Bourne Legacy és az Empire

Két borító az Empire Új Bourne fókuszú kiadásából; a mellékelt két kép csak outtake, nem szerepel a magazinban, oda biztos jobbat választottak a fotózásról. Mellesleg a filmet eltolták vagy 1 héttel, mert félnek, hogy a TDKR annyi hetet nyer egymás után, hogy elvesz a hasonló közönséget megcélzó Bourne-film bevételeiből.

Bourne Legacy @Empire Magazine
Bourne Legacy @Empire Magazine
Bourne Legacy @Empire Magazine
Bourne Legacy @Empire Magazine

5 hozzászólás a “Bourne Legacy és az Empire” bejegyzéshez

  1. Most már nem bírom magamban tartani ezt a kérdést:
    Hogy lehet az, hogy amikor annyira kevés akció film készül, ami jó, akkor mégis egyik film “elveszi” a másiktól a nézőket? Vagy csak én vagyok olyan “hülye”, hogy nem film/hét arány alapján megyek moziba?
    Ha olyan nagyon sok film lenne, akkor megérteném, de így? Vagy ennyire pénzkérdés a film? Az akkor oké.

    Hogy gondolkodhat az átlag? Sosem fogom megérteni. Ha egy héten 5 jó sci-fi lenne, akkor az összeset megnézném, vagy áttenném esetleg következő hétre.

    Csak nagyon idegesítő, hogy emiatt tologatják a filmeket, vagy ami rosszabb, le sem forgatják, mert túl hasonló egy másikhoz.

    Tudom, hogy költői a kérdés, de azért nem teljesen.

  2. Az a köteles kép az mi az? A fotóműteremben ott maradtak az előző Playboy-fotózásról a kellékek a Jenny..őőőő… Jeremy meg még egy hozzáillő pózt is bevágott? :D

    Amúgy az első kép a legjobb.

  3. “vagy áttenném esetleg következő hétre.” …ez a lényeg, a mozik/forgalmazók jegybevétel-megosztási aránya hétről hétre változik, tippeld meg melyik héten kapja a legnagyobb részesedést a studio?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.