Bel Ami-előzetes

Ha jól vettem ki, ezt is nálunk forgatták. Vagy csak egy részét. Nem az a lényeg, hanem hogy Robert Pattinson és Uma Thurman a film két főszereplője. Na meg még jó pár szépséges idős és fiatal hölgy, merthogy a csóró katona az illatos örülön át halad a gazdagság felé.

<a href='http://video.uk.msn.com/?mkt=en-gb&#038;vid=fae1b3ae-bc50-4947-a29a-011836e782ad&#038;from=&#038;src=FLPl:embed::uuids' target='_new' title='Bel Ami trailer (MSN Exclusive)' >Video: Bel Ami trailer (MSN Exclusive)</a>

human
írta
2011. 12. 26. 03:25
megjelenés
15
hozzászolás


15 hozzászólás a “Bel Ami-előzetes” bejegyzéshez

  1. És folytatódik Pattinson színésszé formálása, ez alapján pedig még mindig azt mondom: “ez nem megy gyerekek!”

    Látom, hogy néhány beállításnál az operatőr próbál valamiféle férfias delejességet kölcsönözni a tekintetének, de megint csak azt a borús bambaságot árasztja egyaránt dühösen, csábosan és sokat sejtetően, mint egyéb szerepeiben.

    Nincs kisugárzása és kész!

    Nekieshet most ennek a hozzászólásnak az összes rajongó a tíz kicsi körmével, de akkor is olyan üres marad a srác, mint egy sötét korsó.

    A próbálkozásait persze előnyére írom :)

    U.i.: Talán amiatt is látom így, mert az előzetes alatt egy olyan nagyvad képe derengett fel bennem, mint amilyen John Malkovich volt Vicomte de Valmont szerepében a Veszedelmes viszonyokban.

    Pattinsonnak egy hasonlóan törtető csábító előképét kellene nyújtania ebben a szerepben, erre azonban a leghalványabban sem képes. Talán igazságtalan összehasonlítás, azonban Malkovichban fedezhető fel a legjobban az az elementalitás, ami Pattinsonból a legjobban hiányzik. Valamifajta hasonlóságot látok a két típusú színészben, személyiségük gravitációjában viszont egyértelmű a különbség.

  2. Azert a remember me-ben -igaz ott alapbol raillo szerepe volt-de nem alakitott rosszat egyaltalan. Uh nem remenytelen s
    sztem. Es nem vagyok patiszon fan :).

  3. Dicendo, nem kell azt szégyellni, te csak néha szereted egy kicsit a srácot, nem tartós kapcsolat.

    És a Remember me mekkora egy film, hú apám!
    Megnézném még 4x…ha az öngyilkossági szándékom előtt bizonytalanná válnék.

    Bal kezemben távkapcsoló, jobb kezemben három borotvapenge, minden jelenetváltás után lenyelnék egyet.

    Máskülönben, ha bárki beül szerelme tárgyával (finom, de el nem ismert kényszer hatására) a Bel Ami-ra, az minimum osztozzon úgy a popcornon vele, mint ahogy Mickey Rourke tette példamutatóan.

    További hasznos tanácsok továbbra is ezen a linken:

    hogyanéltemtúlazalkonyatotéstársait.com

  4. Imádom a könyvet,de ez az előzetes =DDD
    Pattison nagyon nevetséges ahogy szekszi akar lenni. Gondoltam,hogy jó-jó majd a többiek miatt megnézem,azok csak jók lesznek…de ha a főszereplő végig ilyen fejet vág,akkor azt nem fogom kibírni.

  5. igazad van gabro!

    Hozzávalók:
    1 nagy patiszon
    1 üveg paradicsompüré
    12,5 dkg (1 gömböc) mozzarella (lehet száraz is)
    15 dkg tofu (kihagyható)
    bazsalikom
    oregánó
    majoranna
    bors

    Elkészítés:
    A patiszont megmosom, megtisztítom, majd felkockázom, sózom, borsozom. Vajjal kikent tepsiben elterítem, hozzáadom a kockára vágott tofut, ezután ráöntöm a paradicsompürét és fűszerezem. Összekeverem a tepsi tartalmát, ezután a tetejére helyezem a szeletelt mozzarellát. Lefedem, majd 150 fokon 30 percig a sütőben párolom, majd ha már a patiszon megpuhult, az alufóliát eltávolítva addig sütöm, míg a sajt megpirul. Magában vagy tésztával is tálalhatjuk.

