10 hozzászólás a “Depp a Dark Shadowsban” bejegyzéshez

  1. Én unom Burton fehérremázolt alakjait. Azt meg pláne unom, ha egy Burton filmben Depp van fehérre mázolva.

    most komolyan… van olyan Burton film, amiben nincs fehérre mázolt arc?
    Beetlejuice – a címszereplő
    Batman – Joker
    Olló kezű Edward -csz.
    Batman visszatér – a pingvin
    Charlie és a csokigyár – Wonka
    A halott menyasszony – többen is
    Sweeny Todd – Csz.
    Alice csodaországban – Kalapos

    És most a Dark Shadow? Tudom vámpír, nyilván funkciója van, de megmondhatná neki valaki, hogy “köszönjük Burton, folytasd inkább kérlek a Nagy hal vonalat”

    (noha talán abban sincs fehérképű szereplő, de a Burton féle majmok bolygóját nem számítom ide, mert azt végig sem bírtam nézni)

  2. Inkább az unalmas,hogy magánszínházat nyitott; a neje és a haverja mindig főszereplők,ez rettenetesen gagyi már,nyilván megnézem majd a filmet,mert Burton,de erről leszakadhatna, Michelle Pfeiffer most friss vér, ja és az Álmosvölgyben sincs szerintem meszelt arc.

  3. Nekem amíg a színész jól végzi a munkáját nem zavar, hogy sokat használja, az, hogy Depp és Burton sokat dolgozik együtt nem hiszem, hogy akkora hatalmas probléma lenne, tekintve, hogy milyen filmeket hoztak együtt össze.

  4. Hátöö, Barnabas Collins (itt Depp) az eredeti szappanoperában eléggé brutális fejű, itt meg úgy néz ki Tim Burton kiskedvence, mint egy vámpír Justin Bieber. :DD

  5. Nekem nagyon tetszik:-) a haj, a smink, a ruha, a finom árnyékok és az a tekintet…na meg az is komoly, hogy eggyel több ujjperce van ;-)

  6. Nincs ezzel baj, jó lesz ez! Burton egy stílust képvisel, természetes, hogy beleviszi a sajátos ismertetőjegyeit, és hogy megszokott színészekkel dolgozik, nem újakat tanítgat be. Burton-Depp párosban én még nem csalódtam!

  7. De,gagyi már, a Sweeney Todd volt az utolsó jó filmje, és ott is ugyan az volt a szereplőgárda, alakítson l’art pour l’art-t ő is és akkor járja a világot magánszínházával, hihetetlen, a kutya se lesz már rá kíváncsi ha állandóan a jól bevált dolgokhoz nyúl. gagyi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.