam meg hogy megértsem. Viszont abból amit mond, úgy tűnik, hogy tényleg az a meglepően kulturált egyén lesz belőle ahogy a képregényekben.

    A robbantás meg teljesen hiteles, ha megnézitek akkor a pálya nem tömör földön volt, így a talaj szépen kisebb lemezekre szétesik.

  51. inferno88:
    ebben az előzetesben semmi nem hangzik el a Two Steps From Hell munkáiból, az elején Bane témája keveredik Joker témájával, majd a focipálya robbantás után Bane témája marad, amikor meg a címet kiírja, akkor Batman
    már megszokott két szólamú témája csendül fel.

  52. “Jimnastique 2011. 12. 20. 15:02

    én a felsorolt aggodalmakat leszarom, mert annyira eltalált az előzetes a hangulatával”

    +1 Most már tudom, miért nőtt szőr a hátamra: hogy felálljon, mikor megnézem ezt a trailert.

  53. Szerintem John Bale lesz aki átveszi Batman szerepét, miután Bane eltöri a gerincét. Elvileg utána Brucenak meg kell küzdenie az utódjával akinek később már nem áll módjában lemondani az új szerepéről. Valami ilyesmi.

  54. Mikor megtudtam, hogy 8 év telik el a két rész között, megijedtem, de az előzetes(ek) láttán biztos, hogy lesz átfedés a két rész között. Sőt, szerintem ott fog kezdődni, ahol az előző véget ért. Ezt abból gondolom, hogy még mindig Harvey-t gyászolják: Prológus, aztán visszakanyarodnak a történethez. Batman, miután megölte Kétarcot, száguld haza a motorjával (TDK utolsó képkocka), a rendőrség megy utána. Hazaér, és a legyengült, meglőtt Batmant már várja Bane a barlangban. Szana veri, (“Ha Gotham már elpusztult, megengedem, hogy meghalj.”) Mint a Batman: Kezdődikben, itt is ugrál majd az időben a film. Bemutatják Banet, meg azt, hogy hogy jött rá, hogy ki valójában Batman. Aztán jöhet a 8 év, itt viszont nincs ötletem, mi történhet addig. Bruce felépül, és jön a város lepusztítása. Batman győzni fog a végén. Ellenben én behoznám Jokert is, mert a képregény szerint, mikor Bane-ék leamortizálják a várost, Joker is kiszabadul, és bandaharcok kezdődnek Gothamben. Macskanő kinézete pedig a 70-es évek Batman sorozatából ismert Macskanőre hasonlít. Bruce Wayne az ellensége lesz, de Batman meg a szerelme. (?)

  55. Gondolkoztatok már azon hogy ha Heath-el nem történik az ami, mennyivel lenne másabb a befejezés… Ezt már sosem tudjuk meg attól tartok. Méltó lesz így is az előző két részhez ebben biztos vagyok és Bane már most egy emblematikus figura, de egy Arkhamos jelenetet Jokerrel sosem feledtünk volna azt hiszem…

  56. tökfurcsa lesz két olyan színészt látni, amint összecsapnak a vásznon, akiket nagyon szeretek. (Bale-Hardy)
    oh god, mi lesz itt jövőre..páran biztos, h eldobjuk a hajunkat. TDKR-nél égnek álltak a kis szőrök a karomon, miközben néztem moziban, trailert látva ugyanez lesz a helyzet ennél is.
    azt meg képtelenség volt megállni, h ezt a trailert ne nézzem meg.

  57. Konspiráció gyártás a sztorira: Joseph Gordon-Levitt karaktere szinte semmilyen figyelmet nem kap… csak egy kósza megérzés, de mi van ha ő lesz Robin, vagy esetleg maga Batman aki átveszi Bruce Wayne helyét?

    Hans Zimmer és James-Newton Howard poénkodtak egy interjúban a Macskanő és Robin karakterével még a TDK idején… és lám a macskanő szerepel benne…

    A trailer szerintem hangulatos, a CGI-t pedig egyrészt van idejük tökéletesíteni, másrészt számomra nem az az elsődleges, hanem a történet, a mondanivaló és a karakterábrázolás. Ha jól lesz megalapozva a karakterek motivációja, a konfliktus, akkor nagyot üthet a film. Én szurkolok neki!

  58. jky: Bonyolult dolgok ezek…
    youtube -> bane theme dark knight rises
    Peldaul. De szerintem mas szamokra is mukodik. Joker themere nem probaltam, de azt sugja a pokosztonom, hogy segits magadon, Isten is megsegit.

  59. ha beírod a youtube keresőbe, akkor kijönnek: Introduce A Little Anarchy, Why so serious, Bane theme

  60. Outlier

    Köszönöm a kioktató hangnemet, de akár hiszed, akár nem, beírtam. A trailerből kivágott zenéket adott ki (fél perc-1 perc) tré minőségben, meg fan made zenét.

    Arra voltam kíváncsi, hogy ezek a zenék teljes hosszúságban elérhetőek-e. Mert mivel a film még messze van, honnan a francból lenne a soundtrack kint? Ezen lepődtem meg.

    Nem kell egyből hülyének nézni a másikat.

