10 hozzászólás a “Ghost Recon: Future Soldier-előzetes” bejegyzéshez

  1. kezd unalmas lenni ez a zörej effekt.

    sajna ebből is arcade lövöldözős lett, mint az R6-ből…

  2. Fú basszus, elég csúnyán néz ki vagy ez csak nekem tűnt fel? Nem szoktam a grafika miatt kifejezetten odalenni, de kockás élek és üres részlettelen textúrák egy trailerben? Azért ilyet még nem láttam.

    Pedig ha jól emlékszem láttam már ingame videót is ahol bitang jól nézett ki.

  3. Ez eddig elég gyengusz. Osztom ALIEN véleményét a “zörejjel” kapcsolatban. Becsukott szemmel azt mondtam volna, hogy ez az Inception előzetese. Erre feszített annyira az Ubisoft, hogy nem biztos a játék kiadása pc-re? Nem lenne hatalmas veszteség.

  4. Ennek már semmi köze ahhoz,mint aminek egy ghost reconnak lennie kéne,ez egy agyatlan konzol lövölde,szóval szar

  5. A zörejjel kapcsolatban annyit mondanék, hogy engem is zavar de nem azért mert unom. Szerintem nagyon hangulatos meg epic-ké tesz majdnem mindent. Inkább az a baj, hogy ilyenkor ösztönösen lenézem a cuccot ami alatt van, hogy már megint ezt nyúlták be..

  6. Eljutottunk idáig. Megölték először a Rainbow 6-et. Az athena sword volt az utolsó igazi r6. Most a ghost recon-nak sem kegyelmeztek.

  7. Semmi meglepő nincs abban, hogy kiherélték a szériát, a nagyközönség számára így lehet csak eladni manapság. És igazából ezt mind tudjátok ott belül. Bár valóban egy akármilyen konzolos stuff, kár rátenni a GR nevet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.