The Great Gatsby: itt a trailer és a poszter

Baz Luhrmann rendezi F. Scott Fitzgerald klasszikusának, A nagy Gatsbynak nemsokára érkező feldolgozását. Főbb szerepekben: Leonardo DiCaprio, Tobey Maguire, Joel Edgerton, Carey Mulligan, Isla Fisher, Jason Clarke, Elizabeth Debicki, Amitabh Bachchan.

A többi kiderül a trailerből, ami nem sugározza a jazz meg a többit, inkább rappel indít.. de így is elragad. Viszont a posztert mindenképp nézzétek meg, basszus, mindent alulmúl ami mostnaában kikerült, tök mindegy mire utal.

Hd a nagyoknak.

17 hozzászólás a “The Great Gatsby: itt a trailer és a poszter” bejegyzéshez

  1. Hát érdekes ilyen kissé túlfilterezetten, cirkuszian és eltúlzott drámai pózokat mutatóan hozzányúlni Fitzgerald klasszikusához.

    Nekem így elsőre nagyon nem tetszik az egész :/

    Annyit mindenképp elérnek majd a mozival előreláthatóan, hogy a régi Nagy Gatsby egészen új patinát nyer majd általa :)

    Az a feldolgozás 1974-ből nagy vonalakban sem tökéletes, mondhatni nem ér fel az eredeti mű szerteágazásához, nagyságához. Legfeljebb az őszinte, keserű vágyódást adja vissza jól a könyv lapjairól.
    Annál a filmnél viszont a casting olyan jól sikerült, hogy bennem kitörölhetetlenül Robert Redford marad Jay Gatsby, a maga emberarcú játékával, csontfehér elegáns ruhájában. Miképp Sam Waterston marad Nick Carraway a történtek kísérője.

    Talán Mia Farrow helyett más Daisy kellett volna és Bruce Dern nagyforú játéka ellenére is túl egysíkura megírt Tom.
    DE Redford és Waterston túlságosan hozzánőtt a szerephez a fejemben. DiCaprio és Magurie hozzájuk semmiképpen sem érhet fel hiába tehetségesek, egyszerűen egyikükben sincs meg az a megkérdőjelezhetetlen kraft, ami Redford és Waterston sajátja.

    Gatsby története ráadásul nem egy Baz Luhrmann alapanyag, ez fix!

  2. Csak én vagyok az egyetlen aki Vincent Chase-t várta, mint főszereplő? :D

  3. Csak azt nem értem, miért épp Baz “giccsgyáros” Luhrmannak kellett ezt rendeznie?!

  4. Én szeretem Luhrmannt és (bár a könyvet még nem olvastam) nagyon várom ezt a filmet.
    Nyilvánvalóan azok, akik ismerik a könyv ’74-es adaptációját is, egész más hozzáállással viszonyulnak ehhez a feldolgozáshoz. Számomra egyelőre ez a film azért izgalmas, mert Luhrmann rendezte, még úgy is, hogy nem kedvelem különösebben Tobey-t. Luhrmannek megvan a saját stílusa, színpadias-cirkuszi, csillogó, “gicces”, de engem a Rómeó és Júliával és a Moulin Rouge-zsal már meggyőzött.

  5. Ez a film tök nagy csapda DiCaprio-nak. Hasonló kor és kontextus, mint az Aviátor, még a képi világ is rímel vele, kiváncsi leszek.

    A zenehasználat az ilyen képsorokhoz szokatlanul ütött, bátor húzás volt.

  6. valami olyasmi koncepciót tudok elképzelni, hogy a bulik kissé felnagyított féktelensége kiemeli esetleg Gatsby magányát. bár érdekes ez a kontrasztos, sötétebb szűrű, én pont nagyon fényesnek és tisztának képzeltem el a hangulatot olvasás közben, persze valahol meg illik hozzá, meglátjuk. így elsőre ez nem tetszett a trailerben, de kíváncsi leszek a teljes műre mindenképp. jó filmet lehet az alapanyagból rendezni, mégha nekem az annyira nem is tetszett.

  7. Ez tetszik, igen a rap zene az elején nem illik hozzá , de a Love is blindness cover nagyon jó. Érdekes hogy úgynézki a filmben minden benne lesz ami a könyvben, valley of ashes, green lights, és a szemek ^^ . Jó lesz ez , a filmben meg biztos lesz korhű zene.

  8. Nekem bejött..én szeretem Tobey-t.:D(kövezzeteeek)

    egyébként mi a zene címe és előadója, ami alatta megy?és nem a hiphopra gondolok…

  9. Nem tetszik az előzetes.
    A regény TELJESEN MÁS hangulatot áraszt. Ez a zene remélem nem jellemző a film egészére, túl giccses, csillogó bisz-basz, Biz-Baz.
    Nekem nem a roaring 20’s és az üres emberek ami ebből átjön, hanem az, hogy Baz rendezett egy csillogó drámát. Pedig szeretném ha jó lenne, vagy legalább nem szar.
    >The curtains are fucking blue!

  10. csocsessz
    Az elején Kanye West és Jay-Z “No Church In The Wild” szól, utána pedig Jack White U2 feldolgozása a “Love is blindness”.

  11. Nem értem miért kellene a rendezőnek leutánoznia a könyvet. Ha a könyv hangulatára vagyok kíváncsi akkor elolvasom. Egyébként attól, hogy más valami, még lehet jó.. sőt! Nekem eddig jónak néz ki..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.