I Came To Make A BANG: 24, Haunter. Pinocchio, Maleficent, The Game, Apocalypse

Kiefer a Touch sorozat kapcsán tartott sajtótájékoztatón kénytelen volt a 24-filmről is beszélni. A forgatást április végén kezdik elvileg, a sorozat fináléjától 6 hónapot ugranánk előre, és a 24 óra történései maradnának, csak ugye nem valós időben. Még nincs bejelentve a rendező, javaslatom: Nicolas Winding Refn.

Nazneen Contractor is szerepelni fog a Star Trek 2-ben.

The Monuments Men címmel rendez filmet Clooney, ami a nácik által eltulajdonított művészeti alkotások visszaszerzésére alakított csoportról szól.

Vincenzo Natali megint furcsa horrorral jön nekünk. Az által kiszemelt Haunter arról szól, hogy a szellem szemszögéből mutatja be a már ismert “megszállt ház” történetet.

Úgy néz ki a Warner szeretne tető alá hozni egy élőszereplő Pinocchio filmet, amit Tim Burton rendezne, az egyik főszerepet pedig Dep Robert Downey Jr. happolná el. A forgatókönyvet Bryan Fuller írta.

Robert Stromberg rendezi a Maleficentet a Disneynek, miután Burton kilépett a projektból.

Megint előkerült The Game, konkrétan James Franco játsza majd a filmben az egyik fontos szerepet, bár nem a főt. Ebből végre mindenki megtudhatja majd, ha esetleg nem olvasta eddig, hogy miképp kell csajokat felszedni. Az elfelejtették, hogy a Crazy Stupid Love-ban már volt egy gyorstalpaló a témában.

Matt Damon mégsem rendezi meg első filmjét, bár írta (nem egyedül) és úgy volt, hogy dirigál is, végül Gus Van Santra hárul majd ez a feladat. Azért marad főszereplőnek.

Joel Edgerton (Warrior) is csatlakozott Kathryn Bigelow (The Hurt Locker) Osama Bin Ladenes filmjének a gárdájához.

Úgy tűnik a Sony szállítja majd a zsozsót a kisfilmből naggyá váló The Apocalypse-hoz. James Franco, Jonah Hill, Danny McBride és Craig Robinson magát fogja alakítani, azt ahogy az apokalipszis után boldogulnak közösen. Sok sztárt akarnak megszerezni cameokra, a poén, hogy hullaként kéne feltűnni a többségüknek.

A tornádók rajongói örülhetnek, mert Cat 6 címmel kapnak az arcukba egy katasztrófafilmet a témában. A probléma csak az, hogy Steven Quale (Final Destination 5) rendezi. Vagyis jelenleg vele tárgyalnak, még van esélyünk megúszni.

4 hozzászólás a “I Came To Make A BANG: 24, Haunter. Pinocchio, Maleficent, The Game, Apocalypse” bejegyzéshez

  1. Ez a Burton + Depp beszólás tetszett :)
    Bryan Fuller ugye eddig csak sorozatokba írt? Hát majd meglátjuk, gondolom úgyse lesz belőle 2014 előtt bemutató.

  2. Kathryn Bigelow és Mark Boal miatt szerintem garantált, hogy a szakmai tartalom szempontjából kegyetlenül szar és valószerútlen lesz az Osama-film, de ez van. Talán pár év múlva feldolgozza az HBO is és kapunk egy normális filmet/minisorozatot.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.