Újabb Múmia reboot!

Na végre, most megvillantja az álomgyár, hogy mi a helyzet. The Mummy is rebootra érett. Nyilván ezeréves gyökerei vannak a szörnynek, nem a Fraser filmre kell rögtön gondolni, de a Prometheus első forgatókönyvét író Jon Spaihts nekül az anyagnak. Azt nyialtkozta, hogy visszanyúl a lény sötétebb múltjáthoz, de egyben nagyszabásúbb is lesz az egész. Izé, epic.

6 hozzászólás a “Újabb Múmia reboot!” bejegyzéshez

  1. Nem tartom se jó ötletnek, se szükségszerűnek, a Weiszeset minden bénasága ellenére nagyon szeretem, szerintem nagyon eltalálták a hangulatát.

  2. én most már csak azt tudom mondani, hogy: menjenek a faszomba!

    és ahogy jönnek a reboot/remake hírek ez a mondat csak tovább fog bővülni különböző variációjú trágár szavakkal. Az esetek 95%-ban legalábbis biztosan.

  3. Ez egy jó ötlet, annál a talpig majom Fraseres verziónál ovodásoknak becélozva előző három résznél csak jobbat csinálhatnak. Jó volna végre egy igazi darkos nyomasztó horror ebből a témából, remélem nem egy újabb 16minuszos mesefilmet akarnak.

  4. Universal Monsters FOREVER! Aki azokat nem látta, az semmit sem látott eddig.

    Amúgy a ’99-es film nem volt annyira rossz, egy üres területre talált be, és valamilyen szinten sikerült a klasszikus kalandfilmek vonalát felkapnia szerintem. (Második rész forgatásánál éppen Londonban voltam és nem tudtunk megnézni a British Museumot rendesen mert már kezdődtek a lezárások a forgatás miatt :P )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.