The Watch-előzetes

Bár eddig Neighborhood Watchként volt emlegetve, de gondolom nem téveszt meg senkit a címváltás: még mindig az űrlényekbe botló polgárőrökről lesz itt szó, akiket Ben Stiller, Vince Vaughn és még páran alakítanak.

Nekem eladta az üzletközpontos jelenet.

16 hozzászólás a “The Watch-előzetes” bejegyzéshez

  1. Eddig említésre se méltónak véltem, de ennyi és ilyen baromodás után felkerült a listára!
    Bírom, ahogy Jonah Hill magyarázza teljesen komoly képpel, hogy mibe menne bele, aztán mikor mondják, hogy legrosszabb esetben seggbebasszák, csak széttárja a kezét, hogy “megeshet az ilyen”

  2. a kertben a tata a full metal jacketes kiképzőtiszt? :D
    moss meg csinálhatna még néhány it crowd évadot

  3. Jujj én valami egészen másra számítottam, de ez így is állati jó lesz. XD

  4. Csak Stiller ne lenne benne.. tehetségtelen ripacs szerintem (egy jó filmje volt, a Zoolander). Amúgy nem néz ki rossznak.

  5. A Jonah Hill féle magyarázás és Gunny Ermey megjelenése után eszembejutott:
    “-Dou you suck dicks?
    -Sir, no sir!
    -Are a peter puffer?
    -Sir, no sir!
    -I bet you’re the kinda guy who would fuck a person in the ass and not even have the goddam’ common courtesy to give him a reach around. I’ll be watching you!”

  6. Ropesszior: valami skrillex szäm lehet, de franc tudja melyik, nekem mind ugyan olyan

  7. Hát ha valamit nem gondoltam volna, az az, hogy felkelek reggel, felnézek a Filmbuzira, viccből bekapcsolok egy hatalmas baromságnak tűnő Stiller-Vaughn-Hill féle ócskaság trailerét, és 2 perc 31 másodperc múlva az mondom magamnak, hogy ez k_rva jó volt.

  8. Jonah Hill és a zsírleszívás! It doesn’t fit! Sorry Jonah, szimpibb voltál kövéren, amíg nem tetted magadat olyasvalakinek, aki nem te vagy. Lehet, h több suna cuppan így rád, de jobb színész nem lettél tőle. És a fejed! Nézzétek már meg, nem olyan mintha lufit raktak volna egy pálcikára?

    Visszatérve a trailerre: wtf, mit akart a rendező ezzel a filmmel? Távirányítóval tehenet robbantani? Ehhez miért kell 90 p, ehhez elég egy 5 p-es rövidfilm, sokkal olcsóbban megúszta volna.

  9. Igen, egész biztosan arról fog szólni a film 90 percen keresztül, hogy felrobbantanak egy tehenet. Ez egyértelmü. Sokszor az az érzésem, hogy ovodások kommentelnek, amig anyu kinnt van a konyhában.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.