Upside Down-előzetes

Atyaég! Szerelmes történet egy nagyon érdekes sci-fibe csomagolva. Amikor a főszereplők felnéznek, ott nem az ég van, hanem fejjel lefelé egy másik világ. És természetesen nincs igazán béke ezen kettő szint között. Természetesen a pár külön-külön él, így a férfinek át kell menni a nőért.

Ez lesz a jó sci-fik éve?

Youtubeon is megnézheted.

human
írta
2012. 01. 03. 03:09
megjelenés
40
hozzászolás


40 hozzászólás a “Upside Down-előzetes” bejegyzéshez

  1. Huh, hát mindenképpen bizarr ötlet, de a trailer elég meggyőző volt számomra. Remélem hogy megfelelő magyarázata lesz a világnak a filmben.

  2. A trailer beszippantott, elképesztő, hogy mennyi pénzt és időt fordítottak a filmre. Épp ezért csak egy kérdésem maradt: ki gondolta, hogy ez a 2 színész a legjobb választás? A srácot nem ismerem, csak unszimpatikus a feje, Dunstnak viszont eddig egyik filmje sem tetszett, éppen Dunst miatt.

  3. Dafaq,
    egesz vegig azon jart a fejem, hogy ezt fizikailag hogy a feneben lehetne. Persze biztos lesz egy “jo hogy feltalaltak az anti-gravitacios-XY-t” az elejen, de akkor is hogy lehet ezt?
    Na mindegy, filmet megnezem, meg asszonyt is el tudom rangatni ra, mert van benne love.

  4. valljuk be, a zene rátesz egy lapáttal. (oké a látvány se utolsó). a színészekkel nekem nincs bajom, de ez eddig egy szebb “Lopott idő”-nek tűnik csak nekem, ami ugyebár egy tök üres és unható film. csak remélni tudom, hogy nem ez lesz itt is..

  5. Van egy olyan érzésem, hogy egy nem túl erős történetet akarnak eladni a látvánnyal/sci-fi elemekkel.

    Remélem nem lesz igazam, mert a látvány okésnak tűnik, csak ne legyen “elgagyizva” a többi.

  6. szeretem az új ötleteket, és ugyan fejreállt világot láthattunk már, de egyszerre két világ nem rémlik nekem, ez a sci-fibe bújtatott rómeó és júlia sem hangzik rosszul, egyszóval majd meglátjuk

  7. Nekem ez sajna nem tetszik, igaz, hogy eredeti az ötlet, de baromság. Tény viszont, hogy jól van megcsinálva, de nálam sztem nem lesz moziban nézős.

  8. Elég tuti a látvány. A sztorival nem nagyon lőhetnek kapufát, csak tényleg magyarázzák el jól, hogy mi ez a két világ, miért van így stb…

  9. rosickyz: 2012-ben jön a Prometheus, a Men in Black 3, a World War Z, a Hunger Games, az új Riddick film, a John Carter, az új Judge Dredd, az új Total Recall. Meglátjuk melyik lesz ezek közül jó.

  10. pl. prometheus.. :) uh de ez engem is érdekel, remélem tényleg nem bötézik el vmi indokolatlan sok nyáladzással, a színészek szerintem is rendben vannak (bár dunstot én sem csipázom, vagyis inkább semleges, sturgess meg most a one daybe azért bizonyított) de a látvány miatt már megéri szerintem moziba megnézni..

  11. Ez inkább mese, mint sci-fi. Mármint szemmel láthatóan magasról tesz a fizika alapvető törvényeire.

  12. Engem inkább az érdekelne, hogy a Nap hogy süt be, amikor fent is van egy világ :D

    Ideje lenne már jó sci-finek. A Moon óta nem láttam kiemelkedő alkotást.

  13. Istenem, emberek, tegyük már túl magunkat az “ÚRISTEN ez lehetetlen a fizika nem így működik ez fos!” dolgon. Ez egy film, és szerintem baromira érdektelen, hogyan működik a rendszer. Működik, pont, fogadjuk el.

