Cloud Atlas konceptek és egy rendes kép is

Mivel a Wachowski testvérek befejezték a Cloud Atlas forgatását, lassan kezdődhet a reklámkampány is. Persze, a film még utómunkában lesz sokáig, de ez senkit nem akadályozott meg eddig sem.

Gondolom a képből nyilvánvaló, hogy sci-fi is lesz egy kicsit a film.

Cloud Atlas képek
Cloud Atlas képek
Cloud Atlas képek

human
írta
2011. 12. 28. 05:09
megjelenés
10
hozzászolás


10 hozzászólás a “Cloud Atlas konceptek és egy rendes kép is” bejegyzéshez

  1. Csak nekem hasonlít kicsit a Mátrix-ra a képivilág?Vagy csak a tudat miatt,hogy Wachowski-ék rendezték?

  2. Meglássuk mire lesz elég. Computergrafikával sok minden elérhető, de történet is kell. Nekem személy szerint a Matrix tetszett, de nem került nálam kult státuszba.
    3 képen a japán Schütz Ila hasonmásverseny nyertese van :D

  3. A harmadik képről rögtön az jutott eszembe, hogy miért kell megint ázsiai szereplőket erőltetni? fárasztó ez már…amúgy érdekesnek tűnik a koncepció, meglássuk, mi lesz belőle

  4. Az első képről nekem a GITS ugrott be.

    Ronnie Revenant
    Talán mert az első kép alapján esetleg Szöulban (is) fog játszódni? Vagy mert pl a föld lakosságának a ~harmada már most is ázsiai?

  5. Hát a sztorival nem lesz gond… hacsak el nem szúrják a könyvet. Amire persze minden esély megvan, láttunk már kismillió ócska feldolgozást.
    Azért várós.

  6. Ezek azok a Wachowskiék, akik megcsinálták a Boundot (közepes) és a Mátrixot, aztán jöttek az olyan szeméttel, mint a Speed Racer? A V mint Vendettát meg nem ők rendezték, mielőtt még valaki azzal jönne és szerintem az sem volt egy maradandó cucc. Igazából összesen a Mátrix-sorozat az, amit ezek eddig felmutattak, minden mást jobb, ha felejthető. Ergo a tesók finoman szólva is túlértékeltek, eddig összesen volt egy darab patronjuk és mellé féltucat rémgyagyi. Kb. ezekkel az elvárásokkal viseltetek a film iránt, vagyis semmi érdemlegeset nem várok tőle.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.