15 hozzászólás a “Kevesebb, mint egy nap” bejegyzéshez

  1. Nem bírtam ki, megnéztem. Beleborzongtam ahogy kiírták a címet :) Azt hiszem párszor meg fogom nézni a bemutatóig az első három részt.

  2. BoNo: volt az négy is (vagy az ortodox alien-fanok a negyediket nem számolják?!).
    amúgy nem túl nagy a hype? mármint én is bírom a sorozatot, meg a rendezőt, de attól félek, hogy túl nagy elvárásaink lesznek, aztán a végén kijön egy erős közepes film, és akkor hmm…

  3. a hype nagy, de én úgy érzem, hogy ha kibírjuk várni mindenféle spoilerezés nélkül akkor nagyon nagyot fog ütni a film… de ehhez pl az is kell, hogy a storyból ne ismerjünk szinte semmit. baromi nagy titokzatosság lengi körül ezt a filmet. ez az egyik legnagyobb ereje…

  4. igaziból csak az első kettőt veszem igazi Alien filmnek, a hármas nem tetszett, a negyedik viszont elmegy. ezt a trailert majd megnézem, ahogy kijött az Apple Trailersre – szerintem ott lesz a premier – aztán sztázisba merülök és a bemutató napjáig elleszek ott. :)

  5. Az igazi Alien fanok tuti csalódni fognak, mert ebben egy darab Alien nem lesz. Legalább is Ridley apó ezt mondta.
    Vagy rosszul tudom?

  6. Hát én sem bírtam ki, megnéztem a kamerásat.

    Éshát….

    Olyan szintem odaver az eddig kijött blockbuster előzeteseknek, hogy arra nincs szó… Jézusom, milyen lesz ez HD-ban. Üti a TDKR és a Wrath of the Titanst is szvsz.

  7. Persze az emltett filmek trailereikre gondoltam, nyilván nem érdemes a kész filmeket összehasonlítani hisz mind más műfaj.

  8. Darkside: jól tudod, ezt mondta az öreg. De aztán ki tudja mi lesz belőle… :)

    papa: Wrath of the Titans-t nem kunszt überelni szvsz :)

  9. Human, tudsz valamit arról, hogy mi lett Ben Fosterrel? :( Sajnos már egy jó ideje imdb-n sincs a neve a film szereposztásában, pedig anno még úgy volt, hogy játszani fog benne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.