20 hozzászólás a “Hát nem Stewart színészi képessége fogja elvinni a filmet” bejegyzéshez

  1. Örültem volna egy kicsit idősebb de legalább karizmatikusabb női szereplőnek.
    Volt már rajtam láncing és pajzs is de nem hiszem hogy ez a látvány eladja filmet. Bár Chris Hemsworth elég jó akció-sztárnak tűnhet majd.

  2. csak az a baj, hogy akkor stewart ezek szerint mindig csatában van
    a pajzs szíjja nem furcsa picit? így simán rongyá lövik a könyökét :)

  3. Szerintem sincs baj vele…sőt már kezdem unni ezt a divatból utálunk valamit/valakit dolgot. Várós nagyon.

  4. Várom, mert piszok látványosnak ígérkezik. Az se zavar, 7 törpe helyett 8 lesz benne és Hófehéret is lemeózom, mennyire teljesít. Vagy megerősíti, vagy cáfolja azt, amit eddig is rebesgetnek róla.

  5. Én ezt értem is…csak azt mondom, hogy kicsit már sok, hogy ahányszor feljön a filmről egy post, mindenki osztja szegény csajt, hogy miért őt szerződtették a szerepre. Nyilván nem miatta várja senki a filmet és az biztos hogy Theron simán le fogja játszani, de azért a szerepe sem fog adni neki valami nagy teret a kibontakozásra,nem úgy mint Charlizenak. Ráadásul szerintem egyáltalán nem tehetségtelen a csaj (és itt most nem az alkonyat marhaságokra gondolok, hanem a többi független filmre, amiben már láttam.) Szal a lényeg az, hogy nem kéne valakit leírni csak azért mert volt egy rossz döntése (mondjuk hogy tényleg rossz döntés volt-e azon lehetne vitatkozni..) Ennyi, persze ez csak egy vélemény.

  6. riley: én bírtam az adventurelandben, nem az, egyszerűen csak itt sok. Külön vicc, hogy interjúkban meg ilyen aranyos lány, aztán elindul a kamera és vágja az 1 arcot néha (azért nem mindenhol)

  7. Mindössze annyi a baj a filmmel, hogy nekem nem tudják azt eladni, hogy Kristen Stewart szebb lenne mint Charlize Theron. Mert végül is Hófehérkének az lenne az életcélja nemde?

  8. 1: Hófehérke a mese szerint szebb volt mint a boszi. Ebben az esetben ez nem jellemző…
    2: Stewart-ot nem divatból utálják a legtöbben, hanem azért, mert szar színész.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.