Avengers: Nyami

Úgy néz ki még nem tettem ki azt a bizonyos második jelenetet az Avengers végefőcíméből, amit mi nem kaptunk meg moziban. Ebben semmi lényegi információ nincs, csak Iron man egyik beszólását fűzték tovább, apró poén.

24 hozzászólás a “Avengers: Nyami” bejegyzéshez

 1. Thanos jobb volt, de azért elnéztem volna ezt is egy poén kedvéért, na majd a BD-n. :D

 2. Nem értem miért van szükség a két különböző vègre, főleg, hogy az egyikben fontos infók vannak, a másik meg csak egy “néma” poén..

  Amúgy remélem a hangyából tényleg nem lesz semmi, mert most rajzfilmen nézve nagyon gagyi karakter ő, a képessége+a nője.

 3. Zirowe: ?? mindkettő vég lement odakinn, nálunk csak az információs. azt hittem ez elég világos az eddigi 2 posztból amikben írtam róla.

 4. Ha a Thanosos videó is fenn lesz, kiposztoljátok? Csak mert moziban már majdnem becsurgott, úgyhogy nem tudtam megvárni a jelenetet. :D Youtube-on meg csak idióta paródiákba botlok.

 5. Human: ja, azt nem tudtam, hogy kint lement mind a kettő..

  Akkor viszont itt miért nem tudták ugyanezt megoldani?!

 6. Zirowe: Ezt a jelenetet úgy tudom, hogy csak később rakták hozzá. Nekünk előbb elküldték, hiszen az amerikai premiernél is előbb mutatták be nálunk (egy héttelm korábban).

  Ezt a jelenetet amúgy megnéztem volna én is. :D

 7. Yutube-on fent van Thanos elég jó minőségbe már bár angol én meg amikor néztem a moziba nem is figyeltema beszédre csak h rájöjjek ki az, de egyből beugrott, azóta tudtam, hogy benne lesz mióta benne volt a Thor filmbe a VÉgtelen kesztyű :D

 8. Kicsit fáj…:D Már hiányzik ez az bosszúállókat felvezet előzményfilmek, a stáblista utáni jelenetek.:D

  Vajon mikor lesz vége?

 9. SPOILER !!

  Nem az volt a nagy durranás a stáblista után, hogy vöröskoponya fordult bele a kamerába?

 10. Spoiler
  Komolyan van még olyan ember ezen a fórumon, aki azt hiszi, a végén az Vörös Koponya volt?

 11. Lejti: Jelen! :D
  Szerintem Thanos ÉS Vörös Koponya volt, hozzá beszélt, nem csak random a levegőbe. De lehet rosszul láttam.

 12. én már nem emlékszem nagyon, megmondjátok, hogy a thorban hol volt benne a végtelen kesztyű?

 13. ella: a csituri (nem tudom hogy kell írni) vezér beszélt végig, aki felfegyverezte Lokit. Thanos csak a végé volt látható, mikor bele˝nosolygott˝ a kamerába. Felismerhető a jellegzetes vállvértjéről, a halványan világító szeméről és a lila bőrszínéről.

 14. Lejti: Oké, majd ma az újranézésnél jobban figyelek. :D

  ninja: Csak pár pillanatra volt látható, mikor a jégóriások betörtek a kincstárba, hogy elvigyék a szelencét. A Pusztító elől való menekülésük közben bukkan fel, de nehéz észrevenni.

 15. Azt hittem kívülről betéve ismerem az összes Avengers-film összes rejtett utalását, jelenetét, de a Végzet Kesztyűje nekem is új volt. Mármint láttam, hogy ki volt állítva egy vitrinben a Comic Con-on a Thor premierje előtt, de nem értettem, hogy jön a képbe. Most megkerestem a fent említett jelenetet, ha fél másodpercre látszik, akkor sokat mondtam…Ezek szerint akkor Thanos már régebb óta opció…

 16. Thanos ha jól olvastam Whedon választása volt, mert kvázi imádja a karaktert. Azzal hogy a kesztyűt berakták már korábban csak megnyitották ezt az opciót, nem vagyok teljesen biztos hogy fixen tervezve volt, csak mondjuk belekeverték a kártyát a a pakliba. Thanost a guardians of the galaxy filmre tartogatja Feige, mmint hogy ott kezdik majd kibontani először. Az meg a másik hogy Odin trófeagyűjteményével másokat is behintettek… Namor, Doctor Strange, Surtur stb :D

 17. Én azt hittem, hogy az a Pokolfajzat alias Hellboy :D

  Ej, de műveletlen vagyok.

 18. Esznek szépen csendben miután megmentették a világot…lehet, h kezet is mostak előtte:))…amúgy nem nagyon tecc…

 19. Hali!
  Valaki meg tudja nekem mondani nekem, hogy Odin kincstárában melyik ereklye micsoda és melyik képregény szereplőköz köthető? Előre is köszi!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.