  61. Elmélet gyártás az ajánlóban felvillantott jeleneket alapján. Harvey Dent fehérre mosdatása sikeres volt, így egy olyan példakép lett belőle, akinek hatására tényleg békés lett a sokat látott Gotham city. Batman visszavonult, magára véve a Kétarc által elkövetett gyilkosságok bűnét, hiszen ő a sötét lovag. Visszavonult, hiszen az esés következtében megsérülhetett. Az is lehet, hogy valaki más vette át Batman helyét. Na, a lényeg, hogy Dent példája miatt nyugis hely lett a város, de ekkor a békébe beletenyerel az új idők rossz fiúja, Bane. Aki lázadást szít, ismét fényezni akarja a rossz fiúk hírét, ami ugye eléggé kopottas lett a börtönben rohadva. Ezt persze érdekes, forradalmi szabadságharcnak nevezi a korrupt, szórakozó elittel szemben, aminek egyik díszpintye Bruce Wayne. Bane elkapja a város gazdagjait, köztük a városért sokat tett Wayne család jelenkori tagját, Brucet is. A kényszerű fogságban is kap híreket Bruce a kint zajló káoszról. Valaki lelket ver belé, előhozza belőle a régi harcos énjét, és ismét felölti Batman jelmezét, és szembenéz Banenel. Legyőzi, és ezzel a tettel, a sötét lovag felemelkedik. :-)

  62. nem kellene levelet írni vagy facebook izét csinálni a Pro videónak, hogy IMAX-ben felejtsék el a szinkront, különben egy rajongó se megy ott megnézni, hanem megyünk sima terembe? :) nagyon szeretném IMAX-ben nézni premierkor, de szinkronnal biztos nem fogom, és ha jól láttam, vannak még itt páran rajtam kívül :) hátha működne a dolog

  63. Rengeteg érv nélküli fújolást és álmos, lusta pocskondiamaratont olvastam a fenti hozzászólások között. Én is másra számítottam a trailertől, de aztán leülepedett az élmény, és megtetszett. Olyan, mint a TDK normál trailere: rövid jelenetbevágások, túlnyomórészt akció és alapszinapszis. Tavasszal majd jön a hangyányit pontosabb 2. normál trailer.

    A fanyalgóknak meg azt üzenem: keressenek egy szót, ami még méltatóbb, mint az “überállat” vagy “monumentális”. Azzal a szóval majd le lehet írni, milyen istenesszencia filmet várhatunk nyáron!

  64. sugabubus: Remélem, hogy legalább napi egy előadás lesz eredeti nyelven az IMAX moziban! Felőlem az lehet akár este 10-kor is, mert én úgyis megnézem! Ha nem, akkor marad londoni kirándulás!
    Angelus: Így többször megnézve, tényleg üt a trailer, főleg a macskanő suttogás Wayne fülébe! Már csak el kell telnie valahogy ennek a 7 hónapnak!

  65. Nem jött be.

    Mint ahogy az egész eddigi Batmankodás sem Nolan-tól (Számomra Nolan az a tipikus “nem is tudom” karakter. Egyrészt marha jó filmeket csinál, mint a Following, vagy Memento, de akár The Prestige, vagy olyan ócskákat, mint az Inception, vagy a Batmanok. Ha az a junkie nem öli meg magát a Dark Knight nem ért volna el akkora sikert – szigorúan szerintem).

    A legnagyobb gondom az, hogy túlságosan szuperember lett Batman. High-tech minden mennyiségben. Már a trilógia első részénél zavaró volt, de itt a repülő szerkezetek és egyéb dolgok … hát nem tudom. Maradok inkább Decetive Batmannál, meg Tim Burtonnél.

  66. Ezt a Harvey féle tisztára mozsdatást nem értem.Egy város ha eddig korrupt, és bűnös volt, akkor nem oszt nem szoroz egy ember, akiről kiderül, hogy mégsem gyilkolta halomra az embereket.Ez a meseszerű, idealista elképzelés egyáltalán nem íllik a Nolan féle realista Batmanbe.És pont ez a bajom Nolan batman filmjeivel.Hogy az egyik pillanatban szuperreál, utánna pedig szinte mesebeli dolgok történnek…(viszont Ledger megalkotta a legjobb Jokert)

  67. Nos,szerintam aki az Inception-re és a Batmanekre azt mondja hogy gyengék,ott komoly gondok vannak!És azzal hogy mást mond az ilyen,nem lesz sem különleges,sem különc!Csak egy idegesítő,hozzá nem értő izé!Egyébként az új Denevéremberes mozi nagyban hasonlitani fog az Eredtehez!nem csak azért mert min 3 szinészt hozott át Nolan,de a film látványa és vizuális nyelve is nagyban emlékeztet az előbbire!Mellesleg én teljesen megbizom Nolanben!!!Zseniális rendező,és egyre jobb lesz!Szal azt hiszem megnyugodhatunk:)

  68. Én Tom Hardyval lassan úgy vagyok, hogy bármit megnézek, amiben benne van. Kicsit sajnálom Bale-t, legjobb Batman ever, de mindig van vki, aki ellopja előle a legnagyobb hypeot. Remélem jó lesz és sikerül valahol eredeti hanggal megnézni, ne rontsam már el magamnak a szinkronnal.

  69. Ahogy Bane végigsétál, aztán be a pályára. Olyan érzésem van mint a TDK trailerjében Joker először beszélt, aztán bevolt vágva az amikor tapsol, és rögtön a telósrobbantás.
    Amúgy ez a nagy robbantás? Vágom hogy felrobbantanak egy hidat meg ilyesmi, de a földben hogy lehet aláaknázni. Mia rák az az alacsonyan repülő batman ürhajó? Honnan szereztek annyi tankot? Amugy a felhőkarcolóról batman ruha nélkül ugrik ki Wayne (asszem ő az)

  70. Joker egy kiszámíthatatlan valaki volt. “Maga a gonosz”.
    Bane ezzel szemben, ha jól vettem ki a trailerből céllal harcol. Lehet hogy bosszút akar állni valamiért. Pusztít mint állat, bár azért TDK trailere még mindig a best.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.