Újraéledt a Jack Ryan Reboot és megvan Carrie

Az előző rendezőt egy igazi akciófilm nagyágyúval, Kenneth Branaghval pótolták. Branagh a Torral már bizonyíthatta, hogy ért az pörgős thrillerekhez, változatos akció… mivan? Na mindegy, majd meglátjuk, de úgy néz ki ő rendezi a Jack Ryan filmet. A forgatás ősszel kezdődhetne, addigra végez Chris Pine a Star Trek 2-vel.

És ha már remake, akkor ide szúrom, hogy a Carrie feldolgozásban (nyilván a könyvhöz blabla, tudjátok mit szokta mondani) Chloe Moretz lesz a főszereplő. A rendező továbbra is Kim Peirce.

5 hozzászólás a “Újraéledt a Jack Ryan Reboot és megvan Carrie” bejegyzéshez

  1. Háááát majd meglátjuk. Branagh nagyon jó shakespeare színész, ért a lassú drámákhoz, ez vitathatatlan, de máshoz nem – lásd Thor. Meglássuk mit hoz ki a regényekből,kíváncsi vagyok melyiket filmesítik meg. A Ford éra nekem nagyon bejön, Vadászat meg alap, Sum-ban már volt némi izzadtságszag.

    Megnézem ha lesz belőle valami, mert bírom Clancy karaktereit.

  2. A “megvan Carrie” címnél azt hittem, hogy még egy sex és ny filmről van szó. :D

  3. Zirowe: azt tévében élesztik újra Carrie korai éveivel, és már ott is megvan a színésznő :)

  4. Branagh-nak nagyon örülök, imádom a palit, annyira jók a Shakespeare adaptáció is, de több más, jó filmet is rendezett már, a Thor-t nem láttam ugyan. Azt se bánnám, ha játszana is benne :) Az első három Ryan film alap, a Rettegés arénáját jó, ha egyszer láttam. El tudom képzelni, hogy Chris Pine jó Jack legyen, de akkor már legyen ő Jack Jr. és Harrison maradjon meg az apjának, az eredeti Jack Ryan-nek! :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.