    Megjegyzés:
    Húsevők kockára vágott, vajon előpirított csirkemelldarabokkal is feldobhatják az ételt.

  6. Komolyan mondom, hogy ez a fajta igen-igen ostoba hozzá állás igen csak elszomorít és bosszant is.

    Igen, én nyíltan vállalom, hogy Robert Pattinson a kedvencem. Imádom a pasast, számomra van kisugárzása és ebben a filmben meg fogja mutatni, hogy TUD színészkedni!

    Számomra az egyetlen nézhetetlen szintre süllyedt filmje az Alkonyat széria, ezenkívül baromi jó filmjei vannak! A Remember me nekem tetszett, többször megnéztem és nem lettem öngyilkos, mily meglepő…Uh.

    De az összes többi kis költségvetésű filmje nagyon jó, többször megnéztem már őket. Mielőtt valakit neki állok ócsárolni, előtte tájékozódom. Csak egy filmet néznél meg tőle, ahol nem azon kattog az agyad, hogy ” fúj ez volt az a béna vámpír ” csak egyszer tudnátok túllépni ezen a nevetséges szerepen és rögtön látnátok, hogy igenis jó színész, de ha még nem is a legjobb, próbálkozik és nem egy kaptafára válogat, igyekszik kitörni a vámpír szerepből! Nagyon jó forgatókönyveket választ, rengeteg munkát fektet a szerepeibe. Mostanság nem sok olyan színész van, aki ténylegesen foglalkozik is azzal, hogy mit játszik és valóban megtegyen mindent azért, hogy jól játsszon, de Ő igen!

    A Veszedelmes Viszonyok nekem az egyik kedvenc könyvem és filmem, de nem szeretem benne John Malkovich-ot, sőt kifejezetten irritál benne, mert számomra rohadtul nem csábító a viselkedése, inkább taszító. Ettől függetlenül megnéztem már a filmet jó párszor, mert fergeteges.
    Hogy az egyik kedves ismerősömet idézzem: ” Amúgy Malkovich nemigen 25 éves korában kellett megbirkózzon a fél világ gyűlölködési kedvével… ”

    Én biztosan ott fogok ülni a moziban és élvezni fogom ezt a filmet is Robert Pattinson főszereplésével :)

    Akik meg már most lehúzzák úgyse mennek el megnézni, de majd viszont találkozok velük úgyis, mert ugyanígy ott fognak trollkodni a posztnál… lásd.: szabezsi . . .

  7. Azt gondolom, Cronenberg nem a Ti véleményetekre hallgatott, amikor kiválasztotta filmje főszereplőjének. Igaz, jöhettek azzal, hogy második osztásban lett az övé a szerep… De. Az övé lett.

  8. Cronenberg nyilatkozatán jót röhögtem.

    Nem hiszem, hogy valaha is olvastam tőle hasonlót, mármint, hogy bizonygatni valójában milyen tehetséges a főszereplője.

    Szasza, nem hiszem, hogy Malkovich megnyerne egy versenyt “patiszon” ellen, ha arról lenne szó melyikük csábítóbb (bár ízlésre válogatja, néha inkább egy csúf karakán, mint egy bamba menyét, nő azonban nem vagyok :).

    Ha viszont az volna a kérdés, melyikük nagyobb színész, patiszon maradna a konyhában.

  9. Ne állítsuk már azt hogy jó színész.10es skálán színészi tudása kb.3as…Nagyon sok jóindulattal.

  10. ammok: ha figyeltél akkor azt írtam, ha még nem is olyan jó, de PRóBÁLKOZIK és nem béna egy kaptafára készült forgatókönyveket választ, hanem olyat, amik nagyon jók, sőt elgondolkodtatóak…

    symor: Malkovich-nak van már jó pár éve a háta mögött és reményeim szerint egyszer majd Robnak is lesz legalább annyi színészi tapasztalat a háta mögött, amikor már lemosta magáról ezt a borzalmas Alkonyatot.. :)

    plaszt: Kristen egy tátott szájú kis senki…Robnak van tehetséges.

  11. symor minden egyes mondatával csak egyetérteni tudok,főleg az első hozzászólásában. ez srác bamba,bamba,bamba na meg nagyon bamba, üres és üres és nézhetetlen,visszataszító az egész kisugárzása, erőtlen.. nemsokára GIJOE III. részében valami kőkemény katonát is látunk tőle.. te jó ég őt hol találták?? ezt a szerepet még chuck norrisnak is jobban elhinném..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.