The Man with the Iron Fists-előzetes

A lilás poszter után most már mozgásban is bevizsgálhatjuk, hogy mennyire shadowboxin az RZA által rendezett film. Rögtön 18+ trailert kaptunk.

Na megnéztem, rengeteg lassítás, kemény duma, éles fegyver és CGI vér a részünk, miközben a legjobbak küzdenek egymással. Jöhet.

25 hozzászólás a “The Man with the Iron Fists-előzetes” bejegyzéshez

  1. Néztem az előzetest és csak egy dolog mozgatott meg. Mit keres benne R. Crowe?! Tucatjával gyártja az ilyen filmeket Kína, semmi extra nincs benne.

  2. Nekem meg az jutott eszembe h mit keres benne Kitana hercegnő és C-3PO. Haverokkal esti sör mellé..

  3. Ez meg miakutyaúristen? Ezt meg nem nézném moziban. És tényleg, Russel Crow? Ridley Scott el volt foglalva a Prometheusszal, és parkolópályán hagyta szegényt? Inkább söprögetne hátul a kertben, de ilyen marhaságban nem kellene szerepelnie.

  4. Kill Bill jó sok nyomot hagyott ebben a filmben :)
    Most őszintén, ha ti “A” kategóriás színészek lennétek, néha nem vállalnátok be egy ilyen marhulást, mert én biztos.
    Szerintem jó lesz ez, bár furcsa egy ilyen film, pont egy “gengszterrapper”-től, de azért jöhet, akár moziban is.

  5. Ez nálam az instant várós kategória, szeretem az ilyenfélét. Mondjuk moziban nem, kétlem is, hogy ott bemutatnák nálunk.

  6. Gyerekek ez kell :)

    Russel meg szerintem vágyott egy kis marhulásra…ennyi.

  7. Szerintem tipikus zsákbamacska, még akár jól el is sülhet, mindenesetre vicces lesz.

  8. Lehet h RZA miatt,de nekem kicsit olyan Afro Samuraios beütése van. ami természetesen ,mégjobban feldobja a nálam a hangulatot!

  9. Bruce Leenek volt egy ilyen filmje, szvsz erősen onnan jöttek az ötletek, persze a címe már nem jut eszembe :-(

  10. Jónak néz ki, de ahhoz képest, hogy RZA lenen a főszereplő, nem igazán szerepelt a saját filmjének az ajánlójában, ha háromszor feltűnt :-)

  11. Oltári jól néz ki, én tuti vevő vagyok rá. Igaz, kínaiak is csinálnak ilyen témájú filmeket, de itt azért jócskán dominál az amcsi ízlés is.

  12. RZA a Wu-Tang Clan alapítója mindig is a shaolin filmekből építette fel a lemezeit , párbeszédek hangzanak el a számok között régi shaolin filmekből. Lassan 20 éve lesz hogy wu-tang clan kiadta az első lemezét a címe enter the wu-tang 36 chambers… Ez is egy kínai filmből való.
    Úgyhogy nem kell meglepődni hogy RZA miért pont shaolin témájú filmet rendezett. Rza meg russel Crow már szerepeltek közös filmben: Amerikai Gengszter!!!

  13. Kurva nagy hülyeségnek tűnik, de mivel Lucy Liu megint aprítja benne a népet, így kihagyhatatlan. A Kill Billben is ő volt a legjobb.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.