37 hozzászólás a “Abraham Lincoln: Vampire Hunter-előzetes” bejegyzéshez

  1. a magyarok miért nem csinálnak egy Kossuth Lajos a vámpírvadász c. filmet? Rá lehetne húzni, hogy amikor bujkálni kényszerült, valójában Erdélyben irtotta a vérszívókat. Drakula stb.
    Fel lehetne dobni Széchenyi István a vérfarkasvadász cameójával vagy mondjuk szerepelhetne benne Petőfi mint shapeshifter, Kölcsey lehetne akár félszemű kalóz is közben.

    Na mindegy, csak azt akarom mondani, hogy nem ismerem az előzményeket (van ilyen is), tehát nem tudom, hogy ez most valami újabb képregényfeldolgozás vagy valami mondakör vagy mittudomén milyen sufniregény szélesvászonra ültetése, és még arra sincs erőm, hogy nekifussak az előzményeknek, úgyhogy csak annyit fűznék hozzá, hogy ez egy hatalmas nagy LOL, és nem is értem, hogy erre pénzt/paripát/színészt/forgatókönyvírót/rendezőt hogyan tudtak keríteni, és már szinte biztos, hogy még csak letölteni sem fogom, mert úgyisminek, na jó inkább befejeztem…

  2. A The Man Comes Around Johnny Cash-től a Dawn of the Dead remake óta megy a fejemben (azaz elég régen), szóval végigvigyorogtam a trailert, várós!

  3. beiz: ritka, hogy ennyire egyetértsek egy komment minden egyes szavával, de ez van. Ennél szebben ezt nem is lehetne megfogalmazni;)

  4. Maga a trailer jó, meg el tudnám képzelni egy vámpíros trash filmnek, ha…. nem az lenne a címe ami.
    Egyáltalán kinek és miért fordul meg ilyen f*szság a fejében, hogy Lincoln, mint vámpírvadász? Ennyire segghülyék odakint vagy ennyire nincs ötlet vagy tudja a f****m. Jézusom ez akkora WTF. xDDD

  5. sőt jobbat mondok, az iró másik könyvéből is filmet készítenek, a címe Büszkeség és balítélet és vámpírok lesz. és ez úgy tűnik szintén komoly.

  6. A végén kicsit túl erősnek tűnik, ahogy egyetlen csapással kivág egy fát. Most mi van, akkor ő meg hibrid lesz? :D

  7. A Mátyás király: Vampire Hunter-rel jobban jártak volna, mert ő legalább Vlad Tepest tényleg lesittelte 12 évre.

  8. Sztem király lesz, mmint nem értem hogy miért sír azon ennyi ember, hogy Lincoln mint vámpírvadász. Az XMen First Class is király volt a kubai rakétaválságos dologgal.

  9. Az egyetlen jó ami volt a trailerben az Johhny Cash. Habár kár, hogy nem a zene része ment alatta.
    Az utolsó jelenet meg… Kanadában a fél kezüket odaadnák egy ilyen favágóért.

    “Sztem király lesz, mmint nem értem hogy miért sír azon ennyi ember, hogy Lincoln mint vámpírvadász.”

    Végül is igaz lehetne éppen Hugh Hefner vagy Teal’c: vámpir vadász is a címe az sem lenne sokkal gagyibb ennél.

    Na mind1 megvan az első film a “nem nézem meg” listámon.

  10. Nekem tetszetős, bejön. Mindenképpen megnézem moziban. Pffff

    Ennyi erőből az Inception is faszság, meg a Mátrix is, a Gyűrűk ura meg pláne.

  11. Wittgen, a Gyűrűk Urát egy ilyen “film” hozzászólásai közt is bűn megemlíteni, nagyon nagy bűn.
    A film érdekes lesz de csak otthon nézős.

  12. “Kossuth Lajos a vámpírvadász”
    Ezen besírtam. :D Poén, hogy még be is fizetnék rá.
    De ez a Lincolnos sajna csak marad otthonnézős.

  13. Nem biztos, hogy rossz lesz ez, csak kicsit merész.
    No meg ott van Burton neve is, nekem ez fél-garancia a jó szórakozáshoz!

  14. mekkora probléma, hogy lincoln nevével adják el a filmet, húha.. :) nem a realitást kell benne keresni, mert akkor nem tudod élvezni a filmet többségét, jó marketingfogás, de a film is jónak tűnik, bár attól tartok, túl sok jó jelenetet lőttek el trailerben :)
    adok neki egy esélyt, engem pl jobban érdekel mint a legtöbb oscar jelölt

  15. Nem értem, miért nyavajog mindenki. Fantasy-horror cool főhőssel, vámpírokkal. Persze a megvalósítás lehet, hogy kaki lesz, de, istenem, Lincolnon fennakadni…

    A History Channel reklámblokkjai alatt meg kéne próbálkozni pár Ray Bradbury vagy Philip K. Dick novellával.

  16. Ez egy roppant korhű, igazi történelmi film. Külön tetszik, hogy a realitás talaján marad :)

    Seriously, WTF?

  17. Ennyi erővel ki lehetne akadni egy Nemzet aranyán is na meg bármelyik kincsvadászós kalandoros filmen, amibe olyat raktak ami a valóságban nincs.. őszesküvés elméletek satöbbi.. Részemről ez akár még a nyár mozija is lehet, ha mindent szépen belecsiszolnak a történelem nagyobb gödreibe. Az előzetes tetszett.

  18. Ez nekem nem fog kelleni, a trailer alapján ez már biztos. Egy újabb csodálatos szereplő,aki helyből ugorja a 8 métert, és se atom ,se molotov, se láncfűrész, se agyar nem pusztíthatja el soha az életben sem. százhúsz egy tucat sokadik gagyi látványfilm. Túlkínálat, ezlső perctől tudva levő,hogy a vámpíroknak esélyük nincs az amcsi hyperelnökkel szemben. Kár a gőzért kategória.

  19. Engem érdekelne, hogy a vége az lesz, hogy egy természetfeletti lény vagy ember lövi-e fejbe, ha benne lesz.

  20. A trailert, még nem néztem meg, előbb a kommenteket olvastam el,de úgy érzem,hogy Magyarországnak mindenképp szüksége lenne egy Kossuth Lajos: A vámpírvadász című filmre. Köszönöm!

  21. lehet egyedül vagyok az álláspontommal, de engem tökre nem zavar, hogy Abrahamot valami hülyeségbe kavarják. Több szól amellett, hogy megint egy vámpíros film, uncsi. Kihagyós.

  22. Eddig nagy hülyeségnek tartottam ezt a Lincolnos dolgot, de ez a trailer nagyon bejövős! :D A büszkeség és balítélet zombissal meg volt szerencsém összefutni egy könyvesboltban, és hitetlenkedve tartottam a kezembe, hogy ez most komoly??? xDD

  23. Nem kell benne logikát keresni, be kell ülni 3D-re és végigröhögni az egészet sörrel a kézben :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.