    Ami a lényeg, az a sztori (és a látvány), és a filmben iszonyatos mennyiségű a potenciál, szóval szerintem ebből több filmet is ki lehetne dolgozni.

  14. Érdekes, a lány azt mondja, nem mehet LE a sráchoz, pedig az neki ugyanúgy fent van, mint a srácnak. Mi alapján van eldöntve, hogy melyik világ van lent, és melyik fent? Remélem megmagyarázzák ezt is, kíváncsian várom!

  15. Istenem, tanuljunk már meg olvasni, meg szöveget érteni…

    Ki mondta, hogy fos? Csak annyit állítottam, hogy ez a koncepció inkább mesei jellegű, mint sci-fi.

  16. Istenem, tanuljunk már meg olvasni, meg szöveget érteni…

    Ki mondta, hogy rólad beszélek? Nem te voltál az egyetlen, aki a miért-hogyan lehetetlenségéről írt. A Star Warsban sem kérdezte senki, hogy működik a fénykard. Működik, azt’ pont. Fogadjuk el, hogy ez a világ így működik.

  17. Akik a fizikával jönnek, azok gondolom időutazós filmeket sem néznek. Merthogy az sem lehetséges, hacsak épp nincs kéznél egy bolygónyi méretű antianyag labda, meg egy fekete lyuk.

  18. Egyet kell kérdezni. Nem 2-öt, 3-at, 4-et, 5-öt, 6-ot vagy 7-et hétet. Csak egyet. Hogy mekkora nem mindegy. Felrôl le vagy lerôl fel? :D

  19. szerintem alul vannak a csórók, felül meg a gazdagok, mert ugye amikor a főnökével beszélt, azis fent volt a szoba tetején…

  20. Szerintem ez olyan, mint az Another Earthben volt. Abban ők magukat Egyes Földnek hívták, a másikat meg Kettesnek. Vagyis itt, amikor a az egyik felnéz annak az számít lentinek és fordítva, nézőpont kérdése ugyebár.

  21. Nekem bejön…azért remélem nem lesz béna a magyarázata annak, hogy miért van 2 világ, és az egyik miért van fejjel lefelé.
    Tipikusan olyan film, amire el lehet vinni barátnőt/barátot, és egyik fél sem unatkozik:D

  22. ɯǝɥ˙˙˙

    Lehet Rómeo és Júliás… Mindegy, csak szkifiseses legyen.

    2012 – a SCI-FI éve. Eeez tetszik. Ámen.

  23. A meséknél alapvető, hogy a saját szabályaikat legyenek képesek betartani. A dolog ott szokott elbukni, amikor a forgatókönyvíró simán felrúg egy korábbi -általa felállított- ökölszabályt, csak mert az épp útban van.

  24. Az azért tényleg elég szánalmas, amikor egyesek leírják, hogy milyen gáz, hogy a fizika törvényit nem tartják be, meg ilyenek. Közben meg az időgépes filmeknél senki sem mond semmit, az király, de az antigravitáció az fos.
    Egyébként ezek az emberek biztos ötösök voltak fizikából a suliban. ;)

  25. Ezzel a filmmel most mi van, lehet tudni róla valamit? Wiki-n azt írják, hogy augusztusban megjelent az oroszoknál, ill. dec 12-én torrenten és ennyi? 2013 márciusában meg amcsiknál?

  26. Ez tök tré. A film hónapokkal ezelőtt lement pl Lengyelországban, meg Oroszországban. USA meg március??? Torrenten HD-ben fent van angolul… érdekes lenne erről egy hír, hogy mi csúszhatott el ennyire……

  27. nem amerikai film, ennyi, azok sokszor késve érnek oda, néha ők is szívnak. A Sunshine dátumait is nézd meg imdbn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.