8 hozzászólás a “Új Wrath of the Titans képek” bejegyzéshez

  1. Én azért lelkesedek, jó persze az előző erős közepes volt, de ez 100x komolyabb lesz, sőt, gondoljunk csak bele, eleve új rendező, más forgatókönyvíró, más adja a zenét, teljesen lecseréltek az egész brigádot, és vadonatúj próbálkozás, és azért valjuk a trailerek alapján eddig brutálisan elkalapál mindent :)

  2. Egyetértek! Ütős képek lettek, de még mindig nem értem mire alapozták a folytatást. Ez is bukó lesz, de ne legyen igazam.

  3. Stifler: pár információ akkor: 125 millióba került a film, a reklám az 40-50-et rátehetett, mert nagyon nyomták. Az amerikai bevételből kb. a fele a stúdióé a nemzetköziből még kevesebb. Nem volt nagy bukta, de 160 millió befektetése után ez bizony erőteljes alulteljesítésnek számít.

  4. Hát, mitikus olvasmányaim alapján én nem épp így képzeltem volna el a chimerat.

  5. Esther: chimera? Én szentül meg voltam győződve róla, hogy ez egy Cerberus (persze lehet én tévedek). A promókép helyett meg rendszeresen pornóképet olvasok:D

  6. Hami: igen, erre van a mondás, hogy idővel minden film legalább nullszaldós, a kérdés, hogy 1 hét vagy 10 év múlva :) de a siker-nem siker kérdésben a tv-jogok nem nyomnak a latban

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.