10 hozzászólás a “Eva Green és Johnny Depp sötét árnyéka” bejegyzéshez

  1. Depp a trendeknek megfelelően egy vámpírt fog alakítani és a film a 70-es évek Amerikájában fog játszódni. Egy pszichológus segítségével fogja feldolgozni a vámpírrá válásának traumáit, miután kiszabadul a sírjából ahova 200 évvel ezelőtt élve eltemették.

  2. Bár mozgó anyagot még nem lehetett látni belőle, de ez a film eddig kiérdemelte nálam a közeljövőben legjobban várt alkotás titulusát!

  3. Baba arcot látok műanyag/gumi hajjal. Na, akkor most ez a vámpír mitől lett férfiasabb mint az alkonyaték?

    Hogy van ez?

  4. Ha tényleg ez lesz a sztori, akkor előveszem inkább az Interjú a vámpírral című klasszikust. ;)

  5. SPOILER (?)
    Depp karaktere egy szerelmi háromszög férfi tagja volt. Az egyik hölgy rendes és kedves volt, de a másik viszont egy boszorkány volt, aki igyekezett boszis praktikáival elcsábítani a gazdag Barnabas Collinsot. Ez nem jött össze, a fickó átlátott a varázslaton és lelőtte a boszit. Aki erre megidézett egy vámpírdenevér-démont, ami megharapdálta Collinsot. Ezért a fickó meghalt, majd vámpírként visszatért. A boszi nem a lövésbe halt bele, hanem a vámpír Collins fojtotta meg. Ezután a csaj kísértő szellemként lógott Collins közelében. A fickó rájött, hogy vámpírként kicsikét közveszélyes lett, és ezért bebörtönöztette magát egy kriptába. Innen szabadult ki 200 évvel később. Felkereste a Collins családot mint távoli rokon, hogy segítse a leszármazottait. Persze segítő szándéka ellenére picinykét gonosz maradt, igazi vámpír.
    (Kikotyogás vége)

    Az eredeti szappanopera leírása alapján izgalmas és érdekes karakter Barnabas Collins. Ezért is érzem, hogy végre egy jó Burton filmet fogok látni. A csokigyár óta kerülöm az alkotásait. Valahogy már nem az igazi. Persze a rendezői manírjai mind megvannak, de szerintem kiégett, és önismétlő látvány-fetisiszta lett. Pedig imádtam ifjabb koromban. Azonban a Dark Shadowsban reménykedek.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.