9 hozzászólás a “Jack Reacher szerepében Tom Cruise” bejegyzéshez

  1. Imádom a Jack Reacher könyveket, éppen ezért nem tudom elképzelni az alacsony Tom Cruise-t a majd 2 méter magas, kemény legény, óriás Reacher szerepében.

  2. Félreértés ne essék bírom Cruise filmjeit (mondjuk nem mindegyiket) de az, hogy manapság minden filmben ő a főszereplőt, vagy őt kérik fel, az számomra érthetetlen (kis túlzással).

  3. kameraman: lesz kb 5 filmje a következő 2-3 évben? Marhára nem kis túlzás, hogy mindenben ő lesz.

  4. Arra értettem, hogy eddig kb évente két évente csinált egyet, most azért ez sűrűsödik.

  5. gabif: Én is kedvelem a Reacher könyveket és én sem tudom elképzelni Tomot a szerepben. Bezzeg Ray Stevenson-t. Mivel a könyvekben emlékeim szerint nincsenek észvesztő akciók (mármint helikopteres üldözés egy felhőkarcoló tetején atomrobbanással, amit náci ufók okoznak),így viszonylag kis költségvetéssel is lehetne jó mozit csinálni.

  6. Hááát, én bírom Cruise-t, de nem fiatal (és alacsony) ő kicsit Reachernek?

  7. Több Reacher könyvet olvastam, és gondoltam is, hogy előbb-utóbb film lesz az egyikből, mert jó alapanyagok. Cruise viszont elsőre nekem is furcsa, elsősorban a fizikális része miatt, és kicsit tartok attól is, hogy nagyon elviszik az akció irányába a filmet, de azért bizakodva várom, hátha.

  8. Hmmm. Örülök a hírnek, de a Reacher könyvek szerintem sem feltétlen a legjobb akció film alapanyagok, Cruise főszereplésével meg valószínűnek tartom hogy nem krimit akarnak csinálni belőle.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.