50 hozzászólás a “Na ki van a háttérben?” bejegyzéshez

  1. A háttérben két űrruhaszobor akármi…de….
    A csaj fele fölött egy félszemű fej rajzolódik ki…ha eléggé megdöntöd a monitort,vagy laptop kijelzőjét:D

  2. Az ott fennt nem egy alien feje, hanem a folyosón végigfutó kitüremkedés, hátul folytatódik. Egyébként is a kérdés “ki” nem pedig “mi”. Space Jockey-k, juhé :)

  3. Hát elég tudatlan vagyok a témával kapcsolatban de kik azok a space jockey valamik? :D Sosem néztem utána pedig szeretem az alien filmeket.

  4. sztem 4db lesz az ott. csak a jobb oldaliakból a közelebbi alig látszik(a csaj feje felett) a távolabbi meg egyáltalán nem mert a közelebbi meg a csaj takarják.

  5. Akkor ez a film arról, fog szólni, h emberek rátalálnak erre a hajóra, ami az Alien egyben is benne volt, vagy egy másik hajóra?

  6. LA: Azért mert ha az egyik űrhajós nyakon akarja csapni a másikat akkor ezt sötétben is meg tudja tenni.

  7. A képen pedig R. Noémi munkafelügyelő látható amint éppen ellenőrzést tart a háttérben pedig a budapesti vízművektől két csatornatisztító munkás védőruhában vigyáz állásban.

  8. Scott úgy átverte volna a világot, mint szart a palánkon, ha az ott két Predator lenne :D

  9. Ha belegondolok anno alien ha megnézi az ember a space jockey méreteit akkor érthető hogy miért voltak ott olyan orbitális folyosók. itt meg ez a max 3-4 méteres belmagasság meg a mini space jokey-k furcsák még akkor is ha azok nem méretarányos szobrok…
    .. kíváncsi vagyok végül mit hoznak ki az egészből!

  10. SPOILER ALERT!

    E szerint: http://www.prometheusforum.net/discussion/2/engineer-space-jockey-to-human-size-comparisons

    Az emberek feje durván a jockey-k mellkasáig ér, ami a fenti képen, a távolságot is figyelembe véve teljesen korrekt. A székben ülő jockey elég nagydarab volt, de szerintem csak az extra “ruha” vagy a sok ismeretlen tech cucc ami kilóg belőle, attól tűnik nagynak.
    Ezért is várom nagyon a filmet, hogy végre magyarázatot találjak a sok kérdésre.

  11. Űrutas barátaink. :)

    Sok külföldi oldalon Engineer-nek hívják őket, amiért megalkották a Xenomorph-okat, szóval lehet hogy így fogják őket a filmben is hívni.

    Az Alienben azért olyan böhöm nagy, mert az az űrruhájuk, a képen meg nincsenek beöltözve.

    Azt észrevette valaki, hogy a Space Jockey-k és a Xenomorph-ok mellkasán ugyanolyan bordaszerű kinövések vannak?

  12. áháháhá az egyik Micheal a másik pedig Idris, csak megakarják ijeszteni Noomit mert nem csinált nekik szendvicset :D

  13. Nem a space jockey-k kicsik, hanem a csaj egy avatár :)
    Viccen kívül: még mindig van, aki idekavarja a predátorokat? Semmi közük az eredeti alienhez, és nagyon vicces lenne, ha Scott fejében egyáltalán egy másodpercig is megfordultak volna. Megint Gigerrel dolgoztak együtt, kicsit jobb dolgok jönnek ki az öreg keze alól, mint az a neccharisnyás idiótaság.

  14. metalos: Sajnos az Engineer kifejezés nem helytálló. Mivel nincs bizonyítva hogy ők alkották a Xenomorphokat. A népszerűbb és a kanonban is elfogadott elmélet szerint ők is csak találták azokat.

  15. Efti: Sajnos a Prometheusból ez nem fog kiderülni, és ez az elfogadott dolog, amiről te írsz, az csak fikció, amit nem hivatalosan kell kezelni, pl. nem hivtalos regény. Reménykedjünk, hogy a Prometheus után lesz még egy film, ami ténylegesen az Alien előzményeként fog funkcionálni, és fény derül az igazságra. De ezt majd a majdani forgatókönyv író(k), a rendező, illetve a FOX fogja eldönteni.

  16. Akarhogy nezem a no feje felett bizony en siman ki tudok venni egy alien allkapcsot a sotetben. Aztan lehet h tul elenk a fantaziam… : )))

  17. Igen, azt latom h ismetlolegesen folytatodik, nem is azt mondom. A bordatol balra pont a feje folott a sotetben. annyit furkesztem mar le is tudnam rajzolni :) de komolyan, teljes kepernyon nagyba egeszen kivehetö. proba!

  18. Én csak azt látom, hogy rosszul lyukasztották a hátteret a greenboxra, és Noomi nagyon elüt az egésztől.Az ott felül pedig egy sima borda, ami végig fut a folyosón.A lényeg a két alak hátul, amik viszont jóval kisebbek, mint az az űrutazó, akit találtak az Alienben.(miféle ruháról beszéltek amúgy?Ott konkrétan csak a csontok maradtak meg)
    Amúgy azért hasonló a space jockey, és az alien felépítése, mert mint kiderül a filmből, és a könyvekből, hogy az Alien rendelkezik a gazdaszervezet tulajdonságaival.Örökli azokat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.