10 hozzászólás a “A Pain and Gain forgatásáról” bejegyzéshez

  1. Nem lehetne Wahlberget simán csak Matt Damonnak hívni? Nem értem ezt a nagy különcködést.

  2. Bástya: Wahlberg és Damon között van egy apró különbség: egyesek szemöldökfelvonásnak hívják, mások színészetnek.

  3. ez a Marky Mark gyerek nekem kicsit sótlan… A filmjei egytől egyig középszerűek, nem tud kitörni a tehetsége, talán nincs is neki, marad volna a zenélésnél. Ha jól emlékszem elég nagy sikerei voltak, a Bravo-ban is voltak poszterei meg minden.. Good Vibrationt tolták a rádiók ezerrel :D

    Amúgy vannak filmjei amiket bírok,pl Shooter ..öö vagyis csak ezt a filmjét tudnám jónak mondani, a többi amolyan egyformán sötétnek akart morális nyögsécselés, de ahhoz megkevés a tehetsége, pl a Contraband is hasonlóan vontatott.

    A franc se tudja kigyúrt komát játszani, meg embereket rabolni… nem hiszem, hogy ő az aki erre a szerepre a legjobb lenne. Inkább valami pankrátor…Meglássuk, de sokat nem várok, bár le sem írom.. mondjuk Bay…mégis leírom így látatlanban.

  4. Gyűlölöm ezt az embert, Bayt meg még jobban. Jól összehordta a szemetet a szél.

  5. Szerintem jó filmjei voltak neki a Shooter, The Departed és a The Other Guys. Szerintem ezt a filmet se kéne még leírni. Főleg, mivel én azon kevesek közé tartozok, akiknél a Michael Bay név inkább plusz, mint mínusz. Igen, van még ilyen állatfaj, mint én… :)

  6. Ó igen, The Other Guys-ban nagy volt. Már nem emlékszem, de mintha a Négy tesóban is egész jól alakított volna.

  7. nekem spec Marky a kedvenc színészem,lány létemre inkább a durvább akció filmeket és thrillereket szeretem,nem ezeket a nyálas szirszarokat (mert szerintem azokból jut elég az életben),és ő pont ien filmekben szerepel,és jól alakít.persze ez csak az én véleményem..és azsem mellékes, hogy jóképű:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.