A Pain and Gain forgatásáról

Wahlberg és Bay munkálkodik, látszólag minden képen ott a Pain. Igaz történeten alapul, és Egy testépítő csoportról szól, akik emberrablással és haosnló dolgokkal operáltak Floridában.

Az ugrást azért nem Wahlberg végezte.

Pain and Gain forgatás
Pain and Gain forgatás
Pain and Gain forgatás
Pain and Gain forgatás
Pain and Gain forgatás
Pain and Gain forgatás
Pain and Gain forgatás

10 hozzászólás a “A Pain and Gain forgatásáról” bejegyzéshez

 1. Nem lehetne Wahlberget simán csak Matt Damonnak hívni? Nem értem ezt a nagy különcködést.

 2. Bástya: Wahlberg és Damon között van egy apró különbség: egyesek szemöldökfelvonásnak hívják, mások színészetnek.

 3. ez a Marky Mark gyerek nekem kicsit sótlan… A filmjei egytől egyig középszerűek, nem tud kitörni a tehetsége, talán nincs is neki, marad volna a zenélésnél. Ha jól emlékszem elég nagy sikerei voltak, a Bravo-ban is voltak poszterei meg minden.. Good Vibrationt tolták a rádiók ezerrel :D

  Amúgy vannak filmjei amiket bírok,pl Shooter ..öö vagyis csak ezt a filmjét tudnám jónak mondani, a többi amolyan egyformán sötétnek akart morális nyögsécselés, de ahhoz megkevés a tehetsége, pl a Contraband is hasonlóan vontatott.

  A franc se tudja kigyúrt komát játszani, meg embereket rabolni… nem hiszem, hogy ő az aki erre a szerepre a legjobb lenne. Inkább valami pankrátor…Meglássuk, de sokat nem várok, bár le sem írom.. mondjuk Bay…mégis leírom így látatlanban.

 4. Gyűlölöm ezt az embert, Bayt meg még jobban. Jól összehordta a szemetet a szél.

 5. Szerintem jó filmjei voltak neki a Shooter, The Departed és a The Other Guys. Szerintem ezt a filmet se kéne még leírni. Főleg, mivel én azon kevesek közé tartozok, akiknél a Michael Bay név inkább plusz, mint mínusz. Igen, van még ilyen állatfaj, mint én… :)

 6. Ó igen, The Other Guys-ban nagy volt. Már nem emlékszem, de mintha a Négy tesóban is egész jól alakított volna.

 7. nekem spec Marky a kedvenc színészem,lány létemre inkább a durvább akció filmeket és thrillereket szeretem,nem ezeket a nyálas szirszarokat (mert szerintem azokból jut elég az életben),és ő pont ien filmekben szerepel,és jól alakít.persze ez csak az én véleményem..és azsem mellékes, hogy jóképű:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.