Az On the Road posztere

Bizony, ezekkel a szereplőkkel csinálták meg a Kerouac feldolgozást. Az Útonról van szó. Gratulálok innen is. Walter Salles (The Motorcycle Diaries) rendezte, a főszereplőket pedig látjátok. Természetesen roadmovie, a nevek is adottak, a többit majd meglátjuk. Garrett Hedlund lesz Dean Moriarty, a srác a Tronból lehet ismerős.

On the Road-poszter

human
írta
2012. 03. 01. 03:57
megjelenés
4
hozzászolás


4 hozzászólás a “Az On the Road posztere” bejegyzéshez

  1. Na ez érdekel engem is.

    Nagyon jó a plakát, kellemesek a színei. Az Úton pedig jó könyv, igaz első blikkre úgytűnik, hogy se füle se farka… aztán lassan rájössz, hogy éppen ez a lényeg: úton lenni, sehovásem érkezni.

  2. A könyv leg-leg kedvenc, a rendező neve garancia, a stáb jó (még Stewart se tud elijeszteni), Hedlund neve pedig -ha ciki, ha nem- nekem a Georgia Rule-ból ismerős. Lassan már évek óta várom, ideje, hogy láthassam végre! ^_^

  3. Kíváncsi vagyok, hogy hogyan vitték filmre azt a könyvet, ami lényegében egy benzedrines/kávés ámokfutásban legépelt (egy papírra), klasszikus sztorit mellőző alkotás, és ráadásul műfajt is teremtett.
    Kristen Stewart-tal. Aha, köszi.

  4. Nagy kedvencem a regény. Kicsit szkeptikusan is állok az adaptációhoz, kérdés mennyire lesz hollywoodias; a rendező személye reménykeltő mindenesetre. Szívesen venném, ha nem történetet akartak a készítők elmesélni, hanem a regény hangulatának audiovizuális formáját kapnánk meg.
    A szereplőkkel nekem nincs bajom, sőt Sam Riley, mint Sal Paradise tetszik is. És Kristen Stewarttal sincs semmi gond, igaz az én fejemben inkább az Into the Wild-dal vagy az Adventureland-del kapcsolódik össze az arca, mint a csillogó vámpírokkal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.