Röviden: This Means War

This means McG is done. Most bebizonyította, hogy egy ideig maximum sorozatok rendezését szabad rábízni. A This Means War körülbelül egy rosszabb Chuck epizódnak felelt meg, csak még annál is több volt benne a romantika.

a this means war jó fejei

A történet szerint két kém küzd egy nőért, és hát bevetik a kütyüjeiket is. Ez már rögtön ott elhasal, hogy miért pont Reese Witherspoonba esne bele rögtön a Chris Pine és a Tom Hardy által játszott csávó. Semmi nincs a nőben mostanában, ezt rosszabbnál rosszabb filmekben bizonyítja. Az első igazi probléma mégis az, hogy még Witherspoonnál jobb komikusra cserélve sem működne az egész. Egyszerűen fantáziátlan, kisstílű gagyi a Kémes hármas.

Igazából kicsit mérges vagyok, hogy erre a filmre elköltöttek 65 + reklám milliókat, mehetett volna kreatívabb ötletekre is, és hogy tettek bele egy akciószálat is tök feleslegesen, amikor mindenképp csak egy 100% romantikus komédiáról van szó. A rosszabb fajtából. Konkrétan olyan az ábrázolt nő, akit meg tudnék verni, ez a közepes rendezést lehúzta 2/10-be nekem (Hardy és Pine 1-2 jelenetben jó volt, erre adtam valamit).

27 hozzászólás a “Röviden: This Means War” bejegyzéshez

  1. Egyáltalán nem értek egyet. Egy mozit nem ért volna, de kellemes kikapcsolódás volt, volt benne sok jó poén, némelyik egész eredeti is volt. Rossz periódusodban nézhetted meg, egyáltalán nem 2/10.

  2. egyetértek az előttem szólókkal, asszonnyal nézve kellemes film volt, egy 6/10 simán elmegy neki ha azt vesszük, hogy ezt még én is élveztem pedig ő vett rá, hogy nézzem meg és abból általában semmi jó nem szokott kisülni :D

  3. Gyenge film volt valóban, nekem olyan 4/10. Ami jó sokat lehúz belőle, az a vége, a “döntés”.
    Nem tudom, hogy állíthatták be pozitív karakternek Reese-t, mikor egy ócska ribanc volt, aki kihasználta a 2 főszereplőt. Áh…hagyjuk!

  4. Beastie: a vége engem is felidegesített rendesen, de az volt a legnagyobb hibája

  5. 5/10 számomra. Egy ilyen egyszeri filmnek jó. Semmi extra. Viszont a 2/10 erős túlzás.

  6. Szerintem teljesen rendben volt a film. A vége döntés is ésszerű volt. A bunyók rendben voltak, Witherspoon meg jobb nő, mint valaha. 6/10

  7. Egyetértek és (bár lehet, hogy meglepő :D ) nem szaporítanám a szót. Ez bizony egy 1/10-es agyatlan hülyeség volt, amit kénytelen voltam végigszenvedni női nyomásra. Idiótaságok tömkelege, morálisan egyik karakter sem igazolható, női film… Szív tv-n annó adhatták volna.

  8. Párom és én, mint két nagy Chuck fan vágtunk bele a filmbe hasonlót remélve.
    Sajnos nem az volt amit vártunk. Azért nem 2/10, de kb 5-nél nem ért többet.
    A Chuck úgy hozta (sajnos csak múltidőben)simán ezt a stílust hogy nem vette komolyan magát és pont emiatt volt olyan élvezetes, erről ezt meg nem mondhatom el.

  9. Köszönjük az értékelést.
    Én elejétől végéig kacagtam a filmen. Szerintem jó volt.

  10. na végre visszatért a józan eszed. ez tényleg egy 2es film ha jól emlékszem 3x mosolyodtam el az egész filmen. természetesen én is női nyomásra mentem el, azóta se hagyom, hogy elrángasson amire akar

  11. Nagyon gáz a film. Főleg a szerelemi életben vesztes de szép csaj és a nagyszájú megmondóember barátnője felállás, amit már ezerszer láttam…

  12. Nagyon rossz film volt, egyszerűen ostoba, olyan fogyatékos fordulatokkal, aminél még a macskám is jobbakat írt volna.

    Ja, és volt vmi, ami még a sztorinál is rosszabb volt: az alkalmazott cgi.

    Konkrétan az az abszurd rész, ami a végső leszámolásnál van, amikor a kocsi elkezd pörögni, na, annál még a régi doom grafika is jobb volt kb.

  13. Megnéztem a kis listámat és én a megnézése után 7/10-et adtam rá…lehet kövezni. Nem egy túl emlékezetes film és nem is újranézős kategória, de akkor és ott ennyinek éreztem.

  14. Szerintem teljesen jó volt. Elvárások nélkül mentem el rá, és én végigröhögtem a nagyrészét, pontosan azt kaptam, amit vártam, 6/10. Ennél szerintem azért sokkal de sokkal rosszabb romantikus akció komédiák is vannak.
    Egyébként jah, nem egy nagy műértékű film, teli van klisével és ezerszer látott dolgokkal, de a zsánerben mostanában hol vannak olyan filmek, amik nincsenek ezekkel tele?

  15. Szerintem egynek simán elment. Nem vártam tőle sokat és pont eleget is nyújtott másfél óra erejéig. 5 a 10-ből inkább, de semmiképp se 2.

  16. Nekem nagyon is tetszett moziban és nem rég megnéztem otthon is, és hasonlóan jól szórakoztam. Persze a vége hülyeség, de kit érdekel? Nem arra volt az egész kihegyezve. Szerethető volt mindegyik karakter.

  17. 2/10? akkor ezt sem csajjal sikerült megnézned :) Mellesleg a film tényleg buta, de aranyos.

  18. Szerencsére nem moziban néztem meg.

    A csaj karaktere benne teljesen ütnivaló. Chris Pine szintén. A vége/választás teljesen várható, kiszámítható. Ha ilyen az ember barátja, akkor inkább 10 ellenséget. 4/10. Volt egy két humor.

  19. én ezt a filmet csak Hardy miatt akartam megnézni, de olvasva a kritikát, a kommenteket, lehet inkább kihagyom :D

  20. Mivel képtelen voltam elvonatkoztatni Reese Witherspoon személyétől – aki mindig is nagyon, nagyon irritált -, nehezen csúszott le a film. Két dolog maradt meg pozitívumként: a paintball szóló és a medence a tetőn.
    Remélem, Hardy legalább szépen keresett vele.

  21. Én nagyon sokat nevettem rajta. végig logikusan volt felépítve és egy percre sem fulladt unalomba.Az akció lehet fölöslegesnek tűnik, de egy ilyen filmbe kell egy olyna szál, máskülönben nem derülhetne ki mókásan kik is a srácok. lásd még true lies.

    pine zseniális csajozógép, végig hiteles. hardy paintballos harca pedig végtelenül vicces.

    7/10 simán.

  22. Szerintem még a legrosszabb Chuck epizód is nagyságrendekkel jobb volt ennél.:D

  23. Szerintem is simán nézhető volt. Hogy ha ez 2 pontos akkor mi az 1 pontos? Annyira azért nem volt rossz film. Nem unatkoztam rajta 1 percet sem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.