Az X-Men: First Class folytatásáról

Az író beszélt. Természetesen benne voltak a kötelező körök, hogy milyen fantasztikus a két színész, képregényrajongóként milyen jó volt az ő kezdeteiket megcsinálni.

A lényeg: felejtsük el a Magneto-filmet.

Tudom, hogy ezer éve nem volt szó, de még mindig elő szokott kerülni kommentekben az az ezeréves bejelentés, hogy Wolverine és Magneto film készül. Az előbbi el is készült, az utóbbi pedig már biztos nem fog, hiszen a First Class folytatását író Simon Kinberg azt mondta, hogy sokat fognak foglalkozni a karakterrel, arról miképp lesz ő az ultimate villain. Nem fogunk egyetérteni a tetteivel, de valahol majd megérthetjük őket.

Az íróval készült videót is beszúrnám, ha az MTV szeretne nézőket, de nem akar.

2 hozzászólás a “Az X-Men: First Class folytatásáról” bejegyzéshez

  1. Hát ez kínos, megnéztem volna a videó,t rögtön átdobott volna a Magyar oldalra, mondtam neki, hogy nem gond haver menni fog ez angolul is, erre kiírta, hogy a videó az én régiómban nem elérhető. Átugrottam a magyar oldalra ahol meg a főkérdés az, hogy Rusko vagy Skrillex a menőbb dubstep arc? Pacsi MTV!

  2. Igazából ez az infó nem ráz meg, valamint meglepni sem nagyon tudott, a First Class után meg szerintem egyértelmű volt, hogy nem lesz eredetfilm, mivel valahol szükségtelenné is vált az elkészítése.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.